סרגוס - ארוחת בנות

פ ו ל ק ע

New member
סרגוס - ארוחת בנות

כבר הרבה זמן שאני מחפשת הזדמנות להגיע לסרגוס והנה התרחשה אחת. היינו ארבע בנות, הזמנו כל מני מנות, בעיקר מהראשונות לחלוקה. ראוי לציון מיוחד ריזוטו שרימפס שהיה פשוט מדהים (עד כדי שהוזמנו ממנו 2 מנות). רביולי תרד וגבינת עזים - מעולה. פטה כבד עוף היה בסדר, לא התעלפנו. אכלנו גם בייגל אחד עם איולי ווסבי וחזיר מעושן, היה טעים כמו שבייגל יכול להיות טעים (אי אפשר להשוות את זה למנה כמו הריזוטו). היתה גם מנה של פטריות וארטישוק ירושלמי - מוקפצים ביחד. נחמד. המנה היחידה שלא היתה בכלל בכיוון היתה סלט עוף - הגיעו חתיכות ענקיות של מלפפון ועוף (בגודל של חתיכות שיפודים) ורוטב יוגורט. בקיצור - ממש לא. השירות היה חביב, החזרנו מנה אחת ושה עשה קצת מהומה (3 פעמים ניגש מנהל המסעדה / המשמרת לשאול ולשכנע בכל זאת אולי ננסה לאכול - היה ממש לא נעים במקום פשוט לקחת את המנה הזהו). חשבון - כולל שתיה (לא אלכוהול) וקינוח אחד (פונדנט שוקולד. טוב לא מדהים) וכולל שירות - 400 ש"ח - כלומר 100 שקל לאחת. סביר ביותר.

shima

New member
סרגוס

בשלוש פעמים שהייתי תמיד היו בעיות בשירות...ממש מעצבן. אני שבה וחוזרת רק בשל הרביולי המדהים כמנה ראשונה.

mars4

New member
כל פעם נהנה מחדש בסרגוס

מהמקום, השרות ,האוכל והבר. אגב, אחרי שלא כל כך נהנתי בלוקאס יצא לי להיות בשבוע שעבר והיה ממש טוב. וראתי את הביקורת של אבי אפרתי על אדורה. כנראה ששוה ביקור עכשו במלאת שנה למסעדה.

Merav B R

New member
זה קרה לי שם גם עם מנה שהחזרתי

ו"אישרו" לי להחליף אותה רק לאחר שהיא נטעמה במטבח. רושם רע מאד עשו שם

למעלה