--סקר--

--סקר--

בעקבות הפגישה של שני עם הנרי דוד- וכל תסמיני ההתרגשות שלה וכו'.. אם הייתה לכם הזדמנות חד פעמית שלא תחזור- לפגוש מישהו (מפורסם או שלא מפורסם) -מי הייתם רוצים שזה יהיה? ולמה? -האם פגשתם פעם דמות נערצת שאחרים היו מוכנים לשלם כל סכום שבעולם כדי להיפגש איתם? וואלה?! מי?

מממממ פגשתי הרבה..

לא יודעת את מי הייתי רוצה לפגוש פגישה חד פעמית.. אני מציב הלי כל הזמן אתגרים בהופעות וכאלה ואז מנסה לקיים את אותם האתגרים ככה שזה כל הזמן משתנה כרגע אני רוצה לפגוש את שלמה ארצי..,אביב גפן ואריק ברמן מקווה שבקרוב זה יתחלף פגשתי את: עברי לידר,מוקי,גיא מר מהדג נחש(אחד הסולנים),ארקדי דוכין,עידן רייכל,ש"ס משב"ק מיוזיק,ירמי קפלן שחר אבן צור, תומר יוסף,יובל בנאי,עילי בוטנר אה וגם איציק שמלי בעברי הרחוק (ממשפחת תאקט) ואם חלקם אפילו יש לי תמונות וגם חתימות (עברי-הצטלמתי איתו 4 פעמים,גיא מהדג נחש חתם לי והצטלמנו,מוקי חתם לי והצטלמנו, ארקדי דוכין הביא לי מפרט, איציק שמלי חתם לי,הצטלמתי עם ירמי קפלן, עילי בוטנר הביא לי מפרט חתם לי והצטלמנו ....

נתוש ז

New member
האמת זה מאוד תלוי

אני מאוד לא הייתי רוצה לפגוש את האומן המועדף עלי (אביב גפן), כי...יש לי תחושה שאני אצא ממפגש שכזה מאוכזב. בכלליות נראה לי שהייתי רוצה להיפגש עם מוקי או אהרון ברק. ואני לא מדבר על פגישה של חתימה, אלא פגישה של שיחה עמוקה וכיפית כזאת. נראה לי שאני יכול ללמוד מהם המווון =) (איזה חנון אני נשמע "להיפגש עם אהרון ברק"..אה?)

למעלה