[סרטון] טור דה בר 2007

bar200

New member
[סרטון] טור דה בר 2007

היי, בחודש האחרון עבדתי על סרטון חדש, וכעת הוא מוכן. תודה רבה לאורי רוט שהכין את הסרטון בגאון. בנוסף, תודה מיוחדת למיקי חומה ולסקוט. לצפייה ביוטיוב: http://uk.youtube.com/watch?v=wcRSKVZ1YHM להורדה: http://www.juggleroth.com/Videos/TourDeBar2007.wmv תהנו!

yitav

New member
בר אתה תותח!!

אחלה סרטון, גדול!!!! הרגתם אותי עם התרגום של הברכה חחח גדול!!! אגב זה ייטב אם אתה לא יודע...

or kaufman

New member
בררררררררררר ימלך!!!

אני לא מאמין למה שראיתי במיוחד לתרגיל ההוא בסוף.אני גאה להגיד שאני מכיר אותך מלפני שאתה מפורסם ומצטער על מה שעישתי שבגללו אני אחד מתוך עשר.תזכור שגם אתה אחד מתוך עשר אז אל תתלהב.ובלי שום קשר אתה פשוט תותח אני אומנם לא מכיר חצי מהתרגילים שעשית בחמש אבל אני יכול להבין שהם קשים.אבל התרגיל בסוף...לא ציפיתי עוד שתים שלוש סרטים ומזמנים אותך לכנסים בחול.אם אני עוזר לך אם האנגלית אני מגיע לשתים?.מלך! .ואורי העריכה בהתחלה אם הרגלית ממש במקום והקטע אם התרגום בכלל ענק

bar200

New member
תודה!

והחלטתי רשמית שאתה תשע מתוך עשר (עשר זה יותר מדי). אבל אתה חייב לעזור לי עם האנגלית.

poiboi

New member
בתור הוונאבי בריטי של הפורום

אני מוכן לעזור לך עם האנגלית אם זה אומר כניסה חינם לEJC

danielthewhite

New member
מגניב למדי!

למה אתה משתמש בכדורים של אורי על האופניים? ולא הבנתי דבר אחד... הרי הצלחת את כל התרגילים גם לפני הברכה, אז במה היא עזרה בדיוק? אורי, אתה מאוד פורה בשדה הסרטונים לאחרונה! ידעתי שיעזור לשחרר אותך מצה"ל... לגבי ejc בחינם: בר, אני מבקש שלא תשכח את מי שבכל השנים, תמיד דאג להביא לך משחה נגד שפשפות כשהיית צריך....

Aiyegbeni

New member
יותר מדי פרטים

קודם כל.. כדורים צהובים רואים יותר טוב מאדום כחול כהה.. נכון?? (הוא משתמש בהם גם בכל התרגילים במרפסת של אבנר (בחושך))... שנית כל.. רואים שהוא מנסה פלאש 10, וכמעט כמעט תופס את האחרון.. זה התרגיל שהוא היה צריך ברכה כדי להצליח בו... שלישית כל.. תודה.. צפו לעוד בקרוב..... ותודה על העזרה באמת... רביעית כל.. טוב אין לי מה להגיד על זה... אהה ותודה על כל התגובות הטובות שלכם.

danielthewhite

New member
אה....

זה לא כל כך ברור בסרט שהוא מנסה ולא מצליח. יש שם יותר מדי כדורים מכדי שיהיה ברור מה הוא תופס בדיוק ומה לא....

holy crap

הברכה זה פשוט גדול...אין לי מילים..פשוט גדול... ולגבי הג'אגלינג..טוב..אתה פסיכי וזהו! כל הכבוד!

שאלונת לבר ובכלל כולם

בס``ד -מה השיא שלכם ב3 כדורים ריברס בקרוס? כמה ב4 ריברס שולדרס? כמה ב5 ריברס בקרוס? ב6ו7 קיים בכלל? אני מחפש ת`עצמי איפה אני בשיאים...

oriyanh1

New member
פצצ"ג

אני רואה שבסוף הקדשת קצת זמן לdb97531... מזל טוב :) כנ"ל לגבי הפלאש של עשרת הכדורים. אהבתי את מה שאורי עשה עם התרגום של הברכה... חבל רק שכל הRJ-רים לא יקלטו... XD אוריין. נ.ב. זה רק אני, או שאתה התחלת לשים סרט בשיער? לעזאזל, זה שלב מאוד פונדומנליסטי בגידול שיער. זה רק מראה שעדיין לא נכנעת. כל הכבוד. נ.נ.ב. הפרסומות האלה של תפוז רק מידרדרות... אני פשוט לא מצליח להבין מה קורה בפרסומת של "הגלולה הסגולה"... ואני לא מתכוון ללחוץ כדי לראות.

poiboi

New member
בקשר לפרסומות

אני זוכר (מאוד לרעה) פרסומת ורודה מאוד לתחבושות, שקראו להן פויז

oriyanh1

New member
הפרסומות הכי גרועות

הן הפרסומות שאני בטעות מעביר עליהן עכבר ואז הן מתחילות לצרוח עלי... לוקח לי שעה להבין מאיזה לשונית הצרחות מגיעות...

bar200

New member
הסרט

אני שם את הסרט לשיער רק כשאני מתאמן כי הגעתי לשלב שהשיער מפריע לי לראות ונכנס לעיניים...אז הסרט הוא די חובה באימונים. כמובן שברחוב אני לא מסתובב עם זה. תודה על התגובות המעולות של כולם.

oriyanh1

New member
הייתי פעם בשלב הזה

שבו הייתי צריך לשים סרט באימונים, אחרת לא יכולתי לראות כלום... אחר-כך זה נעשה כל-כך גרוע שהייתי צריך לשים סרט כל הזמן. אני שמח שהסתפרתי.

למעלה