סקר מי מאמין שקרין באמת קיימת?
S sk8erboi17 New member 1/1/06 #4 מה? אני? יאללה יאללה סע... יש אנשים שמאמינים ואני מדגיש שאני לא בניהם! אז אל תכליל! שאלתי סתם כי הפורום מת...
מה? אני? יאללה יאללה סע... יש אנשים שמאמינים ואני מדגיש שאני לא בניהם! אז אל תכליל! שאלתי סתם כי הפורום מת...
L lokilook New member 1/1/06 #6 צריך להיות רע פעם הייתי בטוח שהסדרה נכתבה לאנשים אם קצת יותר רמה- אף אחד כאן לא נכנס בקליקה הזאת. נקודה
צריך להיות רע פעם הייתי בטוח שהסדרה נכתבה לאנשים אם קצת יותר רמה- אף אחד כאן לא נכנס בקליקה הזאת. נקודה
K Knotted String New member 2/1/06 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif "פעם הייתי בטוח שהסדרה נכתבה לאנשים אם קצת יותר רמה- אף אחד כאן לא נכנס בקליקה הזאת. נקודה" איך לצאת טמבל- המדריך המקוצר.
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif "פעם הייתי בטוח שהסדרה נכתבה לאנשים אם קצת יותר רמה- אף אחד כאן לא נכנס בקליקה הזאת. נקודה" איך לצאת טמבל- המדריך המקוצר.
P Prophet Of God New member 1/1/06 #9 אין מקום בכותרת :X אני לא רע בכוונה, אבל רגע ברצינות ,השאלה שהוא שאל ניראית לך הגיונית..? לי לא =\
W Wing Chan New member 1/1/06 #8 הממ לא. חח זה מזכיר לי את הטולקינאים שחוגגים את החגים של מידל ארת' וזה ומאמינים בכול העולם של טולקין.
הממ לא. חח זה מזכיר לי את הטולקינאים שחוגגים את החגים של מידל ארת' וזה ומאמינים בכול העולם של טולקין.