סקר

סקר

סתם משעמם לי אז אני רוצה לעשות סקר: שם: מין: איזה שיעור אתם\ן: מתי התחלת\ן ללמוד: דרגת הרישיון: על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: איזו עיר: הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: כמה משלמים\ות בשיעור: איזה רכב יש בבית: שם: אדי מין: ז' איזה שיעור אתם\ן: היום 15 מתי התחלת\ן ללמוד: 31.8.06 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: טויוטה קורולה, ידני, בנזין מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה ואיפה: 2, משרד רישוי ב"ש באיזו עיר לומדים\ות: ערד הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: שחרור מהיר של הקלאץ' כמה משלמים\ות לשיעור: 85 ש"ח איזה רכב יש בבית: ניסאן אלמרה טקנה, 2007, אוטומטי, בנזין

יאללה

שם: טלי מין: נ איזה שיעור אתם\ן: 47 מתי התחלת\ן ללמוד: תחילת יולי דרגת הרישיון: הרגיל זה 02, כה? *ככה עברתי תיאוריה* על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: לבן ידני. אין לי מושג בסוגים עזבו אותי מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה איזו עיר: נתניה הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: אממ כרגע זה כבר לא טעות אחת עיקרית כי את אלה שחוזרות על עצמן תיקנתי.. כל פעם משהו אחר. היו לי בעיות עם היצמדויות לימין בעיקר בהתחלה, מראות, פניות לא נכונות.. כמה משלמים\ות בשיעור: 85 ש"ח איזה רכב יש בבית: אחד לבן ואחד כסוף, שניהם אוטומט.

נכשלתי

היה לי צומת עם תמרור עצור. אז עצרתי, חיכיתי ששתי מכוניות יעברו. ואז הייתה עוד מכונית והיה נדמה לי שהיא רחוקהמספיק ולא רציתי שיגיד שאני מעכבת את התנועה וזה אז התחלתי לנסוע, ואז הוא בלם אותי.. גם בסוף הייתה לי חנייה לא טובה מקווה שילך יותר טוב בשני :] אני לומדת עם מאיר.. מכיר? גם לך היה, לא? איך הלך?

יפתח מ

New member
מאיר תותח העל*

ובקטנה טלי, את כבר תעברי את הבא

The Damned

New member
זהו, שגם אני עשיתי את זה ;[

[רק עם תמרור זכות קדימה משולש בצומת T מעפנה כזאת בעלייה] היה לי בשישי, היה ממש על הפנים
בלם אותי פעמיים
הרגשתי מה זה זוועה. אני לא יודעת אם זה היה הלחץ או השעה [גם אני 7 בבוקר... אלוהים, קמתי בשעה ששכחתי שקיימת בשעון], אבל בחיי שאפילו אני לא הייתי מעבירה אותי בטסט הזה.
טוב נו, אולי בטסט הבא נפגש
אני לומדת עם קובי עמר
סביר להניח שראיתי את מאיר מתישהו, אבל אין לי מושג מי זה. :$

חח גם אני לא הייתי מעבירה את עצמי

אם הייתי עוברת, כנראה ששכבתי עם הטסטר בלי לשים לב
בהצלחה לנו בטסט הבא!!!

offirla

New member
תשובות לסקר

שם: אופיר מין: זכר איזה שיעור אתם\ן: סיימתי, 50 ומשהו... מתי התחלת\ן ללמוד: כשהייתי בן 17 ושלושה חודשים, סיימתי בחודש דצמבר 1995 דרגת הרישיון: 02 (פרטי מסחרי עד 4 טון) על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: למדתי על טויוטה (איזו דגם, לא זוכר) מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: מכה ראשונה, במסגרת חינוך תעבורתי בתיכון איזו עיר: ראשון-לציון הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: סטייה שמאלה בעת בהעברת הילוכים, מ- מ- 1 ל- 2 (הלוך וחזור), 3 ל- 2, 4 ל- 5. כמה משלמים\ות בשיעור: 65 שח בזמנו איזה רכב יש בבית: יש 2 רכבים: מאזדה פרמסי 2002 ו- יונדאי אטוס 2000, אבל גם - סובארו B4 2005+2006, סקודה אוקטביה 2005+2006

יאללה

שם - אור מיו - יש בשפע איזה שיעור אני - 34 מתי התחלתי? - במאי דרגת רשיון - 02 על מה אני לומד? - טיוטוה קורולה עברתי תאוריה - 6 אני מראשון לציון הטעיות שלי הם - חניה עם מורה אחר.. כמה משלמים - 85 איזה אוטו יש בבית - טיוטה קורולוה , איסוזו , BMW 307 (או 303)

blasi

New member
תשובות לסקר

שם:גיא מין:זכר איזה שיעור:33 על איזה רכב:סובארו לגסי מאיזה פעם ואיפה עברתם תיאוריה:בתל אביב,תיאוריה ראשונה הטעות שאתם עושים:לפעמים בעת עליות נכבה לי המנוע,וההשתלבות(עקיפות) לא הכי טובות כמה משלמים:90 ש"ח איזה רכב יש בבית:מאזדה mpv ומאזדה 5 או 6 לא זוכר :)

taltal3001

New member
אני אני אני..

שם:טל מין:נקבה איזה שיעור אתם\ן: 43 מתי התחלת\ן ללמוד:וואו, לפני שנים..חח סתם, באוקטובר שעבר.. דרגת הרישיון: 02 נראה לי? על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות:פולסווגן בורה כסופה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה:פעם שנייה :] איזו עיר:נהריה הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים:לא מסתכלת במראות..חח כמה משלמים\ות בשיעור:80 איזה רכב יש בבית

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif

שם: נעה מין: נקבה איזה שיעור אתם\ן: 6 מתי התחלת\ן ללמוד: לפני שבוע דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: סובארו אימפרזה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: לא עשיתי עדיין איזו עיר: ת"א הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: מרימה את הקלאץ' מהר מדי כמה משלמים\ות בשיעור: 90 איזה רכב יש בבית: BMW סדרה 5, הונדה CR-V.

למעלה