סקר

Cheshire182

New member
סקר

סקר: איך התחלתם לשמוע את בלינק????? אמ.טי.וי דוד ראנץ´???

Alinush182*

New member
דרך חברה........

היא שמעה דוד ראנץ´ כשהייתי אצלה והתאהבתי....
אבל אם להגיד ת´אמת בפעם הראשונה שראיתי את "all the small things" אז חשבתי שהם אוטיסטים ומפגרים.......אבל בעיקרון אני לא כל כך אוהבת את השיר הנ"ל הוא השיר הכי פופי שיש להם לפי דעתי...

~BLINK182_gurl~

New member
היה כזה סקר פעם....

איזה בושה..... אמממממ בכיתה ו מהקליפ של אול דה סמול ת´ינגס.... לא יודעת נשמע לי אז שיר נחמד ושונה ממה שכולם שמעו אז.... ושמעתי אז גם אופספרינג וזה הזכיר את זה אז קניתי את הדיסק ודווקא נהניתי.... ואז זה התפתח ועכשיו אני כבר לא שמעתי שיר שלהם איזה חודש ומשהו נראה לי.... אחרי כמה זמן הם כבר מתחילים להימאס.... ואול דה סמול ת´ינגס אולי בפופולריות הוא הכי אבל הוא לא הכי פופי מבחינת סגנון!!! מה קרה לך??? אנמה וטייק אוף לגמריייי פופיים.... דיסקים על הפנים.... לדעתי...

Alinush182*

New member
את צודקת........

לפי דעתי אנמה הוא הכי פופי....... טייק אוף עוד איכשהו השתפר בקצת.... הדיסק הכי טוב זה צ´ישיר קאט ואחר כך דוד ראנץ´ ואחר כך טייק אוף..... אמצנ אצלי במקום האחרון......בקיצור, השיר adams song משפר את כל הדיסק.....

punk

New member
דוד ראנץ´

הייתי בחופש הגדול של כיתה ה בניו יורק והייתי בחנות דיסקים. ויש כאלה מכונות שאתה יכול לשמוע בחינם דיסק אז אני שמעתי את זה ואז קניתי כי זה היה יפה.

Cheshire182

New member
אמ טי וי

בתחילת כיתה ה´ אני אישית, שמעתי פעם את אול דה סמול תינגס ברדיו ושנאתי את זה. אז ראיתי באמ טי וי ווטס מיי אייג אגיין ונדלקתי קניתי את הדיסק ומאז השגתי את כל הדיסקים!!!!!!!!1

punktx

New member
אתם יודעים...../images/Emo108.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

זאת לא כל כך בושה שהתחלתם לשמוע את בלינק מאמטיוי, בגלל שלא היה כמעט מקור אחר. הכוונה- מאיפה יכולתם לשמוע על בלינק בארץ אם לא מאמטיוי? זה היה המקום שבו הם התפרסמו וכך גם כולם שמעו עליהם. הנקודה החשובה היא שהתפתחתם מאז ללהקות וסגנונות דומים אבל פחות ממוסחרים או מוכרים, בהתאם לטעמכם האישי. לכל אחד יש את הלהקה הממוסחרת ההיא שהביאה אותו לשמוע מה שהוא שומע כיום, אפילו ל"קשוחים" ביותר. תהיו גאים! סהר

~BLINK182_gurl~

New member
go sahar!!!

צודקת מליון אחוז..... אין בארץ ממש מקורות להכיר להקות טובות (לפחות לאנשים כמוני בלי אחים גדולים שיכולים לעזור בנושא....) אבל זאת עדיין בושה עכשיו כשאני חושבת על זה.... אבל העיקר שהתוצאה היתה טובה וכמו שאמרת טוב שהתפתחנו (אני לפחות) מאז והכרתי להקות יותר טובות.... גם לאמטיוי (כמו לכל דבר בחיים) יש יתרונות וחסרונות...

TaMnOoN

New member
אז זהו, שאני

גם הכרתי את בלינק מאם טי וי, כי לא היה לי שום מקור אחר, ועכשיו אני לא כל כך אוהבת את המוזיקה שלהם, יותר את הישנה... ואני רוצה... איך קראת לזה? "להתפתח" מבחינה מוזיקלית, אבל אין לי מקורות... אני אוהבת פאנק, אבל אין לי מאיפה להכיר להקות... אני לא יכולה לשמוע שם של להקה, ולקנות את הדיסק שלה... צריך קודם לשמוע כמה שירים...

xero1

New member
כמו הרוב כאן, גם אני שמעתי

פעם ראשונה על בלינק מאמ טי וי (למרות שלאח שלי היה את דוד ראנץ´, אבל גיליתי את זה רק אחרי זה), ומשם התחלתי לאסוף חומר על בלינק, שמעתי על הדמואים שלהם והכל, ושמתי לב שהמוזיקה הישנה הרבה יותר טובה מהחדשה. ואורית, בקשר ה"להתפתח", אני חייב להודות שדרך בלינק הגעתי לפאנק. חיפשתי באינטרנט על פאנק והגעתי לכמה השמות הגדולים של הפאנק רוק (למשל nofx ו- anti-flag, להקות פאנק-רוק מעולות, שמתי לב שרק אותם אני שומע עכשיו). לא צריך לקנות דיסק רק בגלל ששמעת על איזו להקה חדשה. אני מוריד איזה שיר או שניים, אם המוזיקה של הלהקה מוצאת חן בעיני, אז אני מוריד. ודרך אגב, אי אפשר להגיד "אני אוהבת" פאנק (אלה אם כן את שומעת את סקס פיסטולס, מיספיטס או משהו כזה), כי יש כ"כ הרבה סוגים של פאנק. בואו ניראה.. יש punk street, punk 77, punk cow, punk rock, emo, punk metal, punk girrrl, indie punk ועוד כל מיני. אם צריכה את עוד עזרה, באייסיקיו אנוכי.

~BLINK182_gurl~

New member
תעשי מה שאני עשיתי....

כשאת שומעת שם של להקה (מומלצת בעיקר) תורידי כמה שירים..... אחרי שהורדתי כמה שירים של נופקס, אנטי פלאג וכאלה קניתי את הדיסקים שלהם... ואיפה לשמוע על להקות??? בשביל מה קיים פורום פאנק???

TrainOfThoughts

New member
צודק, אבל...

קחו קצת אחריות.. תבקרו אתרי רדיו בחו"ל ואז תכירו את השיר בערך חצי שנה לפני שהוא יגיע לאמ.טי.וי (חצי שנה זה בערך הממוצע). אני מצרף שניים שאני אישית אוהב, אבל יש עוד אלפי כאלה אז בהצלחה =)

למעלה