סרטון - סופרמוטו מיום שישי האחרון . 23 מ"ב מוקדש לפנגס וטלצי.
F fungas New member 16/8/04 #6 אילן אתה גאון! ../images/Emo22.gif../images/Emo98.gif סחתן על היציאה בהפתעה. עשית לי ת'בוקר. FUNGAS
T Treker New member 16/8/04 #9 פנגז../images/Emo70.gif בשוט האחרון (בערך 3:00) בהחלקת זנב לפניה השמאלית, אתה מוריד הילוך אבל זה נראה כאילו אתה נותן עם העקב בעיטה לגלגל האחורי כדי שיכנס לסלייד
פנגז../images/Emo70.gif בשוט האחרון (בערך 3:00) בהחלקת זנב לפניה השמאלית, אתה מוריד הילוך אבל זה נראה כאילו אתה נותן עם העקב בעיטה לגלגל האחורי כדי שיכנס לסלייד
K KleR New member 16/8/04 #15 ../images/Emo45.gif הדגמה של "רכיבה נכונה" מהיום "בעיטה" לאחורי לפני פנייה סרט , ממש עושה חשק.... פנגס,אז מה נסגר בסוף לגבי בסוף KLE סופרמוטו? שווה הסבה?
../images/Emo45.gif הדגמה של "רכיבה נכונה" מהיום "בעיטה" לאחורי לפני פנייה סרט , ממש עושה חשק.... פנגס,אז מה נסגר בסוף לגבי בסוף KLE סופרמוטו? שווה הסבה?
ש שחרלרט New member 16/8/04 #8 ענננננננננננננננננננננננננננקקקקקקק טוב ניראה לי שמצאנו את הצלם שלנו . קדימה אילן תרים את הכפפה יש לנו עוד מצלמות אם אתה רוצה צילומים מכמה זוויות.אפילו הגינגי קנה מצלמת אצבע באיביי,שהיתכוונו להישתמש בה. יאללה קדימה עלה גאז.שיחקת אותה אליפות!!!
ענננננננננננננננננננננננננננקקקקקקק טוב ניראה לי שמצאנו את הצלם שלנו . קדימה אילן תרים את הכפפה יש לנו עוד מצלמות אם אתה רוצה צילומים מכמה זוויות.אפילו הגינגי קנה מצלמת אצבע באיביי,שהיתכוונו להישתמש בה. יאללה קדימה עלה גאז.שיחקת אותה אליפות!!!