סקר........

סקר........

שאלה שמאוד מעיינת אותי שאני רוצה לשאול את המערצים.....איזה של של מאיה הכי פחות אהבתם.......אני באופן אישי אהבתי את כל השירים..אז שלושה שירים לטעמי שפחות הצילחו הם: 1.באהבה 2.הדלקת כוכב 3.הנשיקה הריאשונה דרגו את השירים בניקוד 1-לא אהבתי 2-נחמד 3-אחלה שיר מחכה לתשובה נופר

Effoliation

New member
ממ....../images/Emo34.gif

את רוצה שאני אדרג את כל השירים שלה או רק את השלושה האלה? אם רק את השלושה האלה אז: באהבה-נחמד. הוא לא הצליח אבל הוא יפה. הנשיקה הראשונה-היה נחמד לשמוע את מאיה בסגנון הזה. הוא גם לא הצליח ממש.. אבל תחשבי שהוא לאסינגל אז מה את מצפה? הדלקת כוכב.. תגידי לי את שפויה? זה השיר הכי יפה שלה! אני על סף בכי כל םעם שאני שומעת אותו!! הוא הכי אבל הכי אבל הכי הכי הכי נדיר שלה!!

Effoliation

New member
מדרגת../images/Emo34.gif

אני מדרגת מאחת עד 10-ככה שאחד זה הכי גרוע ועשר זה הכי טוב. הלב-5, שיר נחמד. סיפור מכור-1, לא אהבתי. הדלקת כוכב-10, השיר הכי מהמם שלה!!
איתך-9, שיר יוצא מן הכלל! נשמה שלי-2, נחמד לשמוע את מאיה בסגנון הזה. כשאתה נשבר-1, לא אהבתי אותו בכלל. אחרי שמאיה הוציאה לו סינגל, משהו תפס אותי והתאהבתי בו. אז כרגע הוא 7. זה רק בנינו-7, שיר חמוד. חבל שמאיה לא שרה בו הרבה. באהבה-6, שיר חזק. אלוהה והכל. הנשיקה הראשונה-7, אהבתי את הסגנון הזה אצל מאיה. יש בליבי כינור-בהתחלה אהבתי אותו 20, אחרי זה זה צנח לשתיים ועכשיו זה 7. שיר חביב ביותר. מקווה שהבנת משהו.. דניאל.

אני אדרג לפי השלושה

כשאתה נשבר- לא אהבתי יש בליבי כינור- נחמד באהבה- אחלה שיר, אצלי הוא במקום העשירי!!!! המקום הכי גבוה, אני חולה על השיר הזה!!!!

RaZiK4

New member
../images/Emo9.gif

לדעתי כל השירים שציינת ("באהבה", "הדלקת כוכב", "הנשיקה הראשונה") הם נחמדים
לא משהו, סבבה...

למעלה