עונההההההה.....
1 - שם פרטי:אדווה 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה?שחקנית כדורגל 3 - מי היו גיבורי ילדותך?לא זוכרר 4 - מי/מה השפיע עליך? סבתא שלי ז"ל 5 - ספרי חווית ילדות זכורה.משהו מהשכונה הרביץ לי מכות רצחשהייתי קטן 6 - עם מה קשה לך להתמודד? בגידות ושקרים 7 - מה מוציא אותך מהכלים?צביעות 8 - למי היית מחטיפה סטירה?לעצמי 9 - למי קשה לך לסלוח? למי שפוגע בי יותר מידי 10 - ממה את פוחדת? לב שבור 11 - מה את לא אוהבת לעשות? כלים 12 - על מה את מתחרטת? הרבה 13 - מה היחס שלך לכסף? סבבה שיש באסה שאין 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? שמשהו אוהב אותי 15 - מה מרגש אותך? מילים של אנשים חשובים לי 16 - מה מצחיק אותך? נפילות בעיקר 17 - מתי בכית לאחרונה?אתמול בלילה 18 - מה החלום הגדול שלך? אין לי חלומות 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך? רגישות 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? שיצאתי מהבטן של אמא... 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ? עצבים 22 - מה את הכי אוהבת בארץ? 23 - מה התוכניות שלך לפסח? אנערף 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? להלחין שירים 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? רבתי מכות עם בחורה בגלל האהבה שלי 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ? עיינים 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? נאמנות כנות וטוב לב 28 - מה סקסי בעיניך?תללוי 29 - איזה חלק בך היית משנה? מה לא הייתי משנה 30 - איך את מפנקת את עצמך? 31 - באיזו אמונה את מאמינה?שום דבר 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו?מי שצריך לדעת יודע 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "הפסקתי לבכות " 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דניאל 35- השם הכי יפה לילד: דניאל 36- השם הכי יפה לילדה: 37- הכינויים שיש לשם שלכם: אדווש,ווש. 38- הכינוי הכי אהוב: אדווש 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם:"אוחזת בידה את ענף עץ השקד"באמת יש שם כזה! 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבתא זל 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך? אייל תעודת זהות.... תאריך לידה: 6.4.88 מזל: טלה מידת נעליים: 40 גובה: 1.68 מוצא:רוסיה כורדית חיות מחמד: אורך שיער: קוצים תחביבים: לכתוב,לשמוע מוזיקה,לנגן. איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית דיי טוב בת כמה את? 17.5 החלום שלך? מה אוהבת לאכול: שקשוקהההה מה אוהבת לשתות: ענבים צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור איפה נולדת? ישראל רגישה לדגדוגים? כה הדבר שהכי מגעיל אותך: שקרים כמה אחים יש לך: 2 מסר לחיים: אל תאמינו לאף אחד תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה.בקרוב עובדת. יש חברה?לא מה השם הפרטי שלה? בת כמה היא? מה את הכי אוהבת בה? מה את הכי שונאת בה? מה מדליק אותך בה? מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך? מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים? ממה את הכי פוחדת? ג'וקים גיל שהיית רוצה להיות: 21 יש פירסינג? לא קעקועים? עדיין לא אובססיות? אליה התמכרויות? אליה איזה שפות את דוברת? גרוזינית שוטפת האם את חיה את הרגע? אפשר להגיד האם את אוהבת את הכתב יד שלך? בטח..רק אני מבין אותו יש לך הרגלים רעים? כה.. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חמוד עם לב טוב את יודעת לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? היא מה החוזק הכי גדול שלך? יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לסמוך רק על עצמך פעם חשבת להתאבד? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? ניסיתי לבצע את מה שכתוב בשאלה הקודמת התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? כה אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ברור היית פעם בחו"ל? לא הרביצו לך? כה הרבצת למישו? כה הסרט הכי דפוק שראיתן: הסרט שאני חי בו

דיברת בטלפון כל הלילה? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? לא גנבת משהו? מסטיק במכולת היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? ברור נפגשת עם מישהי מהאינטרנט? יאפ רצית להיות משהו שאת לא? ממ כן הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן.. שיקרת למישהו-י לאחרונה? לא כרגע את מאוהבת? בספק התעלפת? כה נעצרת? לא שברת עצם בגוף? כה רכבת על סוס? לא..מסכן הסוססס רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה..שנתיים בקבוצה! הלכת מכות? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כה היית אובססיבי כלפי משהו? שאלת את זה כבר היית מכורה למשהו? ולסיום..איך היה הסקר!?הורס