סרוגייט

ariel thats me

New member
סרוגייט

אתמול חבר שלי סיפר לי שלפני 6 שנים הוא טופל אצל סרוגייט. הייתי די בהלם ולא יצא לי לשאול אותו על זה (למרות שאני מתכננת לברר יותר פרטים היום בערב). עכשיו, אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה. אני מגיעה מבית מאוד שמרני וקשה לי להיפתח. הוידוי שלו מפריע לי (כנראה שאפילו מאוד). הגעתי למצב של מחשבות על עתיד הקשר בכלל (והקשר היה טוב מאוד עד אתמול). במידה מסויימת, הוא גם הוסיף לתחושה הקשה שלי מפני שהוא שאל אם אני כועסת עליו בגלל זה (דבר שלא כל כך הבנתי... אנחנו יוצאים יחד רק חצי שנה, כך שאיך אני יכולה לכעוס עליו על משהו שהוא עשה לפני 6 שנים? אבל, אולי בכל זאת אני כועסת... לא יודעת...). מה דעתכם? זה כל כך נורא? בנוסף, האם לכם היה מפריע לצאת עם מישהו שטופל אצל סרוגייט? (והכוונה לא סתם לצאת, אלא בקטע מ-מ-ש רציני של מחשבות על בן זוג לחיים).

alophind

New member
כתבתי לך תשובה ארוכה ארוכה...

ואז קראתי אותה פעמיים שלוש והחלטתי למחוק אותה. אני מעדיף לסכם בקצרה את מה שכתבתי : הבחור טיפל אצל סרוגייט - כלומר היתה לו בעית אינטימיות מסויימת. אתם יוצאים חצי שנה כבר , בהנחה שהייתם במצבים אינטימיים מסויימים (תלוי מה ההגדרה שלך לבית "מאוד שמרני") אני מניח שאם היתה עדיין קיימת בעיית האינטימיות אצל החבר , היית שמה לב. הוא עשה צעד אמיץ וחלק איתך חוויה אישית (ולא נעימה). דבר המעיד בדיוק ההיפך מפחד מאינטימיות. בכל מקרה , דעתי בלבד (ולא מקצועית בכלל) - אין לי שום ניסיון בתחום שאם עד עכשיו הכל היה תקין (בהנחה שאתם נמצאים במגעים אינטימיים) הדבר לא אמור להפריע לך. בהצלחה .

ariel thats me

New member
כיום לא...

כיום לא קיימת שום בעית אינטימיות אצלו (כן, כבר היינו במצבים אינטימיים). להיפך - הוא הרבה יותר פתוח ממנו ומאוד מחובר למיניות שלו. אבל, אולי בגלל זה עוד יותר קשה לי לקבל את הטיפול שהוא עבר?!

גם אני רוצה להגיד משהו

תשמחי שיש לך בן זוג שידע לטפל בעצמו והיה מספיק כן איתך כדי לספר לך ולא אחד ששומר דברים וסודות או אחד שלא מודע לבעיות ולא רוצה לטפל אם את לא נתקלת בשום בעיה ההיפך, תשמחי לשמוע מה שיש לו להגיד על מנת שאם תהיה לו בעתיד בעיה הוא ידע שיוכל לסמוך עליך ולספר לך באדי

ariel thats me

New member
מצד אחד

אני יודעת שאת צודקת ושאם הייתי מגלה את זה לבד הייתי כועסת שהוא לא סיפר לי. מצד שני, קשה לי לקבל את זה. מבחינה הגיונית אני יודעת שהוא טיפל בעצמו וטוב שהוא היה מודע לבעיה וטיפל בה (למרות שמנקרת בי המחשבה שגם פסיכולוג יכול היה לעזור לו). אבל מבחינה רגשית - מ-א-ו-ד קשה לי. אני מרגישה ממש רע. אני לא מצליחה להפסיק לתהות למה, עד שסוף סוף מצאתי מישהו שאני אוהבת, דווקא הוא היה צריך ללכת לסרוגייט... אני פוחדת שזה ישפיע עלי יותר מידי - כבר עכשיו אני כל הזמן בוחנת את עצמי אם אני עדיין אוהבת אותו. אני חוששת שהוידוי שלו יביא לסוף הקשר...

lilaaa1

New member
אני לא מבינה מה בדיוק הבעיה...

זה חלק מהעבר שלו! בהווה שלו אין שום בעיה.. והוא גם בחר לשתף אותך בזה... חבל להסתכל על הצד השלילי (שבעצם כבר איננו מזמן...)

alophind

New member
אולי היא מקנאה ?! מפריע לה שהוא היה

עם מישהי אחרת ולא מאהבה ??? תביעי אריאל , סרוגייט זה לא בשביל ההנאה , זה לא שהוא הלך לנערת ליווי או משהו כזה. דחילק , ואם יש לך בעיה , אז תפרדי ממנו. את שואלת אותנו שאלה בעוד כבר החלטת מה תעשי.

ariel thats me

New member
תודה

רציתי להודות לכולם על הדברים שכתבו. כל הבוקר ישבתי מול המחשב והתעסקתי רק בנושא הזה והרגשתי ממש ממש רע. ממש חיכיתי לתגובות, והן באמת גרמו לי להרגיש טוב יותר. עכשיו הלכתי לאכול צהריים. חזרתי הרגע. בזמן האוכל לא חשבתי על הבעיה יותר מידי. אפשר להגיד שניקיתי את הראש. חזרתי והחלטתי שזה לא צריך להיות issue. אני מתכננת לדבר עם החבר שלי ולשמוע כמה שיותר פרטים על הנושא, אבל אני לא אתן לזה להשפיע על היחסים ביננו. הוא יותר מידי חשוב לי! אז, שוב תודה. עזרתם לי מאוד.

למעלה