סקר...

סקר...

ואנא דעתכם חשובה בעניין...הנושא של היום הינו רכישה דרך האינטנט ושימוש בכרטיס אשראי. 1-אין לי בעיה ועושה זאת כל הזמן. 2-רק כשאין לי ברירה אחרת 3-במיקרים נדירים 4-הזמנות כן,אך ללא שמוש בכרטיס אשראי. 5-לא מזמין ולא נותן כזו אינפורמציה ברשת. 6-מסרב לתת ברשת כל אינפורמציה אישית,ולא משנה מה הסיבה. אנא לא להסס לתת סעיפים משלכם במידה ולא מצאתם מתאימים. כל תגובה תתקבל בברכה.

רות 2

New member
הסקר בחתך אוכלוסיה זו לא יהיה

רלבנטי לעומת בדיקה יסודית בחנויות הוירטואליות למינהן.... בוא נצא מנקודת הנחה שמכירות בערוץ הזה קיימות, וש 90% מהעיסקאות נעשות עם כרטיס אשראי... יותר מעניין יהיה לדעת /לראות מה "הבידול" המיוחד (Unique Selling Proposition )שיגרום למישהו מכאן לקנות משם... בכל אופן סקרים(לא רשמיים) מורים שבמקום הראשון -כרטיסי אשראי השאר מתנדנד לפי .....סקרנות, התנסות ראשונה ואחרונה, כך שכיום נותרו 50 % או יותר ששומרים לעצמם את "זכות המישוש " לפני הקנייה בין היתר גם בשל מצב כלכלי ..

בוא נראה...רגע

לא רוכשת כלום דרך האינטרנט. לא משלמת כלום דרך האינטרנט ממעטת לשם בכטיס אשראי דרך הטלפון חשבונות עדיין שולחת צקים בשיטה הישנה. כל חנות שמעבירה כרטיס ..מעבירה אותו רק כקרדיט ולא כספומט..בודקת בשבע עיניים שאין שום קופסא מיותרת שמחוברת לקופסה שעליה מעבירים את הכרטיס. וכל זה למה? כי כאן גונבים לא רק כסף...אלא זהות. והדרך הישנה..היא הטובה ביותר להגן על עצמי. וכך גם נהגתי שהייתי בארץ. כלום דרך שום אתר.

galia1962

New member
1-אין לי בעיה

נוח, זמין כל הזמן, יעיל למוצרים שלא צריך למדוד (כרטיסים, מכשירים וכו')

יערית

New member
3

נו ככה זה כשאין כרטיס אשראי. אלב כשהיה,נכנסתי בעת הצורך למכרזים ורכשתי מוצרים שהייתי זקוקה להם.

../images/Emo57.gif

הכוונה 5
לא נותנת שום פרטים ולא מזמינה דרך האינטרנט

N D R

New member
בפעם האחרונה שרכשתי דרך הרשת

כלומר דרך הטלפון באתר שמצאתי דרך הרשת דלפו חלק מפרטי כרטיס האשראי שלי לנוכלים שלא היססו להתקשר ולהציג את עצמם כבעלי העסק ולבקש את הפרטים החסרים. מאז אני נזהר מאוד.

דנוטציה

New member
קודם כל תודה לעונים...

וממך אשמח להסבר...מה זה אומר להזהר? מה בודקים? וכיצד? מה הם סימני האזהרה, וממה זה בורחים ומיד?

N D R

New member
להזהר זה לקנות רק מהאתרים

הגדולים. לדעתי זה המינימום לקניה ברשת. לא היו סימני אזהרה. לאחר שביררתי עם האתר עצמו הבנתי שזה קורה לא מעט עם אתרים קטנים. רמות האבטחה שלהם נמוכות כולל כאשר קונים מהם בטלפון.

ורד 3

New member
2

וזה מהסיבה.... שבעבר נתתי כרטיס אשראי עבור "ברכה ל-50 שנה למדינה " מי ששמע או זוכר זה היה עוקץ. גבו מכל אמא 150 ש"ח בכרטיס אשראי עבור ברכה לראש הממשלה דאז והובטח משלוח של ספר עם ברכות של ילדים בצירוף תמונה של הילד. אותה חברה פשוט נעלמה .. למרות שהיתה לי את הכתובת שלהם ואת מספר הטלפון שלהם ..הם התאדו. ואני עוד נתתי לכל כך הרבה חברות את הטלפון ... הם עשו עלינו קופה של 1500 ש"ח לפחות ..וזה רק אני ועוד חברות שנפלנו פתיון לעוקץ הזה. מאז אני סקפטית לגבי מתן פרטי כרטיס אשראי באינטרנט ובטלפון.

R a c h e li

New member
1

ועדיין לא רימו אותי.....
מחזיקה אצבעות כל פעם מחדש חחחחחחחחח

למעלה