סרגוס

Marie Claire

New member
סרגוס ../images/Emo42.gif

בשורה התחתונה היה מצויין. המקום יפה מאד. אוירה חמימה ונעימה. בר ענק ויפהפה. בפעם הבאה אבוא לאכול על הבר. היינו שלשה. למנות ראשונות הזמנו:
פטריות עם ארטישוק ירושלמי - מנה מצויינת.
עגבניות עם מוצרלה בהגשה יפהפיה. על הצלחת הונחו עגבניות שרי, חתיכות מוצרלה קטנטנות שובצו בין העגבניות וחתיכות חצילים קטנטנות. מנה מקסימה.
פנזנלה עם נקניקיות חריפות - זוהי מנה של פלפלים, עגבניות, בצל וקרוטונים בשמן זית ואורגנו עם נקניקיות חריפות. צבעוניות שובת לב על צלחת עמוקה לבנה. טעים טעים. עיקריות:
צלע חזיר המוגשת ברוטב סיידר ובייקון עם פירה ובצל מטוגן. מנה מצויינת. קשה להרוס צלע חזיר אבל פה הכל ביחד נתן מנה מצויינת. היתה בעבר ביקורת, שהתייחסה לפירה בלתי אכיל - טעמתי והפירה היה מהמשובחים.
ריזוטו פירות ים עם אספרגוס טרי מעוטר בתלתלי פרמזן. גסטרו...אם את קוראת, אני זוכרת שאת חובבת ריזוטו - מנה מצויינת (היא הופיעה בספיישלים).
המבורגר 300 גרם בלחמניה עם תספת של תפוחי אדמה בתנור מוגשים עם בצל ושיני שום שלמות. ההמבורגר בהחלט בסדר אבל מי שאכל אותו טוען, שההמבורגר של מוזס עדיין שומר על הבכורה. טעמתי בתפוח האדמה, שהיו מצויינים. לקינוח:
טרימיסו - טעים.
קרמבל תפוחים - טעים ביותר. יחד עם שתיות קלות ובירה הגענו ל- 430 ש"ח. זה ביקור ראשון שלי בסרגוס. אחרי הנפילה המכאיבה בלוקאס והאכזבה מוינס ותמר נחמד לראות, שקורים בעיר גם דברים טובים. אני אחזור לסרגוס, מקווה שבקרוב.

גסטרו

New member
אכן, תודה ואני רודפת אחרי הריזוטו

של אנדרסן- פעמים הייתי שם ו..לא היה במיוחדי אותו היום. הריזוטו הזה נשמע טוב- אבל מבחינתפירות ים אני לא אוהבת קאלמרי- מה היה חלקם במנה ?

Marie Claire

New member
לא היו קלאמרי בכלל

הריזוטו היה מדויק ביותר, עם הרבה ירקות אביביים. מן שמחה מתפרצת בצלחת.

lady_anne

New member
הכי כיף על הבר (כרגיל)

ומתפריט הבר מומלצות מנות הטונה הצרובה והסטייק טרטר - עיגול קטן של בשר טחון מתובל (מגיע עם פלוט תבלינים וטפנד מיותרים שרק מפריעים לטעם של הבשר). אני חושבת שמאז שיש מקומות יותר טרנדיים ותקופת ההשתפשפות עברה, הסרגוס נהיה יותר נעים ונורמלי.

Marie Claire

New member
פעם הבאה על הבר

ובעיר הטרנדית המטורפת הזאת, אתמול היה רגוע (אמנם הייתי בשעות הערב המוקדמות)אבל נראה, שהצוות בקי היטב בעבודה והמטבח מתקתק יפה את המנות. המקום כל כך יפה ונעים. מאחלת להם הצלחה מכל הלב. ואגב טרנדיות חברים שאני סומכת על טעם דיוחו ממתחם הסושי-סמבה, שיקר אימים וממש ממש לא מעלף.

למעלה