סרזט

אמאשלחן

New member
סרזט

הרופא שלי נתן לי גלולות בשם סרזט ואני חוששת להתחיל לקחת אותן שלא יפגעו בהנקה. יש לי ילדה בת חודש וחצי שניזונה אך ורק מהנקה. האם יש לגלולות השפעה כלשהי על ההנקה? האם ההורמונים לא עוברים בחלב אל הילדה?

1טלטלים

New member
גלולות למניעת הריון והנקה

אמא של חן היי, גלולות אלו מתאימות לנשים אשר מניקות ,אין כל חשש שיפגעו בהנקה.גלולת אלו אינן מכילות אסטרוגן,לכן שימוש בעת הנקה בטוח.בזמן שימוש בגלולה זו אין פגיעה באיכות החלב ,כמות החלב ... למיטב ידיעתי,גלולה זו מכילה כמות קטנה (75 מק"ג) של הורמון נקבי- פרוגסטרון("דזוגסטרל").באשר להורמונים(הרי גם גוף שלך מפיק או משחרר הורמונים שונים שגם הם מגיעים לחלב שלך ...) אמא של טל

רויתש

New member
אני משתמשת ואין בעיה

אמאשלחן שלום, אני לוקחת סרזט מהשבוע השישי שלאחר הלידה וכפי ש1טלטלים ציינה הן מיועדות לנשים מיניקות. רון שלי בן שלושה חודשים, יונק, וזה כלל לא משפיע על ההתפתחות הנפלאה שלו. רוית

אמאשלחן

New member
קודם כל תודה על המידע, אבל

שמעתי לגבי הגלולות הללו שהן מיבשות מאוד, וזה כולל גם ירידה בכמות החלב - זה נכון?

רויתש

New member
עוד פרטים...

אמאשלחן, אין לי מושג איפה שמעת שהסרזט מיבשות, בעיקרון אישה שמיניקה צריכה לשתות הרבה מים כי זה חשוב ומנסיוני, לא הרגשתי שזה גורם לי ליובש או לירידה בכמות החלב. ההנקה פועלת על עיקרון ה"היצע וביקוש" ככל שהתינוק דורש יותר, יש יותר ייצור של חלב והגלולות לא פוגעות בכך. חג שמח, רוית

למעלה