-->סקר<--

-->סקר<--

להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

עונה...נה ננה!! ../images/Emo120.gif

להקה אהובה:
מיומנה ספר אהוב:
"איך לחיות ולהישאר בחיים" סופר(ים) אהוב(ים):
רם אורן צבע אהוב:
כחול פריט לבוש אהוב:
מכנס בוקסר איבר שהכי מושך אותך:
שפתיים אתה שמח כש:
לאמא שלי טוב אתה מרגיש בודד כש:
העצבות סוגרת עלי האם אתה חושב יותר מדי:
חח..שאלה מיותרת..ב-ר-ו-ר אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
בטיסה מהירה למיסיסיפי אדם מפורסם שפגשת:
גיא אריאלי האם יש לך אילו שהם חרטות:
כן..לצערי קפה אהוב:
נססססס ריח אהוב:
היפנוטיק מה מכעיס אותך:
אנשים ילדותיים!!!!!!!!!!!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
דבקות במטרה האדם שעושה לך הכי טוב:
אליה סגנון מוזיקה אהוב:
מזרחית חדר אהוב בבית:
שלי מקום אהוב בעולם:
מיסיסיפי מקצוע שנוא:
נגר מורה אהוב:
דינה!!!!!! אוהב את בצפר?:
מאודד נרדם בשיעורים?:
לפעמים מעשן?:
כה נפגע (רגשית) בקלות?:
מאוד נותן מעצמך?:
המון מעל ומעבר אוהב לפוצץ נייר בועות?
ממ..מה?! לועס דברים?
ממ..לא! אוהב להתקלח?:
כהההההה אוהב להתעטש?:
ואיי כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
לא לפעמים זה כיף אוהב לצחצח שיניים?:
כן..מן הסתם אכפת לך מאיכות הסביבה?:
בכללי כן קונה צרובים\\\\צורב?:
כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
כן חוסך כסף למשהו מיוחד?:
כן ישן הרבה?:
לא בתול?:
לא נקשר לחפצים?:
תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?:
ממש ממש ממש ממש לא גופיות?:
לא עלי אוהב לטייל?:
מאוד אוהב כפכפים?:
כן לובש בוקסר?:
כה שמש או גשם?:
גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
חם לי ילדותי?:
ממש לא...אמרתי שאני שונאת אותםםם חולם בהקיץ?:
לחיות עם האישה שלי בחו"ל

עונה ראשונה../images/Emo34.gifנה../images/Emo34.gifנההה

להקה אהובה:
מממ יש הרבה.. ספר אהוב:
לא יכולה לבחור משהו מסוים.. סופר(ים) אהוב(ים):
פאולו קואלו, יהודית קציר, דוד גרוסמן... לא עולה לי כרגע עוד.. צבע אהוב:
כחול פריט לבוש אהוב:
חולצה ומכנס? חחח איבר שהכי מושך אותך:
אישתי אתה שמח כש:
כשטוב לי..חח אתה מרגיש בודד כש:
אני לא עם אישתי... האם אתה חושב יותר מדי:
לצערי, לפעמים זה רע.. לפעמים אני לא חושבת בכלל גם. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
ת"א, תאמינו לי הכי טוב הארץ.. אדם מפורסם שפגשת:
ביל קלינטון האם יש לך אילו שהם חרטות:
זה לא עקרוני.. קפה אהוב:
אייס קפה ריח אהוב:
אולטרה ויולט מה מכעיס אותך:
מה לא.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
כתיבה, כנות האדם שעושה לך הכי טוב:
האישה שלי סגנון מוזיקה אהוב:
כמעט הכל, רוק ישראלי בעיקר.. חדר אהוב בבית:
אנערף.. מקום אהוב בעולם:
בעולם הייתי רק בלונדון.. מקצוע שנוא:
היסטוריה, שנאתי ממש.. מורה אהוב:
אהבתי כמעט את כולם..אפרת, של ספרות :) לא אשכח. אוהב את בצפר?:
לא הסתדרתי עם המסגרת ממש.. היום אני מתחרטת. נרדם בשיעורים?:
לאר נרדמתי בחיים, אולי פעם אחת בלבד. מעשן?:
אכן נפגע (רגשית) בקלות?:
לפעמים נותן מעצמך?:
כשאני רוצה, ותלוי למי :) אוהב לפוצץ נייר בועות?
וואי, כן.. לועס דברים?
תלוי מה?! חח אוהב להתקלח?:
כן אוהב להתעטש?:
לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
אם יש משהו שאני ממש שונאת כשקורה, זה כשנרדמת לי הרגל, אצלי זה בא עם כאבים אדירים.. אוהב לצחצח שיניים?:
האמת שלא.. אכפת לך מאיכות הסביבה?:
כן קונה צרובים\\\\צורב?:
צורב.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
שונאת ללכת, אבל התחלתי חדר כושר, אז מתפשרים..אבל ככה, לנסוע, ברור. חוסך כסף למשהו מיוחד?:
הפתעה.. ישן הרבה?:
כן, די.. בתול?:
לא.. חחחח נקשר לחפצים?:
לא חושבת.. חחח אוהב חולצות גזורות?:
כן...(קיבוצניקית, אנחנו המצאנו את זה) גופיות?:
כן אוהב לטייל?:
כן, כשלא חם אוהב כפכפים?:
הכי אוהבת לובש בוקסר?:
כמעט תמיד..בבית הכוונה.. שמש או גשם?:
באמצע, גשם שאפשר להסתובב איתו בחוץ.. שמש אני שונאת.. רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
חם לי.. ילדותי?:
לפעמים.. חולם בהקיץ?:
מאז שיש לי את אישתי, הפסקתי :)

