~~~~~~~~;~~~ סקר ~~~~~~~~~~~~

matron

New member
אז ככה

צרפת (יורודיסני אח איזה מקום שווה!), בלגיה, הולנד, יוון, טורכיה וקפריסין. סכ"ה 6 מדינות.

ספריט

New member
גם אני אכתוב!

אז ככה היתי 5 פעמים באנגליה פעם בצרפת (ביורודיסני מקום באמת מגניב) הולנד ובארצות הברית

go JoJo

New member
אז ככה...

אני הייתי ב-ישראל [:p] שוויץ ואיטליה [שהייתי בת שנ-מה זה שווה?] וצרפת-בלגיה והולנד לטיול בת מצווה:)

Infinity AL

New member
אממ..../images/Emo9.gif

1. ארה"ב 2. קנדה 3. צרפת 4. איטליה 5. כרתים ורודוס 6. הולנד 7. בלגיה 8. גרמניה 9. פינלנד 10. נורבגיה 11. שבדיה 12. ממ מונקו( אם זה נחשב
) זהו...

ציקהלה

New member
הולך להיות ארוך

ועדיין יפספס כמה שוויץ בלגיה הולנד צרפת טורקיה קפריסין יוון מקדונה איטליה רומניה גרמניה מיצריים ירדן אנגליה ספרד פורטוגל נורווגיה פינלנד שוודיה דרום אפריקה זנזיבר אריטראה (איך שלא כותבים את זה) האיים המלדיבים הודו תילאנד נפאל אוסטרליה ניו זילנד סין (גם הונג קונג אם אתם מחשבים את זה ניפרד מסין) יפן. סלובקיה סלובניה צ'כיה איסלנד. ואני בטוח מפספס עוד כמה

lol lypop

New member
בפעם האחרונה שספרתי 17

...לא הולכת לכתוב את כולם סורי (10 בבוקר)

daphnadk

New member
נמממ ניראה לי 12

ארצה"ב קנדה קפריסין [לא זוכרת באיזה חלק ושל מי זה שיך] צרפת שוויץ איטליה קרואטיה צ'כיה סלובקיה סלובניה אסטוניה אוסטריה ...מקווה שלא שכחתי משו

44 i think

last time i checked was in grade5 it was 34 then ive been to thailand a couple of times, australia, italy, belgium. holland, spain and the usa. oh yeh and hong kong. well its around 44

faland

New member
לא זוכר...

הייתי ברוב =ארצות אירופה וברוסיה... אין לי כוח לספור

michelle2113

New member
4 (בעצם חמש)

גרמניה- משלחת פולין- משלחת ארה"ב- טיול (מסצ'וסטס וניו יורק) ו...ו...ו.............. האצבע שלי הייתה בלבנון!

fajoinah

New member
10 או 11, אולי

יש כמה שאני בטוחה לגביהן ו2 שלא יודעת אם זה נחשב דרום אפריקה, זימבבואה, ארה"ב, שוויץ, צרפת, איטליה, אנגליה, צ'כיה, קנדה ואז יש את יוון שהייתי בה 4 שעות כשהחלפתי טיסה מהארץ לארה"ב ויש את סוואזילנד שאני לא בטוחה אם היא ממלכה ריבונית או ממלכה אוטונומית שהיא חלק מדרום אפריקה כן כן, אני סתם מסבכת את הנושא

למעלה