סקר

סקר

נשמע לי מעניין לעשות את מצעד המשתתפות האהובות והשנואות משתי העונות. חשבתי שכל אחת/ד יציינו את המשתתפת האחת (כי אחרת אפשר להתפזר) הכי אהובה ולפרט למה (הזדהתם? אהבתם לעקוב? ריגשה? הצחיקה? וכן הלאה) וכן משתתפת אחת שלא יכולתם לסבול. אפשר גם להרחיב (למשל, אם אהבתם מהתחלה או שלמדתם לאהוב עם הזמן או ההיפך). אני הכי אהבתי, מההתחלה את איימי. בעיקר את הכנות, האינטילגנציה והחכמה, היכולת הבלתי נגמרת שלה להעניק לבנות האחרות ממקום בונה ולא ממקום של אינטריגות, ובעיקר את האישות שלה- כל כך מוכשרת וכל כך צנועה. הכי שנאתי את סאמר, מההתחלה. היא בדיוק האנטי תזה של איימי. למרות שניסיתי שלא, והיו רגעים שהרגשתי אמפטיה או חיבה (שלא לומר חמלה), אבללל היא כזו אני ואני ואני- כל תנועה, מבט, מילה וריכול כוונו למקד את תשומת הלב של אחרים בה, או לגרום לאחרים לחבב אותה- וזה גם העביר אותה על דעתה וגם משורות התוכנית מסתבר כל הדרך הביתה (אילליקה סאמר).

הכי אהבתי את דניס

אני יודעת שרובכן חושבות לעצמכן, מה דניס, אבל היא יורדת על כולם. אז זהו שאני מאמינה שהיא פשוט יותר ישירה מהאמרקאי הממוצע שאוהב להסתיר את ריגשותיו. וההתנהלות שלה עם קנדי ממש הסבירה לי אותה. אין לה כוונות רעות, רק הרבה תסכול לגבי החוסר הצלחה שלה בחיים. עובדה שגם קנדי התאהבה בה בסוף, אפילו שהן ממש שונות זו מזו. אני בטוחה שבישראל דניס היתה מגיעה הרבה יותר רחוק. לא סובלת, בהתחלה לא סבלתי את קים כי היה נדמה לי שהיא סתם באה לנופש ולא טרחה מספיק לעבוד על עצמה והתנגדה לכל משימה שהיא קיבלה, אבל אז פגשתי בסכסכנות של סאמר וגיליתי שיש נשים יותר מעצבנות ממנה. כלומר קים סתם היתה מעצבנת וריקנית, וסאמר, היא הייתה דוחה וגדולה. בכלל בתחילת העונה הזאת היו הרבה נשים מעצבנות בסידרה, ועכשיו מגיעות בחורות יותר מענינות ואיכותיות עם בעיות יותר משמעותיות, ויותר רצון לעבוד על עצמן.

Nadav נדב

New member
ג'ניפר מהעונה הראשונה, שעמדה להתחתן

מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווותק. שנואה - - - BY FAR - קאסי מהקאסט המקורי של עונה 1. בהמה מגעילה, בא לי לשטוף אותה באקונומיקה.

אוקי קליל

אהובת ליבי היא היילי
היא פשוט מלכה ואני מתה עליה. היא כל כך השתנתה לטובה. פשוט מותק! (אני יכולה לכתוב עליה מגילות עזבו אתכם..) ואחת שלא אהבתי - אמממממממממממ רייצל! שונאת אותה טוב ?! .

יסמין@

New member
גם כן קליל

PJ מעונה 1 מאוד חמודה והתפתחה והשתנתה לאורך הסדרה. סוזאן מאוד מצאה חן בעיניי. מסמפטת את טוונדה ואהבתי לראות את ההתפתחות שלה. לא סבלתי את דבורה האלימה (למרות שריחמתי עליה) היו דברים בג'ניפר שלא אהבתי (למרות שריחמתי עליה) לא יכולה לסבול את דניז: היא פטפטנית בלתי נלאית. יש לה אוצר מילים עשיר ושפה רהוטה, אבל משפט של 4 מילים היא אומרת ב-400 מילים. כל הזמן זזה, עצבנית, מחפשת למי להציק, מדברת בלי הכרה ובלי חשבון ובלי התחשבות בזולת. מרחמת עליה אבל לא יכולה לסבול אותה.

למעלה