סרטון חביב..

ItSnowsDownHere

New member
למה אני אף פעם לא מוצא דברים כאלה?

כל פעם אני מקבל כל מיני קישורים מחברים שלי ואין לי שמץ של מושג מאיפה הם חופרים את המציאות האלה .... עוז , קבל ח"ח - סרטון ע-נ-ק

Law Ho

New member
ר - א - ס - מ - י

עכשיו אנמי רושם את ההודעה בשיא הרצינות בלי טיפת ציניות. זה ממש אומנות... כמו מוסיקה וכמו ריקוד (מאוד דומה לריקוד) וכמו כל אומנות. יש פה אילתור כזה... כל אחד עושה תנועות שאף אחד לפניו לא עשה וכל אחד ממציא משהו לפי מה שהכי מתאים לו... אלתור כזה יפה. וזה אגב יותר מזכיר את הסרטים של ג'ט לי (האסייתים, לא האמריקניים), מאשר את מטריקס. ממש יפה.. חוץ מהקרב האחרון... במציאות אחד מהם צריך למות תוך פחות מ 10 שניות. 10 שניות זה הרבה יותר מדיי זמן בשבילם. אבל זה בכל זאת סרט
. אלימות למשל זה בן אדם שחתך זנבות של ארבעה גורים בשביל להכין צרור מפתחות. מה שכאן זה ממש אומנות... ריקוד
שווה להתאמן איזה 30 שנה בשביל להגיע לדברים כאלה...

קבל קישור לריקוד..

תפתח את הסרטון הנ"ל. החבוב מתאמן איתי.. והוא מתאמן שמונה שנימ www.isai.info/isaiblind.wmv

Law Ho

New member
יפה אחי

או ששניהם אותו דבר או שראיתי רק את זה בלי החולצה עם הסרט על העיניים. בכל מקרה, מה אתה מתאמן? ואיפה? אצל מי? 8 שנים זה זמן לא מבוטל
סחטיין על ההתמדה.

זה אותו סרטון בשניהם..

זה לא אני בסרטון זה חבר שלי שמתאמן איתי. אני מתאמן שנתיים בפאנגיינון קונג פו (תרגום- סגנון חצי רך חצי קשה) בהרצליה אצל גראנג' מאסטר סיפו משה גורליק. בתמונה המצורפת זה אני לפני שנה וחצי.. מאז השתפרתי והשתנתי..

את לא תתפרקי!

זה פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יכאב

זה לא קפץ!!

מה זה זה? למה זה לא קופץ? זה אמור לקפוץ.. משהו פה מקולקל? זה לא בסדר.. עוז לכעוס!!!!!

למעלה