סרגל גוגל

סרגל גוגל

לאור המסרים הרבים שאני מקבלת על הסרגל גוגל שאפשר להוריד וכך יש לי גוגל קבוע בסרגל הרגיל שלי באקספלורר, מצרפת קישור להורדת הסרגל- צ'יקצ'ק מורידים מתקינים ואין אפילו מה להסביר לכן מרוב שזה פשוט. מומלץ בחום, תהנו ממנו... טובי

תודה על הלינק

התקנתי ועשית אותי מאושרת......... והצלחתי גם להעיף את הסרגל שהבעל התקין - יששששש עוד ניצחון לי חחחחח

נירש

New member
משהו קטן על סרגל גוגל

לידיעתכם, הסרגל מעביר לחברת גוגל מידע על האתרים בהם אתם גולשים. רק שתדעו שמרגלים אחריכם...

אבל זה לא גורם נזק נכון?

כי אם לא אז מה זה משנה? יש לנו עוד מליון ברגים במחשב שאנחנו בכלל לא מודעים אליהם נכון?

ofronet

New member
סליחה על השאלה...לי יש את גוגל

במועדפים.. זה לא מספיק??

lilachh

New member
זה מספיק, פשוט הסרגל המדובר

זה משהו שיושב לך כל הזמן כחלק מחלון האקספלורר ואז אין צורך לפתוח כל פעם את הגוגל כשצריך אלא לגשת לשדה של הגוגל בחלון האקספלורר ולהקיש את מה שאת מחפשת, זה יותר נוח ונגיש זה הכל.

צודקת ומצדיקה... זה פשוט נפלא

וחוסך זמן... והזכרון הנשמר בו - חבל על הזמן... במיוחד לסנילים כמוני... הזדמנות להודות שוב לפיה יפה וורודה.
שריתוש

psa

New member
סרגל הגוגל ,באנגלית בלבד יש לו

יתרון נוסף אחד .חוסם פרסומות קופצות. הסרגל בעברית לא מאפשר את האפשרות של חסימת פרסומות קופצות. אצלי הממשק באנגלית. לכן אוטומתית הורדת הסרגל היה באנגלית. מלבד האפשרות של חיפוש אתרים (אגב,לדעתי אין שום נזק שגוגל ירגל אחריי מבחינת האתרים...לפחות נראה לי שזה לא גורם נזק למחשב)

ofronet

New member
לפי המלצותכם התקנתי את הסרגל-../images/Emo26.gif

ושאלה-- ניסיתי לעשות חיפוש, ולא היתה לי אפשרות לבחור באופצית החיפוש-"תמונות" כפי שיש בגוגל בעברית... מה עשיתי לא בסדר??

מצד ימין של

המקום שאת מקלידה את מה שאת רוצה לחפש יש איקון שכתוב עליו search web תכנסי אליו ותראי שיש אפשרות של חיפוש תמונות נקרא גוגל אימאג' אני הולכת לנסות אותו אבל לדעתי כמעט 99 אחוז זה זה......

למעלה