סרטון פרסומת חדש של סקי דיל מבהיר למי מיועדות החבילות שלהם

I Gabe

New member
אני חושב שאתה מקצין את זה

אם יש כאלה שחזרו מרוצים לא אומר שאין גם כאלה שחזרו לא מרוצים. בפועל, כמה כבר אפשר לטעות עם זה? המרכיב הכי חשוב אחרי בחירת האתר, זה בחירת המלון. את המלון שמציעים בחבילה אפשר לבדוק באתרים כמו בוקינג, אקספדיה ואתרים אחרים של ביקורות שכותבים רק אנשים ששהו שם בפועל. לבדוק את הציונים שקיבל על איכות האירוח ואת מיקומו באתר. בטיסות הכי חשוב זה הזמנים ופה דווקא יש בעייה כי הרוב טסים עם צ'רטרים ולא תמיד מודיעים מראש את השעות וגם כשמודיעים, הם תמיד שומרים את הזכות לשנות אותן. ככה שאם אתה לא לוקח טיסות סדירות, מה שהרוב לא לוקחים, יש אלמנט של אי ודאות בטיסות. חוץ מזה הסקי פס זה אותו סקי פס, האתר זה אותו אתר ולמזג האוויר לא אכפת מי מכר לך את החבילה.

לסכם, למי שבחר להזמין חבילה (להבדיל מהרכה עצמית או קלאב) הרבה יותר חשוב לבדוק בתכל'ס מה הוא מקבל בתוך חבילה ופחות חשוב מי מוכר אותה ואיך נראים הפרסומות שלהם. אבל זאת כמובן דעתי.

marceloros

Member
מנהל
זה דיון ארוך ואחר לגמרי

אני מתכוון לכל מה שעומד בין השיווק לצרכן.
&nbsp
אני יכול להעיד על עצמי ואישית, תקרא לזה עצלנות, תקרא לזה חוסר ניסיון, מה שאתה רוצה - אבל אני ממעט לבדוק מה שאני לא מכיר, או מתייאש מהר ובסוף לרוב מזמין בעזרת סוכן/סוכנות, ותתפלא בהרבה מקרים זה לא בהכרח גם עולה לי יותר.
אני בודק מקומות לינה באתרים הידועים, ולא מצליח להסיק מהביקורת מה כן ומה לא נכון. חלק משבח, חלק קוטל, לך תבחין. רק לאחרונה בחרתי בהמלצה שקיבלתי, לא משנה מה המחיר, ורק לא לבזבז שעות על קריאה ובדיקה ובחירה למי להאמין - אלו שרשמו חוות דעת חיובית או אלו שרשמו כי החדרים זה בכלל לא כמו בתמונה.
&nbsp
בכל מקרה אני מתכוון שיש קהל לקוחות שלא מכיר ולא מבין, ובוחר לקבל באמון מה שמוכרים לו ומה שמספרים לו. גם נוח לו ככה וגם סבור שאם מומחי סקי תפרו לו חבילה לא ניתן ליפול.
במילה אחת לסיכום, לא בודקים בכלל שום דבר.
בחלק מהמקרים גם אם יגיעו למסקנה שהם "נדפקו" יעדיפו לא לספר לחברה ולקבל את הגזירה, או מה שפחות התאים להם בתור זה מה שיש.
&nbsp
כאלו שחזרו מרוצים רצו למשל חופשה זולה, הלכו על שפילנדרוב, וכגודל המחיר והאתר והחבילה, כך גודל האין ציפיות.
מלון ניתן לבחור מיקום טוב ויקר (כמוני בדוגמה הנ"ל עלי) או מלון רחוק שפשוט זול.
ככה שאפשר לטעות השאלה מה אתה מצפה.
בתביעה שהייתה קיבלו מלון שלא סיימו לבנות אותו, מרוחק, עם ארוחת בוקר קבל מוצרים ותכין בעצמך, וארוחות במסעדות מרוחקות ועמוסות. לא לעניין.
אגב המלון שלי, הזמנתי בעזרת סוכן כי הוא נתן לי את המחיר הכי טוב, יותר טוב מאשר בהזמנה ישירה.

בדוגמה שנתת שקיבלו מלון לא גמור זה לגמרי עילה לתביעה

השאלה מה אתה עושה עם עיירה כמו שאמוני. שאתה יכול להיות או קרוב לבילויים או קרוב לגונדולה אבל לא גם וגם.

marceloros

Member
מנהל
בשמוני אני קרוב למעליות

הם קרובים לבילויים?
או שלנים באמצע.

