****סקר****

מימוזה21

New member
****סקר****

שלומדים נהיגה אז יש שיעור שלוקחים מחוץ לעיר. אז השאלה שלי היא:לאיפה נסעתם?

adidas88

New member
לא כולם נוסעים מחוץ לעיר

אני אישית גרה ברחובות והמון פעמים נסענו לנס ציונה בית עובד בילו עקרון כפר הנגיד אבל זה לא נחשב לנסיעה מחוץ לעיר...... הנסיעה מחוץ לעיר שלי היתה לירושלים (ללטרון)

adidas88

New member
וואלה?

קראנו לזה הנסיעה לירושלים בסדר אז הגענו רק עד לטרון

תלוי לאן המורה מחליט לקחת אותך...

בגדול אני נסעתי מחיפה ליקנעם ובחזרה

edlyn

New member
כבר בשיעור השישי

נסעתי בדרך מהירה מחוץ לעיר, אבל זו היתה נסיעה של רבע שעה בסה"כ.

aviGODFATHER

New member
אצלי כל השיעורים היו מחוץ לעיר...

נהגתי אולי שעה אחת (אם מחברים את כל הפעמים) בעיר שלי... ישר המורה היה אומר לי לנסוע לקריות האחרות כי אני הייתי היחיד שלו מק. אתא וכל פעם הוא היה צריך להחזיר את זה שהיה לפניי ולאסוף את זה שיהיה אחריי והם גרו בקריות האחרות...

PinkyRaSta

New member
אני בשיעור ה2-3 ../images/Emo210.gif

היה לי שיעור כפול והוא לקח אותי מחיפה עד עתלית ומשם חזרתי בכבישים המפותלים של בית אורן. ממש פחדתי, בקושי החזקתי את ההגה נורמלי והוא לקח אותי לכביש מהיר ואז עוד לכבישים מפותלים.. הוא אמר שזה כדי שאני אלמד כביש מהיר ועקומות.. חח בכל עקומה הוא היה אומר לי "ציירי ת'כביש ציירי ת'כביש"
חח חולה עליו!! בשיעור הכפול הזה הוא גם אמר לי באיזשהו שלב שאני לא סופרמן, חח שאני נוהגת כמו סופרמן
יעני עם הידיים מתוחות על ההגה כזה. אז אמרתי לו שאבא שלי תמיד נוהג ככה והוא אמר ש"זה לא טוב" חח תמיד היה לו מה להגיד כפרה עליווו

popapipu

New member
כל שיעור אני נוסעת מחוץ לעיר...

מנתניה לפרדסיה, לבית ליד, ועוד הרבה מקומות... רק בשיעור הראשון שלי נסעתי קצת בתוך העיר, וזהו. תמיד אני ישר יוצאת... באמת הכביש מצטייר אם פונים לא טוב?? איך זה קורה??

מתן1002

New member
בעיקר באר שבע - עומר .. וגם

באזור רהט ששם המורה היה מוריד תלמידים ערבים לפעמים..

Liraz 6q

New member
מאילת לאחד הקיבוצים הקרובים

להיות אילתי זה דרעק!

../images/Emo207.gif

שאלה... כל מורה לנהיגה עושה שיעור אחד לפחות אל מחוץ לעיר או שיש מורים שמוותרים על הדבר הזה????

למעלה