יאלעע אודרובבבבבבבבב

להקה אהובה:אבי ביטר וחבריו?!?!?! ספר אהוב: ואעלק לא זוכרת.. סופר(ים) אהוב(ים): אוהבתתתתת רחל בלובשטיין צבע אהוב: ירקרק גויפה פריט לבוש אהוב: מיני (בשביל אישתי) איבר שהכי מושך אותך: טוסיק :) אתה שמח כש: בו עושה לי פינוקי אתה מרגיש בודד כש: מי שאני אוהבת לא לידיי האם אתה חושב יותר מדי: פייייייייייייי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בא לי טוב הוואי אדם מפורסם שפגשת: יהודההה סעדוו יאההההווואאאללייי (בו אל תתעצבני
) האם יש לך אילו שהם חרטות:כן ולא קפה אהוב: קפה שחור 2 כפיות גדושות כפית סוכר ...אוהבתתתתתתתתתתתת ריח אהוב: זא'ן פול גוטייה
מה מכעיס אותך: שהאישע מעירה אותי בבוקרררררררר מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: משחקק כפרע עליי 5 5 האדם שעושה לך הכי טוב: בו סגנון מוזיקה אהוב: אביב גפןןן יאאההה יאההה חחחח סתם סתם בסגנון של טלמסקה ואבי ביטר חדר אהוב בבית: יש לי הרבה חדרים אנלא זוכרת מקום אהוב בעולם: מה לי ולעולם? מקצוע שנוא: היסטוריההה נגעלתתתתתתתתתתתתת מורה אהוב: מלכה זיללברמןן כפרע עליההה ועל התילתליות שלההההה אוהב את בצפר?: איך שלאאאאאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים?: אייוה עליק מעשן?: אכן כן נפגע (רגשית) בקלות?:תלוי...וגם אם כן..לא מרבה להראות נותן מעצמך?: אכן אוהב לפוצץ נייר בועות?מע זה שמקבלים שקונים מוצר חשמל חדש? לועס דברים? בטחחחחחחחחחחחחחחח אוהב להתקלח?: נכון אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לאאא אני אוהבתתתת אוהב לצחצח שיניים?: לאא אוהבת להיות מסריחה אכפת לך מאיכות הסביבה?:בטח אני בראש המועצה קונה צרובים\\\\צורב?: מורידה מהקאזה הכי קל אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי בספידים בגוף חוסך כסף למשהו מיוחד?: מנסה... ישן הרבה?: משתדלת שלא בתול?:
נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?:מה אני פריקיתתתתתת גופיות?: מחבבת חח אוהב לטייל?: אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוהב כפכפים?: לא אוההבתתתתתתתתת לובש בוקסר?: אוהבתתתתתתתתתת שמש או גשם?: שמששששששש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:תלוי איפה האישע שלי נמצאת ילדותי?: רק שבא לי...ורוב הזמן כן חולם בהקיץ?:יותר מדיי

