סקר...

OPERATi0N_iVY

New member
סקר...

טוב היה לי משעמם אז החלטתי לשאול אתכם - מה המכונית הכי מכוערת ראיתם בחיים שלכם? (ותנסו לא להגיד יונדאי אטוס) ותצרפו תמונות של המכונית אם אפשר... אני אישית לא משתמש בכינוי "מכוערת" למכונית לעיתים קרובות אבל המכונית הכי מכוערת שאני ראיתי זאת: טאטרה 87 ואני אצרף תמונה אחר כך כדי שתראו אותה....

אילן די

New member
איזה טלפתיה....

בדיוק חשבתי על זה היום. לדעתי צריך לחלק את השאלה לקטגוריות המכוערת בין הקטנות, הקומפקטיות, המשפחתיות, מנהלים, ספורט ופאר... הסתכלתי היום על יגואר XJR וחשבתי כמה מכוער יכול להיות אוטו כל כך יקר.... ואגב - מישהו ראה תמונות של במוו סדרה 7 החדשה ? אוטו מכוער ממש....

ranfin

New member
פיאט מולטיבעעעעעעע ../images/Emo5.gif

פיאט פונטו, אשתי אומרת שהיא מזכירה לה חומני (החומים האלה שעפים ונכנסים בקיר, ונכנסים בקיר ...) אבל המולטיפלה במקום הראשון

OPERATi0N_iVY

New member
כן הדור האחרון של פיאט מולטיפלה....

בהחלט הרס את הנוף העירוני עם ה"עיצוב המיוחד" של המכונית...

חיים_K

New member
אתוס, מולטיפלה

יונדאי אתוס מכונית מכוערת ??, פיאט מולטיפלה ?? נכון שזה עניין של טעם אישי ועל טעם ועל ריח וכל זה, אבל... בחייכם אנשים, סוף סוף יצרני רכב גדולים וחשובים, לוקחים סיכון עצום ומייצרים מוכניות מיוחדות ושונות לחלוטין, בוחנים קונספטים, והכל בסיכון של מאות מליוני דולרים. אני תמיד שמח לפגוש מכוניות כאלה על הכביש, שמפיגות קצת את השעמום והדלות. אליהן הייתי מוסיף גם את הרנו קאנגו, סיטרואן קסארה פיקאסו, טויוטה יאריס (במיוחד הורסו) ואחרות. אתם רוצים מכוניות מכוערות, בבקשה: ניסן אלמרה, סיאט טולדו, ודומותיהן - מכוניות כל כך שקופות ובנאליות שזה פשוט מרגיז.

© DrorZi

New member
יונדאי קופה מ-כ-ו-ע-ר-ת

יאריס רגילה התרגלתי, סביר הוארסו - מ-כ-ע-ר-ת מאוד ! המולטיפלה חמודה והרעיון מאחורה ענק, GOGO FIAT. הויפר מכוערת כל כך עד שזה הופך אותה ליפה.... משהו כמו מלכת הכיתה רק עם אף ענק ואוזניים בולטות לצדדים גם סוזוקי סוויפט נכנסת בכבוד לרשימה.
דרור זי

המטיייל

New member
למה בכלל להתייחס????????

אני הייתי אוסר את היבואן בגין השחתת הערך "מכונית" ו"אסטתיות". זה לא אוטו! יונדאי הן קופסאות עם גלגלים בעלות יכולת ניידות מסוימת ותו לא!

שיר_ב

New member
מה לגבי סקר הצבע המכוער ביותר

למשל צבעי הפסטל המוזרים של הפולו, או איזה ג´יפ (לא זוכרת דגם) שראיתי בצבע ירוק נזלת, או העובדה שהפיאט קופה היפייפיה נראית מזוויע באדום

שיר_ב

New member
ובנושא כיעורים מוטוריים

אז האימפרזה החדשה פשוט מבחילה (לא שלקודמת היה עיצוב חדשני ומיוחד). והיתה לי טווינגו פעם שהיתה יפייפיה בכיעורה. אבל לי פחות מפריעים העיצובים החדשניים (מולטיפלה) מאשר הקופסאות היבשות שיוצאות משולחן התיכנונים (מהמזרח בדר"כ).

