סרטון טומקט

אמיר72

New member
סרטון טומקט

יש לי סרטון של טיסן סילוני של F-14. מרתק לראות מה בונים וכמה הוא דומה לאמיתי. סוזי/תרי/גל, אין, אני חוזר, אין שטרודל קטן בפנים
אם מישהו מעוניין בסרטון (3 מ"ב) שישאיר פה אימייל או שישלח לי במסר אישי.

shipper heart

New member
אוקיי זה לא קשור לשומדבר אבל תגידו

לי משו- רק אני רואה עגיל באוזן של JMJ?!?!?! *ודרכאגב- לא לא חיפשתי תמונות שלו הסתכלתי בפורום של הסקרין קאפס והיה שם את התמונה הזאת....למה לאיי ג'יי יש עגיל באוזן?!* מה שמזכיר לי...ביום ראשון לפני שבוע לא הלכתי לבצפר ואז התעוררתי מאוחר ולא יכולתי להירדם *הסיפור הרגיל* והייתי אמורה ללכת "ללמוד" יום אחרי זה...בכל מקרה אני מדליקה טלוויזיה *אחרי ששכבתי חצי שעה במיטה התייאשתי טיפה* ומתחילה לזפזפ ופתאום אני מגיעה לAXN...הייתה שם את התוכנית הזאת סוכן סמוי *wise guy* ופתאום out of nowhere מופיע בנאדם מקריח עם שיער חום *כאילו יש לו הרבה שיער...אבל הוא כבר בהתקרחות* ואני פתאום כזה- היייי זה JMJ!!! מה הוא עושה פה?! למה יש לו הרבה שיער?! WTF?! חחח ורציתי לכתוב אבל שכחתי עד עכשיו

סוזי תרי וגל?? אהמ מה איתי???

אתה שוכח חברת מצולע אמיר!! זה פשע שדינו תלייה!! נכון אני קצת נעדרת בזמן האחרון... אבל זה לא סיבה לשכוח אותי!! סוזי תנזפי בו!! חחחחח ותמונה בלי @זה לא שווה שומדבר :)

אמיר72

New member
טוב, סליחה

התכוונתי בנות הפורום. סליחה דני, טלי, נעמה, ומראש סליחה משירה ויובל(הן םשוט עוד לא התלוננו). רגע - שכחתי מישהי ?

shipper heart

New member
נצל"ש ת-ררררררררר-י!!

לוידעת אם קראת את זה או לא...האמת גמני לא קראתי את זה עדיין אבל זה נראה לי טוב... a passage through darkness זה החלק הראשון coming back into the light זה החלק השני....
*אוףףףף זה פשוט נורא....יש לי טונה פופאפס וכל פעם שמופיע אחד שכתוב עליו offer אני קוראת את זה officer ואני מתחיל לכתוב הארם כל פעם כשאני מתחילה מילה שיש בה 'הא' ....אוףףףףףףףףףף חחח... דרך אגב הארם מקום 23 והוא צריך איזה 120 קולות כדי לעבור את האידיוט לפניו!! תצביעו!!*

shipper heart

New member
העובדה שאני משתגעת כשקוראים למאק

שרה אומרת משו?! *כן! יש לי טראומות מבאגמי, דלטון, ווב וכו'..בעע* אני שונאת כשהם עושים את זה חח

harmless

New member
כן גם אני בדיוק חשבתי על זה לאחר

סיום קריאת הפיק! מה נסגר איתם?????????? אם הארם הולך לקרוא לה שרה אני מקווה שזה יהיה רק בהזדמנויות מיוחדות כשהוא ירצה להעביר לה מסר מסוים כמו שהוא עשה עד עכשיו. אני מאוד מקווה שהוא לא יקרה לה ככה כל הזמן אם וכאשר הם יהיו ביחד. כהם קוראים לה ככה בא לי להקיא אבל כשהארם עושה את זה מרגישים את הכנות במה שהוא רוצה להעביר.

shipper heart

New member
אוקיי אז זה לא רק אני....../images/Emo3.gif

תמיד כשכתוב שרה אני משנה את זה בראש למאק... אני פשוט לא מסוגלת!! זה לא אנושי מצידם!! LOL איכססההה כמה פעמים הארם אמר את זה?! בבומרנג *you're just this way with me aren't you?! ~ yeah...only with you... ~ i guess i should be flattered. ~ you should sarah * *כמה זה עצוב! בהתחשב שראיתי את בומרנג...פעם אחת השנה *ביום האבל ההוא...יאק* ופעם אחת לפני חמשעשרה אלף שנה כשזה שודר בערוץ 2.... מתי עוד הוא אמר את זה?! *אני בבלאקאאוטים...האנגלים כאלה לוזרים LOL* בWI הוא עדיין קרא לה מאק...כנ"ל בLL...כנ"ל באדריפט.... טוףףף לומשנה...לא היה לי זמן לסיים את הפיק השני...חח הייתי בשבוע הספר ומכרתי דברים *בערך...חח אנחנו מנסים לסבסד את הקורס מסכם...* (דברים= שתייה, קרטיבים, פופקורן, תירס) ו...אכלתי מהפופקורן יותר משמכרנו אבל חפיף חחח רונן ימצא לנו תאריך לעשות מסיבה ל-ז' ואנחנו מסודרים...נראה לי זה יסבסד לפחות עד לחצי כי זאת שיכבה של 200 ילד...בכל אופן אני אלך להמשיך חח..