../images/Emo47.gif

להקה אהובה
The used, incubus, mindless, סינרגיה
ספר אהוב
LSD הילד הבעייתי שבי- דוקטור הופמן
סופר(ים) אהוב(ים)
פאולו קואלו .
צבע אהוב
וואי שאלה קשה... חחחחחחח (וורוד)
פריט לבוש אהוב
כובעים
יש לי מלא רק חבל שיש לי שיער וורוד ועכשיו הרוב לא תואמים לזה
איבר שהכי מושך אותך
תלוי במי
אתה שמח כש
אח שלי מתקשר, שאני חוזרת משיעור משחק, שיש לי כסף, כשאני קמה ורואה את אישתי היפה לידי
(מסכנה...)
אתה מרגיש בודד כש
כשאף אחד לא מבין את המצבי רוח המשתנים שלי (חוץ מרינת כפרה עליה יודעת מאיפה זה בא)
האם אתה חושב יותר מדי
ברגיל...
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה
ארץ לעולם לא
... ועכשיו ברצינות - לונדון
אדם מפורסם שפגשת
אביב גפן, תום אבני, אליאנה בייקר, ציון ואסי משלישית מה קשור, ליאת אחירון, מיכל ינאי, כל הדורבנים, אפרת גוש, זה ששיחק את משה באיזה טלנובלה (משה הדג), המתופף של אינפקציה, יהלי סובול... קיצר לא זוכרת כבר את כולם. אבל אלה מי שפגשתי אחד על אחד.
האם יש לך אילו שהם חרטות
בטח
קפה אהוב
נס קפה עם חלב מוקה
ריח אהוב
דלק, דבק מגע, דולצ'ה גוונה, פאי לגברים, שוקולד חם כזה שמלקקים מהכף כשאמא מסיימת להכין ת'עוגה.
מה מכעיס אותך
חח כמעט הכל, אני קריזיונרית (פולניה שלמה נו מה לעשות)
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך
ביטוי בכתיבה, כנות.
האדם שעושה לך הכי טוב
אח שלי תמיד מקום ראשון, רק חבל שהוא לא פה.
סגנון מוזיקה אהוב
רוק שקט, וטראנס פסיכודלי כזה שכבר לא יודעים איזה צלילים באמת שומעים ואיזה לא.
חדר אהוב בבית
יש לי רק חדר אחד חחחחחחחח (אז המיטה למעלה בגלריה)
מקום אהוב בעולם
לונדון
מקצוע שנוא
תנ"ך
מורה אהוב
הכי אהבתי את המורה למתמטיקה, ואת המחנכת שלי בכיתה י' אלינור, ואת אהוד המורה לגאוגרפיה.
אוהב את בצפר
לא אהבתי כשהייתי, אבל עכשיו אני מתגעגעת.
נרדם בשיעורים
לא, כי לא הייתי בשיעורים.
מעשן
סיגריות.
נפגע (רגשית) בקלות
תלוי ממי, ובמצברוח.
נותן מעצמך
אני מרגישה שכן אבל הרוב טוענים שלא.
אוהב לפוצץ נייר בועות
יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים.
לועס דברים
כן לפעמים את אישתי.
אוהב להתקלח
לא
אני אוהבת "להתווקווק"
אוהב להתעטש
וואי חופשי...
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)
כן.
אוהב לצחצח שיניים
לא זה מבאס, אבל אני עושה את זה לעיתים קרובות והרבה, כי אני שונאת את הטעם בפה אחרי הרבה סיגריות או קולה.
אכפת לך מאיכות הסביבה
לא זה לא מעניין
קונה צרובים\\\\צורב
צורבת...
אוהב לנסוע או הולך ברגל
אוהבת את שניהם
חוסך כסף למשהו מיוחד
קצת קשה לחסוך כשמשכירים דירה...
ישן הרבה
לעיתים קרובות אבל כל פעם קצת, שעה פה שעתיים שם.
בתול
בשדות הבתולים לנצח. לא
נקשר לחפצים
כן
אוהב חולצות גזורות
לישון איתם בלילה
גופיות
כן
אוהב לטייל
כן
אוהב כפכפים
לא
לובש בוקסר
רק בקיץ כשישנות איתי חברות.
שמש או גשם
שמש
(היא לא מורידה לי את הצבע מהשיער)
רוב הזמן - קר לך או חם לך
קר לי

