סרה פורקה טייקרו חוליה חלשה שלום!!!

סרה פורקה טייקרו חוליה חלשה שלום!!!

אני עושה את זה מהר כדי שזה יגמר מהר אז כל יום אני יוציא 3 שירים טוב אז זה כל השירים שנשארו רשימת השירים: sweet baby סוויט בייבי Bonita de mas יפה מהאחרות Preety boy נער יפה Resistre להתנגד Perder un amigo לאבד חבר Vale La Pena שווה את המאמץ Rebelde way המורדים סרה פורקה טייקרו (יצא מהרשימה) Amor De Engano (יצא מהרשימה) Aun ahora(יצא מהרשימה) Inmortal (יצא מהרשימה) Mi vida (יצא מהרשימה) הבחירה היא הכי קשה ותענו אפילו שאתם אוהבים את כולם תמיד יש אחד פחות ואחד יותר אז האחד פחות אצלי זה פריטי בוי

dor302

New member
די!

נו די עם זה זה ממלא את הפורום תפסיק עם זה אני מבקש!!!!

עוד יום וחצי מה זה מפריע לך אני

רואה שזה מפריע להרבה אז אני לא יעשה יותר כי אין לי כוח בשביל זה ובשביל ילדים מעצבנים כמו גאט מה זה השיט הזה לא את עושה דברים יותר נורמלים אז תירגעי

G@T

New member
"גאט" חביבי, תגיד לאחותך!! ../images/Emo46.gif!!!

אני גת!!! *עצבנית* ופשוט נמאס מכמה אנשים חדשים שמציפים פה ואתה הקורבן.....אל תתייחס ברצינות אבל זה מעצבן O-:!!!

slimboy

New member
אל תפסיק את זה לדעתי זה אחלה

אפילו שאני עוזב רק לזה אני יענה

אה ושכחתי להגיד עוד משהו

slimboy שהוא חבר שלי מסר לכולם שהוא מצטער במי שהוא קילל או משהו כי הוא התנתק עכשיו מהאינטרנט והוא לא יכול לרשום כלום והוא אמר ביי

cHiKiNoNo

New member
Preety Boy ../images/Emo128.gif../images/Emo79.gif

וגרררררררררר......!!!!! ח-ס-ר ל-כ-ם אם אתם מוציאים את Perder Un Amigo!!! זה השיר הכי אהוב עליי בדיסק {או יותר נכון מבין ההכי אהובים}!! וגם לא את Vale la pena
!! פורפיייי!!!

telenovelagirl

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif| ../images/Emo4.gif ../images/Emo108.gif

מאיפה לעזזל אתם מכירים את כל השירים?

למעלה