יש 2, היותר רלוונטי לגולשים לא קרוב למרכז

זאת סתם דוגמה ששלפתי לצורך דיון, ממילא שאמוני לא בראש צעיר.

marceloros

Member
מנהל
אני בכלל לא הייתי בשמוני

natyh

New member
רק לי לא ברור ?

החיבור של סקי לפחות הנסיון ותיירות מין ?
סקי הוא ספורט כל כך תובעני פיזית .... אז למה להם להתאמץ ?
אז הנה טיפ חינם ממני ...לא עדיף שישווקו חבילות סקי מיים בתאילנד ....

Maki869

New member
שיחה דומה רק על אפרו סקי

התקשרו ושאלו אם אני טס השנה ( השיחה היתה לפני שנה ) אמרתי כן ומרכיב עכשיו משהו לסופש... אז התחילו לדחוף לי אתר שעיקר שלו זה אפרו סקי... אמרתי לא מעניין אותי אפרו סקי.. אני בא לסופש רק בשביל לגלוש ( מצאת החמאה עד צאת הנשמה ) אבל הסוכנת כול משפט שני יש אפרו- יש אפרו - יש אפרו סקי. דייייייי!
הקשר היחיד שלהם לסקי הוא- שהם משלמים לשוחט ( הסנאוברדיסט ) כסף כדי להראות כמה הם בעניין

I Gabe

New member
הם קוראים לזה חוק המספרים הגדולים (אני יודע שזה לא)

ההנחה היא שאם מתקשרים למספיק אנשים, בסוף ימכרו. סביר שאותה אשת מכירות ראתה סקי רק בטלויזיה וגם זה לא בטוח. עשו לה הדרכה של יום אחד, כמה סימולציות של שיחת מכירה עם "מומחה" שזה מישהו שהתחיל לעסוק בזה יומיים לפניה, וקדימה, להתקשר.

I Gabe

New member
ורק אוסיף הבהרה כי נגמר פרק הזמן לעריכת ההודעה

דיברתי באופן כללי על שיטת הטלמרקטינג בסיטונאות. הם מתבססים על כמות ולא על איכות. לא מנסים להתאים לך מוצר אלא מציעים את אותו מוצר לכמות גדולה של אנשים בהנחה שמבחינה סטטיסטית מתוך אלה, יגיעו גם לכמה אנשים שזה מתאים להם ויזמינו את המוצר.

Maoz20

New member
אני רק אוסיף משפט שאמר לי לאחרונה לקוח לשעבר שלהם...

לפני כשבוע התקשר לכאן לקוח, השיחה היתה מאוד לבבית וכאשר שאלתי היכן הוא גלש בשנים האחרונות, הוא סיפר שהוא רכש את החופשות שלו דרך סקי דיל אבל נמאס לו.
שאלתי מדוע נמאס ?
ואז הוא פתח במונולוג ארוך. (אבל אני אקצר )
"משנה לשנה הם מעלים את המחיר , הם מזמן כבר לא זולים , אני והחברים שלי צריכים לממן את החופשות של כל הדוגמניות והצלמים של הפרסומות שלהם, נמאס לי...

בהחלט דעה מעניינת ושווה מחשבה...
מעוז
סופרסקי
04-8108007

אני רוצה לחזור על מה שכתבתי בתחילת השרשור

אני לא אומר שלשווק טיולי מסיבות חורף זה רע. מי שמחפש את זה, סבבה. כולנו היינו שם, כולנו יודעים שיש עיירות מלאות בצעירים משולהבים ומטושטשים משתייה כל הלילה. הלוואי בגיל 20 גם אני הייתי במקומות כאלה. אבל לצערי אז לא היה לי כסף וממילא אני חושש שלמפקד שלי הייתה התנגדות אם הייתי בא אליו ומציע שאני אקפוץ ככה לשבוע לאישגל לרדת על בירות וודקה עד כלות החושים.

מה שהסקתי מהפרסומות האחרונות של סקי דיל שהם כבר פחות בקטע של גלישה ובעיקר פונים לאוכלוסיות שרוצות בעיקר לעשות סלפי על ההר בבגדים מאד אופנתיים ולקחת מהר את הרכבל למטה לפני שהרוח תקלקל את עיצוב השיער כי יהיה ממש חבל להופיע בערב בדיסקוטק עם שיער לא מושלם.

גם קלאב מד עושים את זה אז בוא לא נתמם

כשפתחו את הקלאב החדש (או המחודש?) בואל תורנס הטיסו לשם ידוענים ועיתונאים ברכבת. אני לא מבין מי מספיק דביל לבחור חופשה לפי כמה אוכלי חינם החברה הטיסה לשם אבל אתה לא יכול להתכחש שזאת שיטה נפוצה מאד שהרבה חברות משתמשות בה. לא המצאה של סקי דיל.

למעלה