../images/Emo47.gifהמשך...../images/Emo47.gif

ילדותי
רוצה ומשתדלת להיות...
חולם בהקיץ
לפעמים
יום וורוד

אמממ...עכשיו תורי

להקה אהובה--> לא בדיוק להקה...זמר! עברי לידר. אין ספק! ספר אהוב--> לא אוהבת לקרוא ספרים ובטח לא אוהבת את הסופרים שכותבים אותם! צבע אהוב---> אדום, לבן, שחור .. אלה הצבעים שלי פריט לבוש אהוב---> אמממ כאילו מה ציפיתם? תמונה? חחח מכנס מגרמניה שקנו לי איבר שהכי מושך---> אין איבר מסוים! פנים! אני שמחה כש---> טוב לי! מכל הבחינות. (ואין הרבה מקרים כאלו) אני מרגישה בודדה כש--> שאני יושבת בבוקר בבית לבדדדדד וכולן ישנות ואני לא צריכה ללכת לבסיס! חחח חוצפניות..תבואו לארח לי חברה בבוקר! אני חושבת יותר מדיי---> בהחלט! מקום בעולם לגור? --> יש כמה אופציות, אמסטרדם, לונדון, אוסטרליה. אדם מפורסם שפגשתי--> אורית שחף, תום פטרובר, אבי סטרול, אקי אבני, ההוא מהיי פייב ההומו חח שכחתי איך קוראים לו.. אמממ אורלי פרל וזהו זה מה שזכור לי אם יש לי חרטות---> המון קפה אהוב--> קפה נמס עלית ריח אהוב---> רושס גברים מכעיס אותי---> (אני חצי מרוקאית..) הפיוז עולה מהר מכל דבר קטן אפשרי זה תלוי במצב רוח שלי מה היא האיכות הכי טובה שלי---> סלחנית מדיי! לחינם חחח האדם שעושה לי הכי טוב---> אין כזה. לצערי סגנון מוזיקה? ישראלי. שחורה וניו יורק האוס. חדר אהוב בבית? ---> אומנם זה לא בבית שלי... אבל זה חדר! החדר של דניאל כפרה עליה.דניאל מתיי את באה לעצב לי כבר ת'חדר ! אמא רוצה להתחיל כבר שיפוצים!! חדר אהוב בבית--> שלי! מקום אהוב בעולם---> הולנד. מקצוע שנוא מורה אוה ואוהב את בצפר לא רלוונטי לגביי..עברתי את זה מזמן חחח ו..לפי מה שזכור לי לא היה דבר כזה... מקצוע אהוב או בצפר בכלל..לא הייתי מגיעה.לא זכרו מי זאת רינת! מעשן? כן נפגע בקלות-->כן נותנת מעצמי--> תלוי למי! אוהב לפוצץ ניר בועות? לא! לועס דברים?... מסטיקים? חחח זהו! לא פלסטיקים של עטים למיניהם ושטויות כאלו אוהב להתקלח ? חחח וואי נפלנו על הבן אדם לשאול אותו.. 4 פעמים ביום! להתעטש? ...רק שבא שונא שנרדמים לי על הרגל או כל איבר אחר? ממש לא! אם זה מישהו שאני מכירה.לא מפריע לי אם מישהו באוטובוס שאני לא מכירה יעשה דבר כזה יחטוף ממני סטירה חחח אוהבת לצחצח שיניים? לא! אבל זה קורה הרבה...לפחות 4 פעמים ביום (כמו המקלחת) איכפת לי מאיכות הסביבה? לא ממש קונה צרובים? צורב? כן! אוהבת ליסוע או ללכת ברגל? גם וגם! לא'כפת לי אפילו ללכת ברגל במקום ליסוע באוטו... חוסך כסף למשהו מיוחד? כן ! לשלם חובות סעמקקק חברת אורנג' גרמו לי לפשיטת רגל! כפכפים? לא! אבל אני חייבת...איך אני אתקלח בבסיס? חחח לובשת בוקסר? כן! שמש או גשם? גם וגם ככה יש קצת בענן! רוב הזמן-קר לי! ילדותית? לא! חולמת בהקיץ? לא! פוווו זה היה מעייף! תודה.

../images/Emo187.gifאישתי היפה עונה מהניק שלי

להקה אהובה
ביטלס
ספר אהוב
וורוניקה מחליטה למות
סופר(ים) אהוב(ים)
פאולו קואלו
צבע אהוב
שחור
פריט לבוש אהוב
קונדום
חחח
איבר שהכי מושך אותך
טוסיק
אתה שמח כש
כשאני ישנה.
אתה מרגיש בודד כש:
אין עם מי לדבר.
האם אתה חושב יותר מדי
כן
בג'מייקה
אדם מפורסם שפגשת
דניאל .
האם יש לך אילו שהם חרטות
כן.
קפה אהוב
קפה שחור
ריח אהוב
מה מכעיס אותך
כמעט כלום עד שזה מגיע לדניאל.
לרדת לעצמי.
האדם שעושה לך הכי טוב
מאמי עושה לי טוב.
סגנון מוזיקה אהוב
רייגאי ורוק (דניאל: אני לא רוצה להתערב אבל היא גם אוהבת שירים של זקנים משנות הרפאפו)
חדר אהוב בבית
החדר שלי
מקום אהוב בעולם
הטוטה שלה ...
מקצוע שנוא
מתמטיקה
מורה אהוב
לא זכור
אוהב את בצפר
לא
נרדם בשיעורים
קרה לי רק פעמיים.
מעשן
רק סיגריות.
נפגע (רגשית) בקלות
רק מדניאל.
נותן מעצמך
לא כל כך
אוהב לפוצץ נייר בועות
לא
לועס דברים
כן
אוהב להתקלח
כן
אוהב להתעטש
הכי לא...
זה נחמד.
אוהב לצחצח שיניים
כן.
אכפת לך מאיכות הסביבה
חושבת על זה פעם בשנה ...
קונה צרובים\\\\צורב
צורבים לי.. זה נחשב
אוהב לנסוע או הולך ברגל
גם וגם
חוסך כסף למשהו מיוחד
אה הא...
ישן הרבה
משתדלת.
בתול
פעמיים
נקשר לחפצים
רק אם הם מדברים אליי.
אוהב חולצות גזורות
לא.
גופיות
רק אם הם שחורות.
אוהב לטייל
אכן כן
אוהב כפכפים
כן
לובש בוקסר
כן
שמש או גשם
גשם
(ככה יורד לדניאל הצבע מהשיער)
רוב הזמן - קר לך או חם לך
קר
ילדותי
לפעמים
חולם בהקיץ
יותר מדיי

