סרבן כדורים

hag39

New member
סרבן כדורים

בני בן 8 אובחן כחולה אפילפסיה. מסרב בתוקף לקחת כדורים. ניסיתי לחצות את הכדור ולתת לו עם שתייה שהוא אוהב, ניסיתי להכניס את הכדור בתוך מעדן, הבטחתי לו הפתעה. כלום לא עוזר. לא מוכן אפילו לנסות. מה עושים?

mori17

New member
אומנם אין לי ילדים ואני בסה"כ צעירה בת 25

לי יש מגיל 9 שזה לא רחוק מגילו לדעתי האישית צריך לדבר איתו לברר מדוע ולמה הוא מסרב אולי יש משהו שמרתיע אותו...
במידה ולא מצליחים כדאי להתייעץ עם רופא אולי יש את התרופה שהוא משתמש בסירופ/מתמוסס...אני לא יודעת לבלוע בכללי כדורים עד היום וכנראה גם לא אדע עם כל הניסיונות והדרכים הייתי מקבלת בתחילת המחלה בדפאלט זה היה בסירופ או התמוסס לא זוכרת
בהצלחה
מורי

נעמיאר

New member
כל כך מוכר

גם בני בן 8 ובחצי השנה הוא ממש מתאבד שיעי, בחוסר הסכמתו לבלוע תרופות. גם נוזליות
אני מצליחה לתת לו את אחת התרופות כשהן מרוסקות בתוך האוכל ואני מכניסה כל פעם ממש קצת לכל כפית כדי שלא ירגיש.
לבני צרכים מיוחדים נוספים, כך שלא ניתן לנהל עימו שיחה. ולמרות זאת אני מנסה להסביר לו שאם ימשיך כך הוא ירגיש מאוד לא טוב כי יהיו לו המון פרכוסים.
לדאבוני, לאחר ברור עם מס' לא מבוטל של רופאים וצוות בי"ס , אין ממש מה לעשות בעניין, אלא להמשיך ולהיאבק בכך.

כל שנותר לי הוא להביע הרבה אמפטיה למצבך ולא להתייאש. לנסות אולי לגרום לו למרוד במשהו אחר.

בהצלחה ואם תמצאי פתרון קסם, אל תשכחי לידע.

למעלה