סקר! 1 גביע אירופה 2 גביע המדינה 3 אליפות. שכל אחד יכתוב מה הוא אומר שניקח השנה!!!
ל לזי New member 31/7/05 #1 סקר! 1 גביע אירופה 2 גביע המדינה 3 אליפות. שכל אחד יכתוב מה הוא אומר שניקח השנה!!!
א אדום סל צהiב רגל New member 31/7/05 #3 אתה לא אוהד מכבי? זכור לי שכך אמרת באחד הפורומים. אם טעיתי אז סליחה!
ב ביתריסט בנשמה ובלב New member 31/7/05 #4 טעית! בליגה אני אוהד את הפועל ירושלים אבל בארופה אני אוהד של כל הקבוצות הישראליות גם מכבי גם הפועל ירושלים ותל אביב וגם נהריה... בקיצור כוווולם
טעית! בליגה אני אוהד את הפועל ירושלים אבל בארופה אני אוהד של כל הקבוצות הישראליות גם מכבי גם הפועל ירושלים ותל אביב וגם נהריה... בקיצור כוווולם
א אדום סל צהiב רגל New member 31/7/05 #5 וואלה אז ברוך הבא! אני גם פעם היתי אוהב את מכבי באירופה אבל היום בעעעע. אבל רצונו של אדם כבדו. תהנה בפורום פה הוא פצצה!
וואלה אז ברוך הבא! אני גם פעם היתי אוהב את מכבי באירופה אבל היום בעעעע. אבל רצונו של אדם כבדו. תהנה בפורום פה הוא פצצה!
ב ביתריסט בנשמה ובלב New member 31/7/05 #9 אני פעם היתי כותב פה אחר כך היה תקופה שהספקתי. אבל בשבועות האחרונים חזרתי לפה!
A AGENT SHESH New member 31/7/05 #10 זה קצת מטופש. לקבוע מראש את זה. חכה שיהיו לנו שחקנים ונוכל לדבר.