ShamenetMetuka

New member
תשובות לסקר

להקה אהובה: יש המון לא יכולה לבחור רק אחת - אבל יש כמה ישראליות וכמה אנגליות שבמיוחד... ספר אהוב: איך אפשר לבחור בין כל כך הרבה דברים טובים? סופר(ים) אהוב(ים): שוב - כנ"ל - אבל כיום בעיקר ספרות עברית וספרות אנגלית קלאסית ובעבר גם מדע בדיוני בעיקר קלאסי צבע אהוב: אינדיגו וכחול אולטרא מרין פריט לבוש אהוב: לא נקשרת לחפצים איבר שהכי מושך אותך: המוח אתה שמח כש: רוב הזמן אני שמחה אתה מרגיש בודד כש: כמעט אף פעם - אבל לפעמים דווקא נוכחות של אנשים גורמת לי להרגיש בדידות האם אתה חושב יותר מדי: יותר מידי אני חושבת... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: על הירח חחח, ברצינות - במעמקי הים אדם מפורסם שפגשת: במסגרת עבודה: נתניהו, יעל בר זוהר, ששי קשת; בבי"ס יסודי - יהודה אטלס... ואני לא זוכרת כאלה עוד - אבל אני בטוחה שאף אחד מהם לא זוכר אותי גם...חחח האם יש לך אילו שהם חרטות: אני מחרטטת כל הזמן - והסקר הזה הוא דוגמא מצויינת קפה אהוב: קפה נמס של עלית (רבע כפית מקסימום חצי) ריח אהוב: יש כמה - אבל זה אישי - אז מייצג בנאלי: הריח שאחרי הגשם מה מכעיס אותך: יש כל כך הרבה דברים - אני מהירת חימה - אבל גם שוכחת מהר - ... לא זוכרת... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: היכולת לשלב את כל התכונות הטובות שלי מספיק טוב בשביל שהחסרונות לא יבלטו כל כך בלי לצאת מגדרי. האדם שעושה לך הכי טוב: חברת ילדות מכיתה ה. סגנון מוזיקה אהוב: איך אפשר לבחור בין כל כך הרבה דברים טובים ושונים (אבל לא מזרחית בכי ולא שמלצי שמלצי לטיני) חדר אהוב בבית: פינת העציצים שלי מקום אהוב בעולם: פינת העציצים שלי מקצוע שנוא: היסטוריה - ללא ספק, היסטוריה מורה אהוב: המרצה שלי לספרות. אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: אם לא מספיק לצאת מהם קודם חחח מעשן?: חס וחלילה ושונא שמרעילים אותי נפגע (רגשית) בקלות?: סוכר בגשם בעטיפת עור פיל נותן מעצמך?: 200% אוהב לפוצץ נייר בועות? סוג של התמכרות לועס דברים? אורלית לגמרי אוהב להתקלח?: ואמבטיות גם אוהב להתעטש?: מה - זה אורגזמה בזעיר אנפין - איך אפשר לוותר שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן וזה קורא לי כל הזמן אוהב לצחצח שיניים?: לפחות 3 פעמיםם ביום, וחוט דנטלי וקיסמים דנטלים גם אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד, במקום מגוריי הקודם קודם שגם איפשר לשמור עליה כמו שצריך - היה לי פח לכל סוג זבל (בקבוקים, פחיות, אורגני, קרטונים, עיתונים , סוללות וכדומה) קונה צרובים\\\\צורב?: התקציב מעקם לאידאולוגיה את היד... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל והרבה חוסך כסף למשהו מיוחד?: איזה לחסוך - מינוווווס - ארץ אולת יושביה פה ישן הרבה?: תקופתי - כמעט ולא ואז משלימה במרתון בתול?: עם נשים כן, עם גברים לא נקשר לחפצים?: לגמרי לא אוהב חולצות גזורות?: לא בציבור גופיות?: כשלא מתעצלת להוריד מהבית שחי אוהב לטייל?: מאוד מאוד מאוד אוהב כפכפים?: כמובן לובש בוקסר?: בודאי שמש או גשם?: כל אחד והיתרונות שלו - אבל ילדת חורף רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קררררר - תמיד ילדותי?: פיטר פן בוגר חולם בהקיץ?: מה? חלמתי...

ShamenetMetuka

New member
תיקון

לא קונה צרובים אף פעם - רק צורבת - עם המון כאב לב ויסורי מצפון במיוחד אם זה עברי...

קספרוני

New member
עונהה...

להקה אהובה: משינה ספר אהוב: אממ.. סופר(ים) אהוב(ים): ... צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: חולצה של פולו איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: השמש זורחת אתה מרגיש בודד כש: אפור בחוץ והמיטה ריקה האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: יגאל בשן, ליאת אחירון האם יש לך אילו שהם חרטות: כן.. שהתחלתי לעשן קפה אהוב: נס חזק ריח אהוב: רושאס מה מכעיס אותך: שמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה האדם שעושה לך הכי טוב: אישתי סגנון מוזיקה אהוב: האוס חדר אהוב בבית: שיליי מקום אהוב בעולם: מיאמי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: מורה להיסטוריה אוהב את בצפר?: לא!! נרדם בשיעורים?: חופשיי מעשן?: כן.. נפגע (רגשית) בקלות?: לצערי כן.. נותן מעצמך?: כשצריך אוהב לפוצץ נייר בועות? אע? לועס דברים? מסטיקים בעיקר אוהב להתקלח?: כן.. אוהב להתעטש?: לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן.. אוהב לצחצח שיניים?: יאפ.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: בדר"כ לא קונה צרובים\\\\צורב?:צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסועעעעעעעעע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.. למתנה גדולה גדולה לאישתי המושלמת ישן הרבה?: כן.. בתול?: לא ממש.. נקשר לחפצים?: תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא.. אוהב לטייל?: כן.. אוהב כפכפים?: כן.. לובש בוקסר?: לשינה.. שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי.. ילדותי?: יש פעמים שכן אבל לרוב לא.. חולם בהקיץ?: כן על אישתי..

