-סקר-

-סקר-

במקרה ושירי מחליטה ללכת קצת למקצוע המשחק והטלנובלות איפה הייתם מעדיפים לראותם אותה? בטלנובלה הבאה של יס{השיר שלנו 3} או בטלנובלה הבאה של הוט{משו על כדורגל}?!?!

אני....

אני הייתי מעדיף שהיא תשחק ב-''השיר שלנו 3'' זה הרבה יותר אכותי טוב מענין מכול הטלונבולת של הוט{לדעתי} חוץ מזה שכדורגל ושירי לא מסתדרים לי ביחד. ובהשיר שלנו דווקא כן כי שמה זה יהיה עם להקות צבאיות וזמרים וזמרות .(=

גיא246890

New member
היא הולכת לשחק בטלנובלה הבאה של

ערוץ 24 זה טלנובלה על מוזיקה מה שמתאים לה ולא חלטורה לא קשורה...

dolse

New member
השיר שלנו בכלל לא חלטורה ! ו...

ומתערבת איתכם שכמה שמעריצים את שירי אין כמו הטלנובלות המתחרות שהם של יס נגד אלה של הוט . גם פיק -אפ ניסתה ולא הצליחה גם אהבה מעבר לפינה ניסתה ורק בעונה הראשונה היא הצליחה אחרי זה לעט לעט היא התחילה לרדת בגלל זה העונה ה-3 קצרה ועוד הרבה ... תאמינו לי שהטלנובלה הזאת של עורץ המוזיקה הזה לא יצליח כמו הסדרות שיבואו ל-יס ול-הוט !

כנס..

היש רשלנו זה לא חלטורה זה יפה... אבל כל הכבוד לה שהיא מחליטה לעשות דברים נוספים..

גיא246890

New member
לא אמרתי שזה חלטורה

אומנם זה חלטורה אבל קשורה למוזיקה.. התכוונתי שזה לה יהיה סידרה כמו טלנובלה בע"מ ודברים כאלו משהו שקשור למוזיקה

anat234

New member
../images/Emo31.gif לא זה ולא זה.

1. שתשאר בדרכי השירה
. 2. היא לא למדה משחק.

dolse

New member
חחח.. אין לך על מה להצטער..גם..

לדעתי עם כבר עדיף השיר שלנו{הרבה יותר טוב מטב''ע} אבל בכול מקרה היא לא תשתתף לא בזה ולא בזה !

טלנובלה...

לא של הוט ולא של יס.. ((למרות שהוט הרבה יותר טוב!!)) בהוט אפשר גם לראות בוי או די.. חח.. וגם שירי הייתה באקזיט אז.. זה הוט... זאת אומרת שהיא לא תעזוב את הערוץ.. ((נראה לי..)) ויס הטלנובלות הכי גרועות שראיתי.. הקיצור אני אשמח לראות אותה או בהוט או באיזה סידרה טובה ((דומה לטלנובלה אבל לא טלנובלה של ממש!)) בערוץ 22...

זה שטויות מה שאמרת לדעתי../images/Emo4.gif

"וגם שירי הייתה באקזיט אז..." זה ששירי היא עשתה תוכנית בהוט אומר שחייבים כאילו לאהוב הוט? אם היא הייתה עושה תוכנית ביס (למרות שאקזיט היו פעם ביס) אז זה אומר שיס יותר טוב? בקטע הזה זה כל אחד ודעתו אני מתה על יס, וכיף לי בו, אני חושבת שהסדרות של יס מעולותתתתתתת!!!!!!!!! ולא גרועות ב-כ-ל-ל-!!!!!!!! זה עניין של טעם

כטלק ''הוט יותר טוב''

הטלנובלות של הוט סתם חראות היו מתות להגיע לרמה של השיר שלנו !!! וזה לא אומר שעם אקזיט היה בהוט אז היא צאירכה להשאר בהוט. מה זה קשור בכלל? מה היא חברה באיזה חברה זה יהיה ? אכפת לה עם זה יהיה בהוט או ב-יס !? את מדברת שטויות

גיא246890

New member
אם יש לך יב איך את יכולה להגיד שיס

יותר טוב מהוט??? למרות שיש לי יס זה מענין אותי??? לי היה גם הוט וגם יס ואני יכול להגיד בפה מלא שבהוט יש סדרות מקוריות יותר טובות אבל ביס סדרות רכש וסרטים מעולים..

Miss Nushi

New member
שלא תעשה טלנובלה..

עם כל הכבוד ללראות ואתה עוד שעה ביום מרוחה על המסך שלי, אני מעדיפה לא לראות ואתה בשעה הזאת ושתישאר כבר בנישה של זמרת.. דיי לחלוטורות.. שתישאר במוזיקה, זה מה שהיא עושה הכי טוב.. וטלנובלה? זה שיא השפלות.. כאילו, מה הקשר בינה לבין טלנובלה? אם היא כבר רוצה לשחק שתלך למה שברמה, לא לאיזה השיר שלנו/טלנובלה בע"מ שאחותי הקטנה יכולה לכתוב סדרה יותר עמוקה בזה.. לצאת מטימטום אחד [אקזיט..] ולעבור לשני זה לא בדיוק מעשה חכם.. אבל ממילא רוב מה שמתפרסם זה שטויות אבל אם יהיה מצב אז אני מקווה שהיא תעשה ת'בחירה הנכונה..

לפי דעתי היא לא צריכה לעשות השיר של

שלנו 3.. 1. יכול להיות שיהיו קטילות נינט עזבה והביאו את שירי
דפוק אני יודעת 2. אממ.. :/ אין 2 חיחי אבל בעקרון אני ראיתי טלנובלה הע"מ ובחדר כושר שלי ראיתי פעם ביום שישי ת'פרקים האחרונים של השיר שלנו ואני חייבת לציין שזה היה מביך התוכנית הזאת פשוט מביך להסתכל על זה!! חח לא משנה יש כאטלה שאוהבים ככה ויש כאלה שאוהבים ככה

למעלה