סקר...

סקר...

בסופי שבוע אני מעדיף...
1. לשבת בבית של מישהו עם קבוצה מצומצמת של חברים.
2. לצאת לקרוע את העיר ולעבור ממסיבה למסיבה...
3. לנצל את הזמן החופשי ללמידה.
4. לשבת על המחשב ולהתכתב עם החברים מהארץ...
5. אחר. פרטו...

מה בטלנית!!!!!../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחח אני פשוט אוהבת להישאר בסופי שבוע בבית ולנוח.. אבל ברור שלפעמים נפגשים עם חברים..וכאלה.. אבל אני לא אוהבת מסיבות בכלל!!

מה,מה,מה.

איך אפשר לא לאהוב מסיבות,תגידי לי? בחיי שאת צריכה לבוא לביקור אצלי ואני אקח אותך למסיבות ונראה אם אחרי זה לא תאהבי מסיבות

נו אני רצינית!!!!!!!!!! חח

אני באמת לא אוהבת מסיבות. מה כיף בזה? הרבה רעש,הרבה אנשים מעצבנים,וסתם..לא אוהבת בכלל! עזבי את שבמסיבה האחרונה שהייתי חברה שלי הלכה לנו לאיבוד בשירותים בגלל שהיא התשכרה כמו לא יודעת מה והקיאה בשירותים.. ואז היה סיפור עם ההורים שלה.. וגם עוד מסיבה בבית של מישהו אז השכנה הזמינה משטרה בערך בשעה 12 וחצי.....חחח.

Psychodish

New member
תלוי

מספר 2 כעקרון אבל כשנמאס אז יושבים בבית של מישהו על בירה וסיגס...או שעושים מסיבות בבית. אבל אין כמו לקרוע את העיר במיוחד עם בנאדם שכיף לקרוע את העיר . למה בחיי, יש פה אנשים כאלה יבשים!!!! "מה?? שוב לצאת שבוע הבא? לא הספיק שבוע שעבר?" או שיאללה,יוצאים למועדון אז באים לי ב..."יאללה....הולכים???" בדיוק שיש מוזיקה אחלה. זה כזה חרא להיות תלוים באנשים אחרים....טפו! אני מחכה לבוא היום שכבר תיהי פה! (שבועייםםם) ונקרע את העיר!

eynav16

New member
4 ו5...

לא אוהבת מסיבות.. לא לומדת משו רציני...חח לשבת על המחשב ולהתכתב זה מה שאני עושה בד"כ ואני אוהבת גם לצאת סתם לטייל בעיר לצאת לאכול אפשהו לצאת לקניון...

למעלה