סקר

סקר

מהו המעשה/מחווה של מלצר/ית בעת ארוחה במסעדה שעשו את ההבדל עבורכם? {לטוב ולרע}

אוריגמי.

סתם
אדיבות ומקצועיות זה מה שאני מצפה לו לא צריכה "מחווה". אם יש חיוך והגדלת ראש לבקשות "חריגות" (למשל להחליף את הפירה
למשהו אחר) בלי לעקם את הפרצוף- אז עוד יותר כיף. אבל הרע זה שפעם המלצרית הזיזה לי את הלחם שכבר היה "שלי", לידי, עם הידיים בגלל שהיא רצתה לעשות מקום או משהו כזה. זה מה שעולה לי כרגע.

אצלנו הדבר נמדד ביחס לדור ההמשך

למשל - הגדולה לא אוהבת רוטב. יוצא לנו לפעמים לשכוח לבקש בלי (אורז יבש, פסטה לבנה, שיפוד עוף/פרגית יבשושי) - מקומות שלא עושים עניין ומחליפים, אנחנו שלהם לעד ולנצח נצחים (עם הילדה כמובן). הבולטים הם לא מסעדות גורמה אבל מקומות נחמדים לארוחות משפחתיות כגון "ספגטים" (הכי אוהבים בנתניה) ו"זוזוברה".. היה לנו מקרה נחמד בפפגאיו באילת. היינו עם הילדה והיא לא רצתה לאכול. ישבה עם פרצוף חמוץ ודמעות בעיניים (היתה עייפה) - המלצר שלנו לקח אותה לפינת הבישולים, והטבח הראה לה איך הוא צולה את הבשרים. מכאן נפתח הלוע והיא בלסה בשרים כל הערב (הטבח קרא לה פעם אחרי פעם לקחת צלחת שהוא הכין "רק בשבילה") -זה היה נורא נורא נחמד.

S i g u r R o s

New member
../images/Emo152.gif

קריצה מסתורית ובעקבותיה דלת אחורית- 10 דקות, אדרנלין בשיא... את בת 13 "צלילוש"..אני מנוע מלהמשיך...
המבין יבין...

cookie13

New member
אתה יכול להסביר לאט??../images/Emo3.gif

בת 35, ומתקשה להבין.........

פומפיה

New member
אוריגמי (../images/Emo3.gif)

דייל גם נחשב? הכין לי פרח יפהפה מנייר... מחווה אחרת שאני זוכרת? ברמן בחתונה של חברה הסתנן למטבח בשביל להביא לי חלב לקוקטייל, וחילל את האירוע הכשר..

למעלה