סקר

thefword

New member
סקר

מי הם נגני הפאנק הישראלים הגדולים בכל הזמנים( או בכלל כל אומן שעוסק בפאנק והנגינה שלו עושה לכם את זה, אבל רק ישראלי)

המתופף הישראלי הטוב בכל הזמנים

הוא זוהר לוי. הוכחות בעיקר בשיר "אני בדרכי למוסד הסגור" - תקשיבו לדאבל בייס דראם - תענוג! וכמובן באלבום של אחרית הימים (הוא גם כתב את כל הלחנים) - וגם באלבום של 14 אוקטאבות (עם יוני רכטר). תענוג. הטרגדיה היא שהוא די הפסיק לנגן ולהקליט בארץ בסביבות 74 - הוא פשוט התבאס שאין למוסיקה שלו קהל! המתופף הישראלי הטוב ביותר כיום - יוני הלוי. וואו רק עכשיו שמתי לב...לוי...הלוי...קטע. FUNK ON!

gushi

New member
כן יוני הלוי מצוין

בישראל ממתופפי פאנק הוא ומשה אסרף מהדג נחש מחזיקים אצלי בתואר.

zoioz

New member
הגיטריסטים

לא עולה בדעתי אף גיטריסט Fאנק ישראלי הגיטריסט הישראלי האהוב עלי הוא אריס סאן(טוב,נו כמעט ישראלי....) ואחריו יהודה קיסר של שנות ה70. הגיטריסטים הכי טובים היום בארץ הם עוזי פיינרמן,אורי כינורות(בום פם) וגיא שמי(אינפקציה).

thefword

New member
הוא מנגן בנגו עם גרובטרון

אבל הוא גם גיטריסט בהרכב גאז ככה שאני לא ממש מחשיב לגיטריסט פאנק, הגיטריסט של אינפקציה מנגן פאנק די טוב (אחד מהם הפחות מכוער)

אני מסכימה איתך!!

עוזי מצוין וגם גיא שמי ואני מצרפת לכאן את אור בהיר שלא נופל מגיא או עוזי

Funky Giraffe

New member
יוסי פיין. בסיסט מטורף

שמעו את הקטע שלו "Niggers Love Base (N.L.B(" מהאלבום הראשון של האקסנטריקס כהוכחה..

thefword

New member
גם מפיק מטורף

בגאז בים האדום גם היה את קליינמן ואריה וולניץ שהראו איך עושיפ פאנק כמובן ההרכב שליווה אותם היה גם מלא התותחים אני לא ממש זוכר את השמות אבל בהחלט תותחים

למעלה