סרטון מהתחרות

oferbar

New member
סרטון מהתחרות

שלום לכולם, ערכתי סרטון בן מספר דקות של הצניחות שצילמתי לקראת ובזמן אליפות ישראל. גודל הקובץ כ 4.5 MB ובקצב של 100 K/SEC עוברים ל: http://my.yahoo.com/?myHome ונכנסים עם שם: oferguest סיסמא: guestofer אחר כך עוברים ללינק הבא: http://briefcase.yahoo.com/oferbar2k הקובץ תחת מחיצה בשם skydive ונקרא: dudu_ofer_skydive_100 (סליחה על הטרחה אבל זה עד שאמצא web storage נורמלי) שמיים כחולים עופר

עופר כל הכבוד...

עופר שיחקת אותה . עכשיו צריך רק להעלות את שאר הסרטים ולכווץ את זה לקבצים קטנים עד כמה שניתן שבעלי קו איטי יוכלו להוריד יחסית מהר. ולמצוא דרך לגישה מהירה יותר.(FTP יעזור?). צריך לבדוק למי יש את כל הסרטים בקלטת. בכל מקרה כל הכבוד. אופיר

oferbar

New member
לכווץ

תודה על הפידבקים. למי שיש קטעי צניחה טובים מוזמן להעביר אלי ואני אשלב בסרטונים הבאים. אפשר אולי גם לארגן תחרות סרטונים סטייל free fly film festival שעושים בפריס קליפורניה מידי שנה. זה לא חייב להיות FF
המון כייף ונותן מימד נוסף לספורט. אני אשתדל לכווץ לקצב 56K ולהעביר שוב לטובת בעלי קו אנאלוגי. שמיים כחולים עופר

../images/Emo41.gifקדימה להעביר לעופר סרטונים ../images/Emo41.gif

עופר. מה עושה מי שאינו יכול להעביר אליך את הסרט כקובץ . והסרט נמצא על קלטת.(DV או רגילה)?? אופיר

oferbar

New member
עדיף DV

איכות הכי טובה VHS מאבד איכות אבל עדיין אפשר להשתמש אם המקור טוב דרך אגב, יש עוד סרטון הפעם בכיכובי עבור אירוע מדיה של מיקרוסופט. תודה ליונתן רן על הצילום: http://www.microsoft.com/israel/products/windowsmedia שמיים כחולים עופר

skyhopper

New member
על הבטן

עופר, נידמה לי שראיתי אותך על הבטן למספר שניות, ואני חשבתי ששכחת איך
דודו

skyhopper

New member
אחלה סרט../images/Emo6.gif

באמת אחלה סרט (כולל הקטע שנכנסת בדודו) ועוד עם מוזיקה. תודה, דודו (אחר לא זה שבסרט)

michalV

New member
../images/Emo47.gif מלך ! פצצות של סרט!

עופר - אחלה צילום (ואחלה עריכה), ודודי - אחלה צניחות, כל הכבוד
מה קורה עם שאר הסרטים? מיכל

jackiv

New member
סרט ענק.בנושא זה

האם אתה מכיר מקורות ללימוד צילום דיגיטלי? אני לא מדבר על שלב הצילום אלא על השלב שבו אני מעביר את הסרט למחשב מכווץ אותו ועורך אותו.איזה תוכנות מומלצות? באיזה כלים כדאי להשתמש? טכניקות וכו, תודה, ג´קי

oferbar

New member
כמה כסף יש לך?

כדי לערוך במחשב צריך מחשב יחסית חזק, הרבה דיסק (מהיר) וכרטיס וידאו + תוכנת עריכה. זה תחום רחב מידי כדי לכסות בפורום זה. בעקרון אני משתמש בכרטיס DVREX של Canopus עם התוכנה שבאה בחבילה שלהם. הרבה אנשים משתמשים ב Adobe Premier שהיא בין התוכנות המובילות לעריכה דיגיטלית. שוב, המבחר כאן עצום ויש המון אפשרויות שכולן נובעות מכמה זמן וכסף אתה מוכן להשקיע. כדי לעשות את הדברים הפשוטים לא צריך להיות מדען חלל. בעזרת הדרכה פשוטה תוכל ליצור סרטים כבר על ההתחלה. שמיים כחולים עופר

jackiv

New member
כסף הרבה אין לי אבל חומרה יש לי .

