סקר מי אוהבב שיר שלנו מי סונה השיר שלנו תודה מי בוגי 13
I I N S T I N C T New member 27/3/07 #3 אוהבת..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif יש לי הוט אבל אני רואה אצל חברות הש"ש וזאת סדרה ממש יפה..
אוהבת..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif יש לי הוט אבל אני רואה אצל חברות הש"ש וזאת סדרה ממש יפה..
H hilonet14 New member 27/3/07 #4 פעם ראיתי זה היה מוזר... אם לא הייתי רואה פרק אחד הייתי מרגישה כאילו אני הולכת למות... אבל עכשיו אני רואה פעם בשבוע.. אני חושבת לא שזה בגלל שהסדרה נהייתה פחות טובה.. אלא כי התבגרתי
פעם ראיתי זה היה מוזר... אם לא הייתי רואה פרק אחד הייתי מרגישה כאילו אני הולכת למות... אבל עכשיו אני רואה פעם בשבוע.. אני חושבת לא שזה בגלל שהסדרה נהייתה פחות טובה.. אלא כי התבגרתי
ע עינבלולו New member 27/3/07 #9 ../images/Emo210.gifאני אוהבת .. אני רואה את זה קבוע..לא סדרה משו משו ויש בה דיי הרבה שחקנים לא כל כך טובים אבל היא מעניינת..
../images/Emo210.gifאני אוהבת .. אני רואה את זה קבוע..לא סדרה משו משו ויש בה דיי הרבה שחקנים לא כל כך טובים אבל היא מעניינת..
א אריאל המטורף New member 27/3/07 #11 שונא בדם.. אני ושנא את השיר שלנו כי אף פעם לא ראיתי את זה כי יש לי אות לא יס
I I Dont Give A Dam New member 28/3/07 #17 ../images/Emo42.gif פעם ראיתי.. העונה הראשונה והשנייה היו טובות.. אחר כך זה נהיה ממש דבילי, אז אני כבר לא רואה..
../images/Emo42.gif פעם ראיתי.. העונה הראשונה והשנייה היו טובות.. אחר כך זה נהיה ממש דבילי, אז אני כבר לא רואה..
מ מיטל עבד New member 30/3/07 #19 לא אוהבת =/ סדרה לא מצחיקה, דבילית, מופרכת לחלוטין, דמיונית.. בקיצור הכי לא ריאלית שיש.. האלופה שולטת!!!!
לא אוהבת =/ סדרה לא מצחיקה, דבילית, מופרכת לחלוטין, דמיונית.. בקיצור הכי לא ריאלית שיש.. האלופה שולטת!!!!