סרטון חובה!!

פאמקי

New member
סרטון חובה!!

מבעד לדמעות, מתקשה לכתוב הקדמה. ובעצם... כל מילה מיותר!

שוב צוחה ושוב בוכקת...

מרגש, עצוב, משמח .... חושבת שיש בדברים שלו את כל הרגשות! כל הכבוד להם על הדרך שהם עשו, הלוואי ולכולנו, יום אחד, יהיו הכוחות והאומץ הזה.

ואותי מעניין...

אם בעוד 300 שנה, כך תראה חתונה של בת שבוחרת להתחתן עם בן... הסביבה לא בטוחה איך לאכול את זה, אמא מוכנה לקבל את הילדה בכל מצב (עם איזו דימעה נסתרת...), אבא לא מבין למה הילדה יצאה לו כזו מרדנית, מדגישה את המשיכה הסוטה שלה למין הנגדי דווקא... החברות יגידו, מה השתגעת להינשא לבן? זה בכלל לא מתאים, הם כל כך שונים מאיתנו, זה בחיים לא יוכל לעבוד! אבל הן תהיינה נוכחות בחתונה. בכל זאת, לא מוותרים על חברות גם אם השפיות שלהן מוטלת בספק. זה יעבור מתישהו הרי... ורק האח הקטן יחשוב, נו, אם אחותי התחתנה עם בן והם קיבלו את זה... אני יכול להרשות לעצמי להעז לחשוף את העגיל בלשון! לדעתי ככל שהקידמה תנתק את התלות בין העמדת צאצאים לקיום תא משפחתי מסורתי, כך ילכו התאים המשפחתיים המקובלים בימינו וישתנו. מחקרים מוכיחים שהמודל הזה רחוק מלהתאים לרוב האנשים... מבינה בראש, אבל בלב לא מבינה, למה חתונה בין שנים מאותו מין צריכה להיות כזה "עניין". למה למישהו באופן כללי, משפחה או זר, צריך להיות אכפת בכלל איזו דרך מתאימה לפרט ספציפי כדי להשיג את אושרו, כל זמן שאינו פוגע (פגיעה "אמיתית") במישהו. נו טוב. הוידאו הזה באמת מרגש. מאוד יפה.

ROBIN311

New member
תגובתי לסרטון ../images/Emo34.gif

הסרטון שהעלית לפורום, ריגש אותי עד דמעות, עד כמה עצוב שבני האדם בעולם ככלל ובמדינתינו בפרט, במאה ה21 עדיין נושאים עימם דעות קדומות נחרצות וחוסר ליברליזם משווע, אשר מהווה קושי עצום עבור כולם, לולא ידעו לקבל את האחר כפי שהוא, ללא הבדל בדת, גזע ומין. לפי דעתי האישית, אני חושבת שכשם שמשפחות רבות בארץ אינם משתפים את פעילותם ונטיותם המינית בחדרי חדרים "קבל עם ועדה", איני חושבת שאנחנו בתור קהילה גאה צריכה להסביר ולנסות להצדיק את מעשינו או נטיותינו בחברה ככלל, גם מתוך צנעת הפרט. ושלא ישתמע מדבריי כי אני נגד, חלילא, נהפוך הוא. אני בעד הקהילה ותומכת בכל מרכזי הסברה ותמיכה למען הקהילה בכדי שהעם ככלל יוכל להכיר בזכויותנו, לדאבוני הרב, ממשלת ישראל עדיין מקשה מאוד על נישואין חד מיניים (משרד הדתות), ועל הקמת משפחות אלו בישראל. אך מבחינת היגיון בלבד, חבל שבעידן המודרניזציה עדיין חיים כאן במדינה שחלק נכבד ממנה, חשיבתו היא לא אחרת מחשיבתו של האדם הניאנדרטלי. ועצוב מאוד שכך.

ליאם63

New member
סרטון מהמם

כל מילה מרגשת בטירוף!! אמיתי מה

תוהה8

New member
סרטון מרגש ונוגע...

כמי שעברה ועדיין עוברת תהליך של יציאה מהארון אינני יכולה שלא להזדהות עם דבריו הנוגעים של החתן.משפחתי היום לא מקבלת את מי שאני.אימי יודעת אך מעדיפה להשאר במקום שמתכחש לכך,וכך גם אחיי למעט אחותי הקטנה שעוד איכשהו מנסה לקבל אותי. ואני...?שנים שחייתי לפי ציפיות אימי,לפי ציפיות החברה.הארון הוא מקום חשוך וקודר,פרצתי אותו באחת וקיבלתי אליי את האור.אני אוהבת נשים ואני גאה בכך.אני אוהבת נשים ואני,בפעם הראשונה בחיי לא מפחדת ממה שיגידו או ממה שיחשבו.זוהי דרכי ומי שלא מקבל אותי אליו,לא אהב אותי מעולם.לא באמת וככזה הוא לא ראוי להיות חלק מחיי. אני לעולם לא אחיה עוד לפי ציפיות האחרים ואעשה רק את מי שמרגיש לי! טוב ונכון. אני מקווה שכולם ימצאו את אושרם.

ROBIN311

New member
לכל חברות הפורום ../images/Emo34.gif

חשבתי להעלות לכאן, שיר פס-קול של סרט הנוגע לנושא, הקרוי Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia, העוסק בדעות קדומות כלפי נשאי איידס וכלפי הומואים. התסריט מבוסס על סיפורו האמיתי של ג'פרי באוורס, עורך דין אשר תבע את מעסיקיו בגין פיטורים בלתי חוקיים מאחר שנדבק במחלת האיידס.(עם טום הנקס ודנזל וושינגטון). אך ראיתי לנכון יותר, להעלות שיר-סרטון שיעודד את מצב רוחכם של כל האנשים באשר הם, היוצאים מהארונות..., שיר סאטירה שאותי הצחיק מאוד על כל הדעות הקדומות ועל הנצחת הסטריאוטיפים הקיימים..., ולפיכך, קבלו נא את השיר הבא, הקרוי - It's alright to be gay
ולהלן הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=93ff3mSzKW8 צפייה מהנה, והמשך יום מקסים לכולן,
רובין

למעלה