גמני

להקה אהובה:היהודים ספר אהוב: התרוממות סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן צבע אהוב: שחור*לבן פריט לבוש אהוב: גינס איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: בעלי איתי אתה מרגיש בודד כש: הוא לא איתי האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תאילנד אדם מפורסם שפגשת: דודה שלי מיכל זוארץ חיחיחחי(המון פגשתי) האם יש לך אילו שהם חרטות: כן,(מקווה שהבנת את המסר "בובה") קפה אהוב: נס ריח אהוב: גוצ'י מה מכעיס אותך: שקרניות!!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לב סולח האדם שעושה לך הכי טוב: אלי סגנון מוזיקה אהוב: האוס חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: תאילנד מקצוע שנוא: היסטוריה? מורה אהוב: גילה(פששששש זה היה מזמן) אוהב את בצפר?: חחח חלום לחזור לתקופה היפה הזאת נרדם בשיעורים?: כן הייתי חחח מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: והרבה! אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא תמיד.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן בעעע אוהב לצחצח שיניים?: חחח כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אמממ.. תלוי קונה צרובים\\\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל????? חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: לא בתול?: חחחח באוזן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: איכסה גופיות?: רק מתחת לחולצות אוהב לטייל?: אממממ כן... תלוי אני יודעת לפעמיים אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא!!! חולם בהקיץ?:להיות מאושרת כמו עכשיו אבל לכל החיים...

../images/Emo187.gif../images/Emo112.gif../images/Emo42.gifגם אני עונה..../images/Emo41.gif

להקה אהובה:
פינק פלויד..Scorpions ואיך לא.. היהודים.. ספר אהוב:
סוף העולם (לא הסרט)..וכמובן המוח.. סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן..שרה אנג'ל..יצחק דרורי צבע אהוב:
לבן.. פריט לבוש אהוב:
הבוקסר של בו.. איבר שהכי מושך אותך:
ממ..באישה?? הכל.. והעיניים.. אתה שמח כש:
בו.. שמח.. אתה מרגיש בודד כש:
רע לי.. האם אתה חושב יותר מדי:
אני המצאתי את המחשבות.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת:
מממ.. הרבה.. המפורסמת שהכי התרגשתי ממנה זאת גילה קצב.. האם יש לך אילו שהם חרטות:
כה..
קפה אהוב:
כפית קפה.. ושתיים סוכר.. ריח אהוב:
AMOR AMOR וכמובן של האישה שלי.. מה מכעיס אותך:
כל דבר שמוריד לי מהערך.. שקרים.. בגידות.. השפלות.. ושצוחקים על אנשים מסכנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
טוב לב.. ויש לי ידע בהכל.. האדם שעושה לך הכי טוב:
בובי.. סגנון מוזיקה אהוב:
הכל חוץ ממזרחית..וקונצרטים למינהם חדר אהוב בבית:
אני חסרת בית מקום אהוב בעולם:
אני אוהב את סיני מקצוע שנוא:
אהה..סיימתי בית ספר.. אבל אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה מורה אהוב:
אלוהים.. אוהב את בצפר?:
מה זה? נרדם בשיעורים?:
אההה..? מעשן?:
מעשן.. נפגע (רגשית) בקלות?:
כה.. נותן מעצמך?:
כה.. אוהב לפוצץ נייר בועות?
מת על זה לועס דברים?
מממ.. אוהב להתקלח?:
מת על זה.. אבל אוהב שבו איתי במקלחת.. אוהב להתעטש?:
מאוד שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
שונא את זה.. אוהב לצחצח שיניים?:
ברור אכפת לך מאיכות הסביבה?:
כן.. קונה צרובים\\\\צורב?:
קונה רק סרטי די וי די מהתחנה מרכזית אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
ללכת ברגל.. חוסך כסף למשהו מיוחד?:
מנסה.. ישן הרבה?:
ניראה לי שהגיל עושה את שלו בתול?:
נקשר לחפצים?:
יש מצב.. אוהב חולצות גזורות?:
מת על זה.. גופיות?:
מת גם על זה.. אוהב לטייל?:
כה.. אוהב כפכפים?:
כה.. לובש בוקסר?:
כה..של בו שמש או גשם?:
ברור שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
תלוי איפה בו.. עכשיו קר לי נורא ילדותי?:
כה.. חולם בהקיץ?:
יש מצב.. לימור עמר עם ע' אני אוהב אותך חיים יפים ומאושרים שלי..