אין לי בעיה להשיג חומרה כי אני עובד בתחום ולכן אני אגיד לך בערך מה יש לי ותגיד לי אם יש מקום לשיפורים.כרגע יש לי פנטיום 3 800 עם 512mb זכרון וraid של דיסקים 30GB,כרטיס firewire 1394 ומצלמה pc110 .האמת שאני לא יודע איך זה לעריכת וידאו.זה כרטיס שקניתי עם "ערכה לעריכת וידאו" של אריג´נט.לדעתך החומרה הזו מספיקה? איך הכרטיס הזה לעריכת וידאו? תודה, ג´קי

oferbar

New member
נשמע שאתה מסודר

לדעתי אתה יכול להתחיל לערוך, מכיוון שזה פורום צניחה ולא עריכה אתה מוזמן ליצור קשר off line

משתאה

New member
זה הרמה בארץ ???

היי אני לא צנחן ולא מבין גדול - אבל כן ראיתי ב AXN סרטי צניחה. בלי לפגוע - זה נראה כמו ביצוע של מתחיל ??? האם הרמה בארץ כל כך נמוכה ??? (מישהו סיפר לי שאנחנו מקום רביעי בעולם ???) אני יודע שאני קצת לא מפרגן - אבל "אליפות ישראל" משתאה ?!

שלום לך../images/Emo24.gif

חוש האבחנה שלך סביר, אכן הצניחות שראיתה הן ברמה ההתחלתית יחסית של צניחות FreeFlight וזה היה אופי התחרות הספציפית הזו שהייתה רק חלק מהאליפות. על מנת שתבין, הצנחנים שראית אינם כלל צנחנים מתחילים, אלא צנחנים עם מאות צניחות, סגנון ה-FF דורש רמה מקצועית גבוה מאוד והביצועים שראית לא קלים כמו שהם נראים חבל שלא יצא לך לראות את סרטוני הווידאו של נבחרת ה-FreeStyle של ישראל, שאכן תפסה את המקום הרביעי בעולם באליפות האחרונה שהתקיימה בארה"ב הווידאו שלהם קרוב לוודאי יזכיר לך מאוד את הסרטים שראית ב-AXN ואף יותר מכך !!! לסיכום, אתה יכול להירגע, ענף הצניחה החופשית בארץ צומח ומתפתח מיום ליום, נכון יחסית לעולם המערבי אנחנו מעט מאחור, אבל אנחנו בדרך הנכונה וההוכחה הטובה ביותר זו האליפות שמשנה לשנה צוברת תאוצה

oferbar

New member
רמה בארץ

מה שראית ב AXN זה בטח מקצוענים שעוסקים בזה לפרנסתם. בארץ אפשר לספור את המקצוענים על יד אחת (ואולי על אצבע אחת). לצערינו הכל מגיע בסופו של דבר לכסף ולמימון. אם תמצא לנו מימון לספורט, בטוח שהרמה תעלה. עד אז רובינו עוסקים בזה בתור תחביב של סוף שבוע. הקטגוריה הזו באליפות ישראל הייתה למתחילים, וכשכך הרמה שהוצגה התאימה לציפיות. שמיים כחולים עופר

וגם כמות הצילום הנאסף

בנוסף למה שאמרו קודמי, הסרטים שאתה רואה בטלויזיה הם סרטים ערוכים משעות רבות אם לא עשרות שעות של וידאו. פה אתה רואה ממה שהחברה יוצרים בעצמם ולא למטרות שיווקיות. אם תלך לאתרים נוספים שבהם יש סרטים של "פרטיים" תראה שהרמה "סבירה מאוד +" בברכת שמיים כחולים אורי

למעלה