סרטון ה Sportsman ממרוץ הסופרמוטו האחרון. 23 מ"ב.
כRובי New member 28/2/05 #3 ../images/Emo9.gif כשמגיע, מגיע... אבל.... רגע ! רק עכשיו את שמה לב?? למה לא עצרת להודות לי באותו רגע? מה כל כך קשה לעצור שניה, להוריד את הקסדה, להוריד כפפה, ולתת נשיקה קטנה ולחיצת יד לאות תודה על העידוד ??
../images/Emo9.gif כשמגיע, מגיע... אבל.... רגע ! רק עכשיו את שמה לב?? למה לא עצרת להודות לי באותו רגע? מה כל כך קשה לעצור שניה, להוריד את הקסדה, להוריד כפפה, ולתת נשיקה קטנה ולחיצת יד לאות תודה על העידוד ??
ה הרושמת New member 28/2/05 #4 אתה יודע... אדרנלין, זעה, פיח שלא תחשוב שלא שמתי לב, כל פעם שעברתי שם אולי זה מה שבילבל אותי.... סתם סתם מתה עליך חולה עליך במרוץ הבא אני יעצור באמצע להודות לך
אתה יודע... אדרנלין, זעה, פיח שלא תחשוב שלא שמתי לב, כל פעם שעברתי שם אולי זה מה שבילבל אותי.... סתם סתם מתה עליך חולה עליך במרוץ הבא אני יעצור באמצע להודות לך
R R520Fשם זמני New member 28/2/05 #6 ../images/Emo124.gifמנצל"ש: רכיבה בשלישי בערב |* מישהו בא לרכוב בשלישי בערב בשפיצרינג ??????? צריך לבדוק את התוספת............
../images/Emo124.gifמנצל"ש: רכיבה בשלישי בערב |* מישהו בא לרכוב בשלישי בערב בשפיצרינג ??????? צריך לבדוק את התוספת............
ה הרושמת New member 28/2/05 #7 אני כבר שבוע חושבת על לרכב ביום שלישי... מסיימת ללמוד ב15:30... ויאללה גאאאזים