../images/Emo93.gif

להקה אהובה: בית הבובות !!!! ספר אהוב: ממ לא חובבת ספרים אבל אם כבר כל מה שקשור לאסטורלוגיה וקבלה סופר(ים) אהוב(ים): יגאל עריכא צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: גופיות איבר שהכי מושך אותך: עינים..בכלל המבט אתה שמח כש: אני עם החברים שאני אוהבת שתוייה בראש טוב ורוקדת לציללי עופר ניסים אתה מרגיש בודד כש: אני נתקלת בה האם אתה חושב יותר מדי: יש מצב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לוס אנג'לס אדם מפורסם שפגשת: וואי מלא .. האם יש לך אילו שהם חרטות: יש תמיד יש...אבל שטויות לומדים מהם :) קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: רושאסס מה מכעיס אותך: שהיא מתנהגת ככה !!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנה , בטוחה בעצמי , יציבה , מבוססת רצנית האדם שעושה לך הכי טוב: אחי הגדול סגנון מוזיקה אהוב: רוק בעיקר חדר אהוב בבית: שלייי מקום אהוב בעולם: ג'יימקה הודו וארה"ב מקצוע שנוא: מתמטיקהההה אעעע שנאת החיים שלייי מורה אהוב: לספרות אוהב את בצפר?: בטחחחחחח נרדם בשיעורים?: בימי שישי אחרי בילוי בתאטרון ! מעשן?: כה נפגע (רגשית) בקלות?: בדרך כלל לא אבל אם פוגעים בנקודה אז כן נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח שמשעמם לועס דברים? לא בדרך כלל אוהב להתקלח?: מי לא ? אוהב להתעטש?: לאאא אני שונאת וכל היום אני מתעטשת :/ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן !!! אוהב לצחצח שיניים?: מממ לא אוהבת לא שונאת אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא קונה צרובים\\\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: אוטו ישן הרבה?: הלוואיי...איזההה בתול?: חחחח :) נקשר לחפצים?: יש מצב אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כהה אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: ש-מ-ש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי :/ ילדותי?: כשצריך חולם בהקיץ?:חיחי

עונה...

להקה אהובה:
אין ספר אהוב:
גרפולוגיה פתרון חלומות וכאלה.. סופר(ים) אהוב(ים):
עוד משו??!... צבע אהוב:
כחול ואדום פריט לבוש אהוב:
מכנסי כדורסל איבר שהכי מושך אותך:
עיניים במיוחד של אישתי..ורק של אישתי..מבט וציצי
אתה שמח כש:
כשמשמחים אותי חחח..אישתי אתה מרגיש בודד כש:
כשאני לבד האם אתה חושב יותר מדי:
אולי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
אמסטרדם..וזהו אדם מפורסם שפגשת:
אישתי חחח האם יש לך אילו שהם חרטות:
כמו לכל אחד.. קפה אהוב:
שחור..או נס ריח אהוב:
רושס,אנג'ל,פאי והיפנוטיק על אישתי מה מכעיס אותך:
כשאומרים לי לא..וכשמעצבנים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
זיוני שכל וכאלה.. האדם שעושה לך הכי טוב:
אישתי
סגנון מוזיקה אהוב:
הכל.. חדר אהוב בבית:
תלוי באיזה קומה.. מקום אהוב בעולם:
כל מקום עם אישתי מקצוע שנוא:
מתמטיקה מורה אהוב:
אני אהובה על המורים.. אוהב את בצפר?:
כשאני על ריטלין אז כה..:) נרדם בשיעורים?:
מדיי פעם.. מעשן?:
כה.. נפגע (רגשית) בקלות?:
כה
נותן מעצמך?:
תלוי למי.. אוהב לפוצץ נייר בועות?
חחח כה לועס דברים?
גת וכאלה.. אוהב להתקלח?:
כה אוהב להתעטש?:
ממש חולה על זה.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
כההההההההה אוהב לצחצח שיניים?:
כה אכפת לך מאיכות הסביבה?:
לא קונה צרובים\\\\צורב?:
צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
לא משנה לי חוסך כסף למשהו מיוחד?:
לא ישן הרבה?:
לא אוהב לישון בתול?:
אמ.. נקשר לחפצים?:
רק משו שהוא מזכרת ממישו..כמו איני מאישתי
אוהב חולצות גזורות?:
לק שחור,ניטים,מטאל במיוחד היהודים גופיות?:
לא אוהב לטייל?:
אמ..כה אוהב כפכפים?:
כה לובש בוקסר?:
כה שמש או גשם?:
גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
מאיפה לי ילדותי?:
אני?! מפתאום חחחח
חולם בהקיץ?:
כה

