סקר

ש@לתי

New member
סקר

כבר דיברנו בראשית דרכו של הפורום על איזה עיתון הוא העיתון של המדינה. הדעות חלוקות ואני הצבעתי "הארץ". נשאלת השאלה הבאה: איזו חברת חדשות מסקרת בצורה יותר טובה ואובייקטיבית את החדשות? ערוץ 1 או 2? אני מצביע-------1! ש@לתי שחייב לומר שיש לו היום יומהולדת אבל גם היה פיגוע וזה ב-א-ס-ה! אבל עזבו...

Kgt1

New member
קודם כל מזל טוב ליום הולדת...

גם אני כמו אריאל עובר על הפיגוע לסדר היום כי מה לעשות בחיים שלנו מתרגלים לדבר הקשה והנורא הזה. אני שמח בשבילך שלך זה עדיין כואב מאוד. מוזר לכתוב את המשפט האחרון... לעצם הסקר ערוץ 2. אבל אני מסייג את התשובה בגלל משה נוסבאום...

.המוסד

New member
קודם כל

מזל טוב! 16? טוב רק רציתי לומר שידיעות אחרונות הוא לדעתי העיתון הטוב ביותר והארץ נתפס כעיתון רק כיוון שהוא לא נפוץ כמעט, ז´תומרת כמיהה למשהו אבן נדירה עיתון נדיר... עכשיו, לשאלת(י)ך ברור שאפאחד מהם לא ראוי להיות ערוץ מרכזי במדינה מערבית, שניהם נשלטים ע"י אליטות והצגת הדברים והחדשות מגמתית לכן שניהם זוכים לבחירה שלי, כערוצים גרועים במיוחד

*maayan*

New member
מזל טוב

אני מעדיפה את חדשות ערוץ 1 (וסתם לידע כללי, את ידיעות אחרונות כעיתון).

MiToOsH

New member
מזל טוב :)

דבר ראשון מזל טוב, ושיהיה לך עד 120 ושתהנה כמה שאתה רוצה ושתמשיך לעזור לי כשאני עצובה.. דבר שני אני מעדיפה את ערוץ 2, ככה אני רגילה, וככה אני אוהבת... נראה לי פנים יותר צעירות כאלה, לא יודעת.. עמית, שמתאוששת ממה שקרה, אבל מגלה פרטים חדשים ועצובים מאוד :(

אריאל1

New member
קודם כל מזל טוב ש@לתי

ודבר שני למה עצובה? וממה את מתאוששת? פיספסתי משהו?

למעלה