סקר!

גרמי

New member
או../images/Emo70.gif על מסלול רטוב זה עניין אחר...

גררררררררררררר

red cars

New member
תואר הנהג הפורה של הפורום?

פשוט בלי מתחרים. אילן די (אמריקה)

טוב, נו, בואו נראה אם אני זוכר...

אני בטוח הולך לשכוח משהו. וגם אני כמו ג´רמי כולל כאן את אלו שממש נהגתי בהם, ולא סתם עשיתי סיבוב...
(50 ק"מ לפחות.
) אלו המכוניות במשך 13 שנות רישיון לרכב : פיאט אונו 45 ו-70 פיאט פונטו החדשה האוטומטית. פיאט דוקאטו. פורד פיאסטה 1100. פורד אסקורט 1100. פורד אסקורט 1600 (אריקה). פורד פוקוס 1600. פורד מוסטנג 67. פורד קאפרי. אלפא רומאו סוד 1200. לאנצ´יה דלתא אינטגרלה. (איטליה) פיג´ו 205 1400 פיג´ו 205 1.9 GTI. (איטליה) פיג´ו 106 1.4 פיג´ו 106 XSI. פיג´ו J5. פיג´ו 405. סיטרואן XZ 1.8 סיטרואן C15. סיטרואן ויזה (לא זוכר נפח). סיטרואן CX. סיטרואן BX. סוזוקי באלנו. סוזוקי סאמוראי. ג´יפ סופה. מרצדס 500. הולדן שאטל. (אוסטרליה) טויוטה קורולה. טויוטה מסחרית. טויוטה פריוויה. ניסאן אלמרה. ניסאן טנדר סגור. מיצובישי לאנסר מיצובישי כאריזמה מיצובישי L200 מיצובישי פאג´רו. מיצובישי גאלאנט. סובארו אימפרזה. סובארו ליאונה. סובארו טנדר. סקודה טנדר. הונדה סיביק משתי שנתונים. מאזדה לאנטיס משתי שנתונים. מאזדה MPV. פולקסוואגן חיפושית. פולקסוואגן פאסאט (הישנות) פולקסוואגן קומבי. (אוסטרליה) גולף 1.6 גולף GTI מרצדס 500 פולגסוואגן באגי. מיני מיינור. מיני מטרו. וולוו 240, 245. אמריקאיות : נאון, סקאילארק, גרנד-פרי, סאנבירד. רנו קליאו. רנו מגאן. סונומה. רנו 4. רנו טראפיק. רנו 5. רנו 5 טורבו. ב.מ.וו 316. דייהטסו שרייד דייהטסו אפלאוז יונדאי לאנטרה. וואוו... לחשוב שנהגתי על כל אלו...
אפילו אני לא ידעתי שזה כל כך הרבה... ולא נכנסו לכאן מכוניות ה"לקחתי סיבוב" שביניהם מכוניות מכובדות ומשאיות ואטובוס...
ובטח שכחתי עוד איזה עשר מכוניות שונות... אופנועים אין טעם להכניס לכאן בכלל אבל מדובר בקרוב לעשרים אופנועים שונים (שוב, רק אלו שממש רכבתי עליהם). ועוד כמה טרקטורנים וקארטים.
השדון .... ™TheNightDevil

Easy_Rider

New member
אפשר גם ?

פיאט אונו פיאט פונטו סיטרואן C15 פז´ו 205 רנו מגאן וזהו ...
לפחות אני יכול להיות גאה בכל שכולן אירופאיות ... (האמת היא שאני נוהג רק ממש כשאין ברירה, ואל ! תקפצו על זה עכשיו
) הא, ורכבתי על כל הקטנועים הנמכרים בארץ ! (כן כן, כולל על הסילבר ווינג ועל ה T-MAX...אפילו על פז´ו FOX ...) אני חובב רכיבות מבחן ידוע ...

magician

New member
שלום לחברי הפורום,שאלה קטנה..../images/Emo96.gif

איזה רכב רכשתם בפעם הראשונה בחיים)שנה וכו´? פירוט בבקשה!!

chinchila

New member
רובר 214 97´

דרך אגב מה עם מתחרים נוספים בתחרות האוטו המשופר???

itzik93

New member
DL 82 1.3 ידנית+מזגן

אני לא מוותר על מזגן - בשום מקרה... איציק - נוסטלגיה של חייל בסדיר שנה לפני שחרור

rigi

New member
לנטיס F ידנית 96 (1800)

דרך אגב....כל שאלה קטנה כזו נהפכת לגורילה...בסוף ....

ran levi

New member
שברולט קאווליר

חדשה מהשקית
שהחזיקה מעמד חודשיים וחצי
עד לתוצאה המתועדת

רן 56

New member
חיפורשה אמריקאית...

שנת 73 יד שניה (מאמא) חצי אוטומטית, חלון מעוגל עם דשב ורד. איזה מכונית כמה שאהבתי אותה ואת ההנאה האחורית שלה. כמובן שכחתי שהיא היתה כתומה

SENDA

New member
סקודה פליסיה 96 1300

או יותר נכון קטנוע CH250 סמ"ק שנת 97 קודם קניתי את הקטנועאחר כך את הרכב

למעלה