עונהנהה

ספר אהוב:
נקמה- שרה אנג'ל סופר(ים) אהוב(ים):
שרה אנג'ל צבע אהוב:
בורדו פריט לבוש אהוב:
מכנסי 3/4 איבר שהכי מושך אותך:
בטן אתה שמח כש:
אני רואה את נוש אתה מרגיש בודד כש:
אנחנו לא ביחד.. האם אתה חושב יותר מדי:
על נושנוש! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
אי בודד עם נוש, או דירה שכורה בניו יורק עם קוקו חח אדם מפורסם שפגשת:
אני מפורסם בעצמייי האם יש לך אילו שהם חרטות:
נופ קפה אהוב:
שחור עם הרבה בוץץ חח ריח אהוב:
בושם- פאי מה מכעיס אותך:
אנשים טיפשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
בנאדם מצחיק חח ואופטימי האדם שעושה לך הכי טוב:
אני עושה לעצמי הכי טוב סגנון מוזיקה אהוב:
רוק חדר אהוב בבית:
החדר שלי הכי יפהההה בעולםם מקום אהוב בעולם:
בורה בורה מקצוע שנוא:
גאוגרפיה בזמנו.. מורה אהוב:
תמר, הייתה הכי כוסית חח אוהב את בצפר?:
אהבתי עד כיתה י' נרדם בשיעורים?:
לא הייתי בחיים בהם מעשן?:
בתהליכי גמילה נפגע (רגשית) בקלות?:
רק מאנשים חשובים לי נותן מעצמך?:
כן אוהב לפוצץ נייר בועות?
כן לועס דברים?
פלסטיק, בעיקר פקקים של בקבוקים חח אוהב להתקלח?:
ביחד עם מישהי חח אוהב להתעטש?:
לא זה כואבב שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
כן אוהב לצחצח שיניים?:
כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:
כן קונה צרובים\\\\צורב?:
רק צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
ללכת ברגל עם נוש הכי כיף.. ברגיל רק נוסעת... חוסך כסף למשהו מיוחד?:
כן למצבה. ישן הרבה?:
בזמן האחרון כן.. בתול?:
באוזן וגם זה לא נקשר לחפצים?:
כן אוהב חולצות גזורות?:
לא, עברנו את זה מזמן.. גופיות?:
יאפפ אוהב לטייל?:
מאוד אוהב כפכפים?:
כן לובש בוקסר?:
לא שמש או גשם?:
שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
קר! ילדותי?:
לא חולם בהקיץ?:
על נוש

יאלה בשיעמום הזה עונה

להקה אהובה
בית הבובות
ספר אהוב
גארי פוטר השולט..חיחיחיחי
סופר(ים) אהוב(ים)
יש כמה
צבע אהוב
כחול,ורוד פריט לבוש אהוב
טרנינג של "פילפל"
איבר שהכי מושך אותך
הישבן של בעלי
אתה שמח כש
מעיין לידי
אתה מרגיש בודד כש
כרובי רחוק ממני
האם אתה חושב יותר מדי
גם זה קורה
חח..בביתי בצפון עם בעלי הגיבור
אדם מפורסם שפגשת
סאבלימינל והצל,נינט טייב,מושיק עפיה,גלית גוטמן,גליה אברמוב,אראל מויאל,להקת כלא 6,צביקה פיק(חחח המאסטרו),קובי פרץ,מירי בוהדנה,שלישיית מה קשור,אדיר מילר,מלי לוי+גרשון,חיים רביבו,ברוך דגו,{יוגב,טוני,צ'ינו, מפרויקט Y}ועוד אחרים וטובים.. האם יש לך אילו שהם חרטות
אולי קפה אהוב
נס על בסיס חלב
ריח אהוב
של כרובי אחרי המקלחת!!!וכמובןAMOR-AMOR..הבושם שלי!! מה מכעיס אותך
שקרנים ואנשים צבועים
תכונה
סלחנית
,כשרון
שחקנית
האדם שעושה לך הכי טוב
מה ז"א?ברור ש
אהבת חיי
סגנון מוזיקה אהוב
רגאיי,ראפ,והרבה מתה עופרהההההההההההההה
חדר אהוב בבית
החדר שלי ושל מעיין
מקום אהוב בעולם
מקצוע שנוא
גיאוגרפיה
מורה אהוב
חסן
מורה לערבית
אוהב את בצפר
?בזמנו לא היתי סובלת..היום היתי משלמת
בשביל לחזור נרדם בשיעורים?
איך לא
מעשן?
חחחח..יום כן, יום לא, יום למה לא
נפגע (רגשית) בקלות?
אמממ..רק מאנשים שאכפת לי מהם נותן מעצמך?
ככה ככה
אוהב לפוצץ נייר בועות
חולה על זה..חחח
לועס דברים
חחחחחחחח..ב-ר-ו-ר
אוהב להתקלח
יס אוהב להתעטש
על כרובי בלבד..חחחחחחחחח
אוהב לצחצח שיניים
אכפת לך מאיכות הסביבה
חחחח,מאד מאד..נרשמתי לארגון של "הגנת הטבע
" קונה צרובים\צורב
לא..היתה קאזה עד לא מזמן
אוהב לנסוע או הולך ברגל
ל-נ-ס-ו-ע
!!
(עצלנית) חוסך כסף למשהו מיוחד
כן..
ישן הרבה
בדרך כלל כן..אבל לאחרונה לא