סקר

סקר

מי המתאבק שהכי טוב לדעתכם מוו סי וו?? ומי הכי טוב באי סי וו???.. כאילו מי שהיה שייך כמו די די פי בוקר טיי לאנס סטורם אבל רק מאלה שעדיין נמצאים לדעתי בוו סי וו זה די די פי ובאי סי וו רוב ואן דאם

DDN

New member
אוקיי,

WCW: כריס בנואה. ECW: היחידים שאני מכיר זה טאז, ושני קרבות של RVD. אז אני בוחר בTAZ. או רייבן. מה אתה מתכוון, מי שהיה שייך?

hirshfe

New member
לא הבנתי את השאלה, וושאלה לכם

כי כמעט כל מתאבק היה שייך בחלק מהקריריה שלו לWCW, ECW, WWF לאנס סטורם שציינת כמתאבק WCW, עשה את עיקר הקריריה שלו ב-ECW רייבן מי שציינת כמתאבק ECW, עשה חלק ניכר מהקרירה שלו בWCW וחוץ לא WCW ולא ECW קיימות יותר אז... בכל מקרה. השאלה הדאדליס הם הטאג טים היחידי בהיסטוריה שהחזיק את תואר הזוגות של ECW,WWF ו-WCW. אבל יש עוד שני מתאבקים אחרים שעשו זאת, כל אחד מהם עם שותפים אחרים בליגות השונות. ציינו את שמותם, ואת שמות מי היה האלוף איתם , לפי סדר כרונולגי

system Rulz

New member
תשובה

קאקטוס ג´ק (מנקייד דוד לאב איך שלא תקראו לו) זכה באליפות הזוגות של ECW ביחד עם מייקי ווירפרק בשנת 94 ובסוף 95 בWWF זכה באליפות הזוגות עם טרי פאנק זכה עם קיין (פעמיים) זכה עם רוק (3) זכה עם אל סנואו. בWCW זכה עם קווין סאליבן ב94. אני לא מצליח לחשוב על מתאבק שעשה את זה...

Sid

New member
המתאבק השני הוא-

כריס בנואה בWCW זכה עם דין מלנקו ואחר כך עם פרי סאטורן בECW זכה עם דין מלנקו בWWF זכה עם כריס ג´ריקו

system Rulz

New member
המשך לתשובה...

הצלחתי לחשוב על עוד מישהו: כריס "מר טכניקה" בנואה בECW זכה באליפות הזוגות יחד עם מלנקו זה קרה בשנת 95 אם אני לא טועה.. בWCW עשה זאת עם מלנקו שוב זה קרה בשנת 99 בWWF זכה עם כריס ג´ריקו בשנת 2001 אז התשובות הם מנקיינד וכריס בנואה לקח לי 15 דקות לחשוב על זה ... אה איך אני?

למעלה