סקר

exit_from_here

New member
סקר

מבחן אמריקקי: האם השומר שלכם הוא: 1)הורה של אחד התלמידים. 2)עולה חדש מרוסיה. 3)עולה חדש מרוסיה. 4)עולה חדש מרוסיה. 5)עולה חדש מרוסיה. 6)עולה חדש ממקום אחר. 7)סתם איזה ישראלי צעיר מחוסר עבודה. 8)סתם איזה ישראלי זקן מחוסר עבודה. 9)אחר.

השומר? בביצפר?

מאיפה אני יודעת.. אתה חושב שגם אכפת לי? אז"ש.. אני רק יודעת שהוא שומר גרוע ואני רוצה שהמורה שלי יחזור!! -מיכי-

anat113

New member
אצלנו

השומרים מתחלפים בערך כל יומיים... בדרך כלל, לא בעצם תמיד הם ישראלי צעיר מחוסר עבודה ענת

shiri-d

New member
אצלנו יש 2 שומרים

אחד ישראלי צעיר מחוסר עבודה, ואחד ישראלי זקן מחוסר עבודה....

exit_from_here

New member
אצלי

עולה חדש מרוסיה זקן שלא מבין מהחיים שלו,מקלל,חושב שהמכשיר קשר הישן שנתנו לו הוא פלאפון ומחפש את האפשרות של שליחת הודעות....יש לו מכונית שהפסיקו לייצר עוד לפניי שחשבו על הבריאה

לנו יש שני שומרים

האחד חביב, דוסי כזה חמודי והשניה מזה חמודה כל פעם שאני צריכה לצאת דרך השער השני אנחנו מדברים איתה ופעם היא פגשה אותי ברחוב והתחילה לשאול אותי מה שלומי ואיך בצפר

zakalaka

New member
אצלנו הוא באמת רוסי אבל

זה כל כך מצחיק או אולי עצוב מפני שיש לו אפילו תואר והוא אומר שאין עבודה אחרת

פירחוש

New member
גם לנו יש שניים

אחד אבא של אחד התלמידים והוא ממש נחמד.. הוא נותן לנו לצאת שצריך והשני רוסי דיי זקן מיסכן!! הוא פעם אחת בא וחירבן בשרותים של הבנות אצלנו.. איייייייכס!!

בעעעעעעבעעבעבעבע

שנה שעברה היו מחליפים לנו שומר כל יומיים, ופעם אפילו הייתה שומרת היו חתיכיםםםםםםםםםם אבל השנה יש שומר ישראלי זקן מחוסר עבודה
בעעע עליו

למעלה