וואי ביאסתן אותי קיבלתי מרשם ועכשיו לא בא לי להתחיל.
J jewish princess1 New member 21/12/11 #18 נצל"ש- מיקרולוט??? יש מצב שגם הן גורמות לירידה בתפוקת חלב? מאז שהתחלתי איתן, אני מרגישה משמעותית הפחתה בכמות חלב. ממש קשה לי עם ההנקה בשבוע וחצי האחרון ואז שמתי לב שזה התחיל ממש סביב תחילת נטילת הגלולות. (ממש על סף יאוש!!!)
נצל"ש- מיקרולוט??? יש מצב שגם הן גורמות לירידה בתפוקת חלב? מאז שהתחלתי איתן, אני מרגישה משמעותית הפחתה בכמות חלב. ממש קשה לי עם ההנקה בשבוע וחצי האחרון ואז שמתי לב שזה התחיל ממש סביב תחילת נטילת הגלולות. (ממש על סף יאוש!!!)
G giraffelle New member 21/12/11 #19 בדיוק כמו סרזט כל מה שנאמר כאן לגבי סרזט תקף גם לגבי מיקרולוט. מהשכן, אם אחד הסוגים עושה לך בעיות זה לא בהכרח אומר שגם השני יעשה, ולכן אולי כדאי לנסות להחליף סוג.
בדיוק כמו סרזט כל מה שנאמר כאן לגבי סרזט תקף גם לגבי מיקרולוט. מהשכן, אם אחד הסוגים עושה לך בעיות זה לא בהכרח אומר שגם השני יעשה, ולכן אולי כדאי לנסות להחליף סוג.
מ מתת מלווה אחר לידה New member 21/12/11 #21 מעבר לגלולות רגילות (לא למניקות) אחרי שנה וחצי, סרזט התחילו לעשות בעיות. אני בהפסקה בנתיים ואתחיל מרסילון. עדיין מניקה בערך פעמיים ביום, לדברי הרופאה אין עם זה בעיה מישהי במצב הזה?
מעבר לגלולות רגילות (לא למניקות) אחרי שנה וחצי, סרזט התחילו לעשות בעיות. אני בהפסקה בנתיים ואתחיל מרסילון. עדיין מניקה בערך פעמיים ביום, לדברי הרופאה אין עם זה בעיה מישהי במצב הזה?
michal@gal Active member מנהל 21/12/11 #23 רוב הסיכויים שאין עם זה בעיה יש מניקות שעוברות לגלולות רגילות אחרי גיל שנה.