סקר

מיקה../images/Emo99.gif

אני חולה עליהה

KiShKooSh

New member
מיכאל../images/Emo3.gif

כ"ך תסלחו לי על זה
אבל פשוט עם הקוקו הזה

KiShKooSh

New member
הנה מישהו מסכים איתי../images/Emo3.gif

עם הקוקו הזה הוא באמת הכי כוסית
(ולא ברע כמובן, הזה דווקא חמוד, אבל זה פשוט כ"ך מצחיק
)

nofnof12

New member
רוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ומיקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

אני פשוט אוהבת את 2 הדמויות האלה...

Rob Van Dam1

New member
הילי!(איה) מי שאמר שלא היא הלוואי

שיטוס לתיאלנד וידרוך עליו פיל ליד מפלי הניאגרה

../images/Emo9.gif

מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# מיקה^&*#&)&*%^Q%^#^*$&)$&^*#^%*# אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה ללמוד?

רציתי לשרשר אליך
כי אני לא חושבת שמיקה יותר יפה
שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ ה שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@שירה%*$&*)^@%&@&*)$*($&*#^*@^&@ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה