סרוגייט

מרי פו

New member
סרוגייט

אני בת 34 . 5 שנים עברו מאז הקשר הרציני האחרון שלי . מאז מאד קשה לי ליצור קשר זוגי . כשאני יוצרת קשר ומגיעה לקטע מיני אני מתכווצת בוכה ומצתמררת . רופאת הנשים והפסיכולוגית שלי אבחנו את התופעה כוגיניזמוס והייתי בטיפול של פיזיוטרפיסטית בנושא .מאז הטיפול ( שנה ) לא קיימתי יחסי מין . אני מרגישה שככל שעובר הזמן הסיכוי למין כייפי ורגוע מתקטן עבורי . עד לפני 5 שנים לא היו לי בעיות כאלו במין . חשבתי ללכת לטיפול סרוגייט האם זה מתאים ונכון ?

מרי פו !!../images/Emo140.gif

אני מבין שלא מעט סבל עובר עלייך!! ראשית נשמע לי שלא סיימת את תהליך הטיפול המיני , ולא קראתי שכחלק ממנו היה איזשהו תהליך פסיכולוגי. בכל מקרה לגופו של עיניין, טיפול סרוגייט יכול לתרום לך הן ברכישת מיומנויות ביצירת קשר זוגי והן בשיפור התפקוד המיני. מה קרה לפני 5 שנים??!!! עידן

מרי פו

New member
סרוגייט

לעידן תודה על התיחסותך . בהמשך אליה ..לפני 5 שנים נפרדתי מאותו קשר רציני שדיברתי עליו . הפרידה היתה עבורי מאד טראומתית . אני עוברת טיפול פסיכולוגי מזה 4 שנים . עברתי גם טיפול בתנועה במשך כשנה במהלך התקופה הזאת .כך שאת הצד הפסיכולוגי אני איכשהוא מכסה ( אני מקווה ...) הפסיכולוגית שלי לא כ"כ בעד סרוגייט כי לטענתה אני אצור ככה קשר תמורת תשלום וזה מאפיין את סוג הקשרים שיש לי כיום עם אנשים סביבי . אני די תולה את התקוה האחרונה שלי ליצור אי פעם קשר זוגי בטיפול סרוגייט . אולי אני טועה . אולי יש סוגי טיפול אחרים לאור מה שכתבתי לך ? איך אדע למצוא טיפול כזה אם אחליט בסופו של דבר ללכת על זה ? האם קיימים סיכונים נפשיים בטיפול זה ? האם יש מימון ע"י קופות החולים ? אשמח לקבל את כל הפרטים הנ"ל . בתודה מראש .

מרי פו../images/Emo24.gif

סליחה על הציניות ...ותסלח לי גם הפסיכולוגית אני לא רוצה לסכסך...אבל גם איתה הקשר שיצרת הוא תמורת תשלום.כמעט בכל שרות שאנו מקבלים..(ואין לי אחוזים בטיפולי סרוגייט) יש תשלום. בכל טיפול שאנו מקבלים יש "סיכון" נפשי כי בנפש אנו עסקינן. אין מימון של קופ"ח אלא רק באופן פרטי. לגופו של עיניין בפניה לטיפול סרוגייט חשוב שתהיי מוכנה מבחינה נפשית ומודעת לקראת מה את הולכת. זה הרבה יותר חשוב (לדעתי) מהנושא של כסף (שאנני מזלזל בחשיבותו). טיפול הסרוגייט מלווה בטיפול פסיכולוגי ויכול להיות מלווה ע"י הפסיכולוגית שלך. להחלטתך בשיתופה! בברכה
עידן

מרי פו

New member
הייתי רוצה לשמוע ממי שטופלה ע"י

סרוגייט.התרשמויות מתוך החויה האישית שלך . תודה מראש .

למעלה