סקר קצת בעיה שאי אפשר לבחור יותר מאחד אני מאמין שלאנשים יש יותר מהעדפה אחת לפי המוד ובת הזוג
M max99 New member 24/3/02 #1 סקר קצת בעיה שאי אפשר לבחור יותר מאחד אני מאמין שלאנשים יש יותר מהעדפה אחת לפי המוד ובת הזוג
ד דג דניאל דן op New member 24/3/02 #2 אני מעדיף לבחור מוד לפי בת הזוג. תראה, אותי כבר זרקו מפה - או מחקו לי הודעות, אז אני נזהר. אבל - אתה כותב שטויות. ואני רק עובר פה. דניאל
אני מעדיף לבחור מוד לפי בת הזוג. תראה, אותי כבר זרקו מפה - או מחקו לי הודעות, אז אני נזהר. אבל - אתה כותב שטויות. ואני רק עובר פה. דניאל
ד דג דניאל דן op New member 24/3/02 #4 ../images/Emo25.gif הפורום היחיד שאני כותב בו. אם זה טוב או רע - את פה אדום מנומש - לכן אני קבוע בא - לא בחשש. אם יהיה משהו לגלות לך,אני אגלה. דניאל
../images/Emo25.gif הפורום היחיד שאני כותב בו. אם זה טוב או רע - את פה אדום מנומש - לכן אני קבוע בא - לא בחשש. אם יהיה משהו לגלות לך,אני אגלה. דניאל
ד דג דניאל דן op New member 24/3/02 #8 בקשר לעור. את אותו עור שאת מתארת. אפשר לדעת צבע, ריח והכי חשוב,טעם? דניאל
פ פסיפלורה New member 24/3/02 #9 אה! זה קל! ../images/Emo6.gif צבע של נמשים, ריח פאצ´ולי וטעם של עוד (זה התיאור של הבעל שלי ) לילה טובבבבבבב.. פסי (הולכת לטעם של עוד..)
אה! זה קל! ../images/Emo6.gif צבע של נמשים, ריח פאצ´ולי וטעם של עוד (זה התיאור של הבעל שלי ) לילה טובבבבבבב.. פסי (הולכת לטעם של עוד..)
פ פסיפלורה New member 24/3/02 #38 או - יההה ../images/Emo6.gif ואיך זה נעים ככה לצייר עיגולים קטנים עם המברשת של הטיפקס בכל מיני מקומות.. ואחר כך לעבור עם הציפורן ולגרד את הלבן מהעור!!!!!!!!!!!!! (פאק! איך בא לי להתעלל במישהו היוםםםםםםםםםםם)
או - יההה ../images/Emo6.gif ואיך זה נעים ככה לצייר עיגולים קטנים עם המברשת של הטיפקס בכל מיני מקומות.. ואחר כך לעבור עם הציפורן ולגרד את הלבן מהעור!!!!!!!!!!!!! (פאק! איך בא לי להתעלל במישהו היוםםםםםםםםםםם)
א אש לי New member 24/3/02 #12 אמת../images/Emo24.gif אני למשל אוהבת את זה מקס ימום 99 עדיפויות שונות