harmless

New member
הפעם הראשונה הייתה ב- impact

כשמאק עזבה לחיים האזרחיים - LOL when she was spreading her wings! חחחחחח איזה פדיחה שהיא אשכרה אמרה את זה.... טוב הלכתי לראות את פרקי אפגניסטן שוב כי אני לא מוצאת פיקים וזה אחלה של פרקים

shipper heart

New member
אה וואלה?! בפרק של

premission to hug the commander?! חחח איזה שיער מגעיל יש לה שם חחחח
אין מה לעשות...בעעעעעעעעעעעעעעע שונאת כשזה קורה...

harmless

New member
כן זאת הסצינה!../images/Emo58.gif

השיער שלה בפרקים האלה היה ממש טעון שיפור בטרוף! טוב אחרי שראיתי שוב את פרקי אפגניסטן אני חייבת לציין שיש להם חתיכת בלופר רציני בסצינה בסוף של קריטיקל קונדישיון- כשמאק והארם מתחבקים (או מה שזה לא יהיה) הוא נוגע בה עם היד השניה שלו- אבל היד השניה שלו מחזיקה את הכובע.... בכל אופן הם הדביקו שם 2 טייקים שונים של אותה סצינה והתנועות לא ממש מתאימות אחת לשניה....אבל לא נורא נוותר להם כי זאת אחלה של סצינה. איך שרציתי לנחם אותו.... אני חושבת שאלה בהחלט הפרקים הכי חזקים של ג'אג- ובפרקים האלה יש את ההרגשה הכי חזקה של משפחתיות בג'אג- וכל אחד מהדמויות היתה גיבורה- איי ג'יי בתור המפקד והאיש שצריך למסור בשורות רעות ועדיין לשמור שיקול דעת והוא גם הוביל את משימת המודיעין (או מה שזה לא היה),ג'אן שהצילה את באד, מאק שהצילה את הארם מהמוקש, באד שהגדיר את הרולס אוף אינג'יימנט והציל את הילד, הארם בתור סופרמן שמשחק תופסת עם הנוק ואפילו סינגר (למרבה ההפתעה) שהראתה שהיא לא לגמרי worthless. לכל אחד היה מקום בפרק (כמובן שחזרו דמויות כמו וואב כשהוא עוד היה נסבל , תרזה קולטר וגאני, הסקיפרים למינהם וכו') שלא לדבר על האקשן , הדרמה , ההומור, השיפריות! הארם טס, חוץ מהארם עם בוקסרס במקום מאק עם הלבשה תחתונה מה עוד אפשר לבקש מפרק??????????????? יוחזרו הפרקים האלה לאלתר!!!!!!!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif שכחתי להוסיף

ברשימת הגיבורים כמובן את סטרוג'יס בתור אלק בולדווין, את ליטל איי ג'יי שבאופן מגוחך החזיר את באד לחיים וכמובן את הארייט שהכניסה לסינגר ועשתה לה מה שאנחנו תמיד רצינו לעשות יו גו גירל!

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif זהו! לא הבנתי לאן

אלק בולדווין נעלם!! LOL זה כאלה פרקים אדירים... זה בעצם מתחיל בtirbunal 720 ומסתיים בCC...פחות או יותר חוץ מההחלמה של באד...שמן הסתם לוקחת הרבה יותר זמן... כולם כאלה מתוקים שם...והארם כזה יאמי סופרמן!
טוב אני לא אמשיך כי את פחות או יותר סיכמת את זה מספיק... LONG LIVE SEASON 7!!

shipper heart

New member
הפרקים של היום....בעע *כן אני מידעת

אותכם כל שבוע אז?!* יש היום רק פרק אחד שהוא פרק שווה...לדעתי... הפרק הראשון *סתם כי אני נוראאאא אוהבת לראות את מג סובלת
(סדיסטיות לשמה אני יודעת חח...) Boot *הפרק השווה* כשמג הולכת אנדרקאבר למארינס קאמפבוט כדי לחקור את הרצח של אחת מהם....יאמי הארמי
Sightings פרק מעצבן קצת *אותי לפחות*....עם החייזרים והילדה הקטנה שנעלמה במחנה...אבל הרבה אקשן הארם אז נסלח... The Brotherhood שזה הפרק הכי מגעיל שיש היום... אפילו אקשן אין בו יותר מדי... ההוא שמתגלה בחוף ואז מגלים שאח שלו בכנופייה ובלה בלה בלה...חבל שההוא שאיים על מג לא ביצע את האיום שלו... *אני שונאת אותה ב-ל-י סיבה אוקיי?! חחח* D-O N-O-T F-O-R-G-E-T!! יום ראשון- 0030 *2230 ZULU* ערוץ 3 Legacy partI

למעלה