סרגוס - קרוב רחוק
באמת שניסיתי.. כמה שהתאמצתי זה לא הצליח.. רציתי לקחת את ה
לארוחה על חשבוני.. רק בגלל שאני נחמדה ובגלל שאני
אותו.. רק מה התוכנית של ה
לאותו הערב השתנו ונאלצנו גם אנחנו לשנות את התכנית.. כך יצא שהיינו
אחד ו-3
.. נו אל תהיו קטנונים אז מה אם אני מתולתלת ברונטית
כאשר התקשרתי להזמין מקום בסרגוס.. ביקשתי במעשנים.. מקום ל-4 נאמר שיש רק שולחן אחד והוא מרווח מאוד.. הבעיה היא שהוא בכניסה למטבח.. ביררתי שהשולחן לא במעבר כלשהו והסכמתי. העגנו למקום.. חניה נמצאה ממש בפתחה של המסעדה ונכנסו למקום הומה, אקוסטיקה נוראית.. ומוזיקה בווליום חזק.. ממש היינו צריכים לצעוק כדי שנוכל לשמוע אחד את השני.. לא עזרו הבקשות להחלשת המוזיקה. לראשונות לקחנו:
פטריות מוקפצות עם לבבות ארטישוק ברוטב חמאה בזיליקום ויין לבן.. כנראה מישהו במטבח שם לא יודע מה ההבדל בין לבבות ארטישוק לבין ארטישוק ירושלמי.. כי מה שאני קיבלתי היה ארטישוק ירושלמי ולא רק זה אלא שהוא גם היה קצת מתחת לאל דנטה. הפטריות היו נפלאות.
פטה כבד בליווי צ'אטני פירות וחזרת וטוסטים. הטוסטים היו ממש לא פריכים. הפטה כבד לא היה טעים לי וגם הפטה עצמו עבר קצת חמצון וצבעו לא ממש נעם..חזרת משום מה לא הרגשתי בצ'אטני (גם כן צ'אטני הזכיר יותר ריבה).
קרפצ´יו בקר - קיבלנו OTH - הקרפצ´יו היה מכוסה בנבטי צנונית.. והיה חסר תיבול של פלפל גרוס וחומץ בלסמי. היה דיי אנמי בטעמו. לפתיחה קיבלנו - לחם טרי עם חמאה (היה צריך לבקש בנפרד), זיתים וקונפי שום. לעיקריות:
צלע לבן ברוטב סיידר - נאמר שהיא הצלע הטובה ביותר שנאכלה עד כה. הפירה היה חביב.
סלט ירוק להיא שבדיאטה מתמדת.. סתמי לחלוטין.. ביקשה עגבניה חתוכה וקיבלה..
חזה עוף במרינדה של דבש, ג'ינג'ר שום ולמון גראס.. הגיעו 2 פרפרים.. בליווי של תפוחי אדמה בתנור. נאמר שהיה טוב.
ולי - המבורגר 220 גרם בליווי של ביצת עין מעל ובצד שעועית ירוקה מוקפצת. ביקשתי מידת צליה M ההמבורגר הגיע ורדרד ויפה אבל יבש!!!
הלחמניה היתה פריכה וטריה. והשעועית היתה סבירה. לקינוחים:
מוס פרלין עם שכבות שוקולד - קצת תעשייתי.. ציפיתי ליותר.. לא ממש מרגישים את הפרלין.. וכל קשר לשכבות שוקולד הוא מקרי בהחלט.. יש ציפוי שוקולד רך..
מוס פיסטוק ברוטב חלבה.. OTH יותר לכיוון הפרפה.. הרוטב לא ממש הורגש וחבל. בתוספת בירה ושתיה קלה וחמה סה"כ 398 ש"ח. 1/2 ליטר גינס - 24 ש"ח. פעמיים לימונדה ו-3 ד. קולה - 10 ש"ח כ"א 2 תה עם נענע 10 ש"ח כ"א מנות ראשונות: פטריות 38 ש"ח פטה כבד 32 ש"ח מנות עיקריות: חזה עוף 46 ש"ח המבורגר 220 42 ש"ח + 6 ש"ח תוספת ל|ביצה| צלע חזיר 68 ש"ח סלט ירוק 22 ש"ח מנה אחרונה: מוס פרלין 36 ש"ח השורה האחרונה - לא רואה את עצמי חוזרת לשם.. כולנו יצאנו משם עם כאבי בטן אבל הלילה עבר לכולנו חלק.. (אצלי קצת פחות).. את האקוסטיקה צריך לשנות שם ודחוף!!.. השירות היה קצת איטי אבל חביב. וכמובן שבסוף לא נתנו לי לשלם..
עכשיו יש ל
"קלף" נגדי
באמת שניסיתי.. כמה שהתאמצתי זה לא הצליח.. רציתי לקחת את ה