סקר!

גרמי

New member
פיאט אונו 45 מודל 86

האוטו היה למעשה בשביל אשתי, שהיתה אז חברה שלי אבל גרנו ביחד. למעשה כל המכוניות "שלי" היו של אשתי, בעוד שהרכבים שלי היו דו"גים. הדו"ג הראשון שלי היה פיאג´יו סי 50 סמ"ק מודל 86 מבי"ס לנהיגה, עם קיק סטארט (לא פדאלים).

ortazzz1

New member
אריקה 1300 עם מזגן ../images/Emo73.gif

נשארה אצלי, לא זזה כבר כמה חודשים עם כמה בעיות קטנות שאין לי כוח לתקן.....

Aדי

New member
איך שהוצאתי רשיון קניתי הונדה סיויק

חדשה SR כסופה, וכמובן אני קרעתי את התחת בשבילה! (לא בשיכנוע ההורים אלא בעבודה)

magician

New member
אני ואמנות המכוניות!../images/Emo48.gif

שרע לי אני ניזכר במספר מכוניות ראויות , בהן נהגתי ... 1.פורד סיירה רס500 קוסוורט(בעת שהייתי בגרמניה ) 2.יגואר אקס ג´-אס (בארץ שייך לחבר טוב) 3.טריומף טי אר 6 (אחת המכוניות שרכשתי בארץ) 4.קדילק אלדורדו קופה (יבוא אישי שייכת לחבר טוב) 5.הונדה נ אס אקס (בעת שהייתי בארה"ב) 6.פגו 205 טורבו (מכרתי אותה לאחר שנה בלבד!) 7.רנו 5 טורבו 2 (יבוא אישי) 8.אלפא רומיאו גי טי וי 6 9. הונדה S2000 9.10.פרארי טסטארוסה (בהשכרה מאד מיוחדת באיטליה-היה שווה כל לירטה!) 11.לנציה טמה טורבו 12. לנציה קאפה טורבו 13.לנציה HF INTEGRALE TURBO EVO2 -(נרכשה ע"י לצורך מרוצי ראלי) 14.מזרטי שאמל (של חבר שעדיין גר בבולוניה) 15.מיצובישי GT 3000 VR4 - שייכת לידיד שלא מזמן רכש אותה..) 16.פורשה טורבו 911 17.סובארו אימפרזה טורבו GT (מכרתי אותה לאחר חצי שנה...) 18.שברולט קורבט סטינג גרי (שייכת לחבר טוב) 19.פורשה בוקסטר S (שייכת לחבר) 20.פורד מוסטנג (רכשתי אותה לאחר תאונה ושיפצתי אותה בשירות הסדיר ) 21.במו 750I (שייכת לבן הדוד) 22.מרצדס SL500 רודסטר 23.מרצדס SLK 24.מאזדה M5 25. סיאט טורבו(בדיקה לצורך קניה-לא קניתי...) 26.גולף VR6 27.במו M3 (שייכת לחבר טוב מאד) 28.פיאט קופה טורבו 99 (בעת בדיקה לצורך קניה) 28.קליאו ספורט 172 (עדיין בידי) בכל אופן זו רק רשימה חלקית של המכונות המופלאות...
שחלק מסויים היה בבעלותי ובחלק נהנתי לנהוג!

razmel

New member
לקוסם !!!!!! ../images/Emo97.gif

הייתה לך 205 T16 ? מכרת אותה ? אחרי שנה ? למה ? זה קרה בארץ ? השתגעת ?

magician

New member
ידידי אני בריא, תודה לאל...../images/Emo57.gif../images/Emo127.gif

אכן דגם דומה, באותה עת אני ועוד 2 חברים החלטנו להתחרות במירוצי ראלי, וכתוצאה מכך נימכרה הפגו 205 TURBO ורכשתי את הלנציה אינטגראלה חדשה בשנת 1993 ... שיהיה לך יום טוב רז

למעלה