The-Viper16

New member
נכון האימפרזה החדשה פשוט

מגעילה ודוחה יודנאי קופה מכונית יפה וייפר מכונית הכי יפה בעולם

kitt

New member
לא לשכוח את הירוק והצהוב המיטליים

הבהירים של הפיאט מולטיפלה.... כאלה צבעים לא מוצאים הרבה וטוב שכך.... kitt שאוהב את המולטיפלה שלו בירוק הכהה שלה

The-Viper16

New member
דרור אתה חוצפן

אמרת שילוב של וייפר ומכוערת ?????? זה לא הולך ביחד זה כמו חיפושית מכוערת

© DrorZi

New member
כבר היינו בסיפור הזה ....

לפני שאני חוזר על עצמי חשוב לזכור כי היופי (כיעור) הוא בעיני המתבונן היונדאי קופה לא סתם לא יפה, היא מכוערת, כמו איזה פרחה ששמה הרבה מייקאפ וצבעה לבלונד, זה לא אומר שהיא נהפכה לבלונדינית הפצצה של המחזור, זה אומר שהיא פרחה עם שיער צבוע, מה אלה הקווים המכוערים האלה, באילו משאר למעצב שאריות חימר והוא חושב לעצמו, הםםםםם בוא נראה איפה אפשר לשים את זה, ויוצר פסים מוזרים לאורך האוטו.... הוייפר, יש כאלה שיואהבו, יש כאלה שלא, היא לא סתם מוחצנת כמו קורבט , היא סופר מוחצנת ! יענו אם היה אפשר לייצר מכונית בלי תא נהג בכלל היה סבבה, למה צריך, נייצר מנוע ותא מנוע וזהו .... אני לא אומר שהיא ממש מכוערת בלי טעם כמו היונדאי קופה, אלה שהיא כל כך מוחצנת שהכיעור הוא כבר אומנות וזה מה שיפה בה ! זה כמו הקו בין אהבה לשנאה, לפעמים אתה כלכך שונא שאתה פתאום מגלה שאתה בעצם מאוהב...... (אופס .... זה לא הפורום....) הנה במיוחד בשבילך צילום מלפני פחות משנה שאני צילמתי ברוקפלר סנטר בניו יורק, כל שנה יש שם תערוכה קטנה ברחוב של דברים יפים, הרוב ענתיקות, רק ש קרייזלר השכירה שטח לצורכי קידום מכירות (תמונות של הענתיקות בדרך ...)
דרור זי, מי שמע אותי אומר אי פעם שחיפושית זה דבר יפה שיקום !!! (ואני אף פעם לא אמרתי)

The-Viper16

New member
טוב דרור קראתי והפנמתי

את מה שאמרת והתמונה ששמת פשוט חלומית ולדעתי הוייפר זאת המכונית היפה ביותר בעולם ויונדאי קופה באמת מוזרה אבל עדיין היא יפה ולא אמרתי שאתה אמרת שחיפושית

OPERATi0N_iVY

New member
טוב...

האימפרזה החדשה בהחלט איבדה מהקסם שלה, והיא נראית כמו איזה חיקוי איראני לטויוטה קורולה (שגם איכזבה אותי - לעומת העיצוב של הדגם הקודם ובכלל בכל הדורות הקורולה הייתה מכונית יפה ומושכת) אבל איכשהו למדתי לאהוב אותה.... דבר שני - המולטיפלה מכוערת - וכל מי שאמר את זה ממש צודק... למה לזהם את הרחובות עם "עיצובים מעניינים" למיניהם? זה כמו שתשים את GM סאביה (שהוצגה בדטרויט) או את הונדה X (כנ"ל) ותשים אותן בכביש חיפה-ת"א ליד כל רכבי השטח של ניסאן שברולט טויוטה וכו´ - זה ייראה מוזר... ____________________________________________________________ ועכשיו תגידו לי מה אתם חושבים על AMD GREMLIN? יפה או מכוערת?

OPERATi0N_iVY

New member
טוב....אז הנה התמונה...

ואם כבר אני כותב הודעה אז אני אגיב על כמה דברים: הוייפר באמת לא כ"כ מיוחדת - זאת מכונית רגילה (שזכתה לגירסאות שונות וחמודות דווקא אצל היצרנים הקטנים של ארה"ב - כמו למשל HENNESEY) ובוודאי שלא הבחירה של בנאדם שרוצה להשקיע את כספו במכונית יוקרה... העיצוב ה"חדש" שינה אמנם מעט בוייפר אבל הפך אותו ל"אוטו גרמני" מהמבט הראשון...(הפנסים וכו´)...

למעלה