סקר?

Lanni

New member
סקר?

אולי זה רק אני, אבל לא מצאתי בסקרים שום סקר ששואל את מי מ4 הילדים הכי אוהבים אז את מי אתם הכי אוהבים? ואם היה סקר כזה, לינק מי בבקשה

lordof the

New member
ברור שקרטמן

בלעדיו אין סדרה.. וכל סטטיסטית, רוב הפרקים בהם הו אל א מופיע פשוט לא מצחיקים

11122233311

New member
המממ

קארטמן כי בלעדיו אין סדרה ראנדי כי הוא פשוט הדמות היחידה של המבוגרים שבאמת מהווה חלק משמעותי מאוד בסדרה. הוא סטראוטיפ האבא האמריקאי וקני כי איתו קורים מלא דברים ממש מצחיקים! עדיין קורע אותי כל פעם מחדש שקארטמן מנפנף לו עם דולר מול הפנים וגם שהייתה לקני את התוכנית Krazy kenny שהוא היה עושה דברים מטורפים בשביל כסף =)

קרטמן נו...

יש סיבה שלא היה לזה סקר...התשובה ברורה אם כבר איזה דמות לא מהראשיות אתם אוהבים תמיד אהבתי את טימי....הוא חי בשקר היה נחמד לראות עוד פרקים איתו...אפשר לעשות הרבה יותר מזה עם נכים והוא הרה יותר מגניב מג'ימי וטאולי...תמיד הרגשתי שלא השתמשו בו מספיק זה נכון שהוא דמות שטובה ממש בהתחלה ונמאסת מהר אבל אני חושב שאפשר להחזיק אותו לעוד פרק..שתיים לעומת זאת הדמויות הפחות טובות..זה כבר סקר לא מחבב ממש את ברבריידי...אני מרגיש שהוא חיקוי די עלוב של השוטר מהסימפסונס הוא עלוב..וזה מצחיק לראות שוטר כזה אבל בתכלס הוא לא משהו והבנות בסדרה בכולל...חוץ מהמובגרות כמו אמא של קרטמן נהגת האוטובוס וגברת נחנקתמזין אין דמויות של ילדות טובות...ונדי סתם ונדי..בבה סתם בבה צריך נקבה עם ביצים מה זה השובניזם הזה!

Th3onE

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif "אהבתי את טימי.הוא חי בשקר"

קרטמן עושה תעסק לשנון ... וראנדי.. עם השטויות שלו זה פשוט כזה מעצבן שבא להחטיף לו כאפה!. טאולי.. היה דמות טובה.. הרסו אותו בעונה ה10.. ובבה.. אל תשמיץ! היא מגניבה משום מה ומזה אינטלגנטית!...

למעלה