סרטון מצחיקקקק :)
S shani C1 New member 23/2/10 #2 סורי...עים הקובץ לא עובד לחם כנסו לזההה http://www.facebook.com/group.php?gid=330356024174
N nogigoosh New member 23/2/10 #3 ../images/Emo207.gifאמא שלי ציירה קומיקס איך להתחפש לBB ../images/Emo6.gif לכו לפי המספרים חלק ראשון חג פורים שמח
../images/Emo207.gifאמא שלי ציירה קומיקס איך להתחפש לBB ../images/Emo6.gif לכו לפי המספרים חלק ראשון חג פורים שמח
N nogigoosh New member 23/2/10 #4 חלק שני ../images/Emo26.gif *אגב זה עם הבר- מצווה בת-מצווה זה פשוט מהראיון עם גיא פינס שהוא אמר שהוא יהודי "but i wasn't "bar mitzvad ואמא שלי תמיד נורא צוחקת על זה..
חלק שני ../images/Emo26.gif *אגב זה עם הבר- מצווה בת-מצווה זה פשוט מהראיון עם גיא פינס שהוא אמר שהוא יהודי "but i wasn't "bar mitzvad ואמא שלי תמיד נורא צוחקת על זה..
מ מירבי ת New member 24/2/10 #5 תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!../images/Emo240.gif../images/Emo178.gif ואו , מישהיא אמרה שזו התמונה הכי מלאכית שלו. מדהים! תגדילו! חובה!
תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!../images/Emo240.gif../images/Emo178.gif ואו , מישהיא אמרה שזו התמונה הכי מלאכית שלו. מדהים! תגדילו! חובה!
E EVEWAITING 4 ADAM New member 24/2/10 #6 אני מעולפת../images/Emo178.gifמושלם...הורס..../images/Emo99.gif
N nini18 New member 24/2/10 #11 כן ראיתי ממש יפיוףףף והציוצים האחרונים שלו קורעים חחחח הוא במצב רוח טוב אני מקווה שזה כי הוא מאוהב ולא כי שוב העיתונים יורדים עליו.
כן ראיתי ממש יפיוףףף והציוצים האחרונים שלו קורעים חחחח הוא במצב רוח טוב אני מקווה שזה כי הוא מאוהב ולא כי שוב העיתונים יורדים עליו.
N nini18 New member 24/2/10 #13 אוי זה לא יצא לי טוב חחחחח התכוונתי שהעיתונים יורדים עליו הוא תמיד נחמד אלינו חחחחח כי אנחנו תמיד מחבקים אותו אבל ענבר אמרה לי שזה לא זה אז אני אאמין ש BB סוף סוף אוהב אותנו חחחחחחחחחחח
אוי זה לא יצא לי טוב חחחחח התכוונתי שהעיתונים יורדים עליו הוא תמיד נחמד אלינו חחחחח כי אנחנו תמיד מחבקים אותו אבל ענבר אמרה לי שזה לא זה אז אני אאמין ש BB סוף סוף אוהב אותנו חחחחחחחחחחח
M munmun New member 24/2/10 #28 ../images/Emo178.gifתמונה מושלמת../images/Emo99.gif מעניין מאיזה צילומים היא...