סקר!!

מיקמיק 1

New member
סקר!!

חלמתם חלום רע? 1. ברור שכן! ((אם כן, ספר/י איזה חלום..?) 2.ממש לא.. 3.נראה לי..אני לא ממש זוכר/ת..

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמלי היה חלום רע..../images/Emo10.gif

אוקיי.. אז גם לי היה חלום רע
אז.. ככה הוא הלך: הייתי למטה בגן שעשועים עם כל החברות שלי
גם ההורים שלנו היו שם ועשינו מסיבה
ואז.. באו אלינו אנשים עם בגדים שחורים מפחידים ושאלו אותנו אם אפשר להצטרף למסיבה..
ואז אני וכל החברים שלי אמרו שלא לצרף אותם למסיבה אבל ההורים לא הקשיבו לנו
ואז פתאום האנשים עם הבגדים השחורים התחילו לרדוף אחרינו ואז אני ובמקרה גם אירנה (שקוראים לה אפרסקית3 בפורום
) ועוד ילדה רצנו בדרך עפר... חח והלכנו לבית של חברה שלי שקוראים לה ליז (שרק החברות שלי מהכיתה יכירו) כדי שישמרו עלינו שם.. בנתיים ההורים שלנו הלכו להרוג אותם או לתפוס אותם או משהו כזה..
ואז.. כשהם גמרו הם הלכו לבית של ליז מחופשים לאנשים השחורים, ואז הם פצתחו את הדלת וצעקו: "אהההההה" ואז צרחנו והם התפוצצו מצחוק.. ואז התעוררתי... חח.. זהו בעצם.
בה ביי מענבל

CAM1LA

New member
החלום שלי

היה לי היום חלום רע אז ככה. זה חלום ממש מוזר. אני ניצה מטלנובלה בע''מ אבל ואני צעירה. זה כאילו קרה לפני עשרים שלושים שנה אבל אני (בתור ניצה) ונפתלי (בעלי) נראים אותו דבר. אני מגלה על הפיצול שהוא ושהוא ג'ק ואז איכשהו (לא זוכרת איך) הוא מת. מאשימים אותי שאני הרגתי אותו ושמים אותי בכלא לשלושים וחמש שנה. אחרי שלושים וחמש שנה אני יוצאת מהכלא והכל שונה (אני ב-2005).לא זכרתי את כל הזמן שהייתי בכלא רק את ההתחלה זכרתי. ואני כל הזמן בוכה שישבתי שלושים וחמש שנה סתם בכלא ושהייתי חפה מפשע והחמצתי את כל השנים האלה. ואז החלטתי לחזור לעבר ולשנות הכל. כתבתי מכתב ושלחתי אותו לעבר ואז חזרתי לעבר (מוזר, אני יודעת). אבל אז הייתי ילדה בכלא והכלא היה באיזה בניין ליד הים. יצאתי עם חברה שלי למרפסת ושתינו קפצנו מהמרפסת וברחנו. ברחנו לאיזה בית לא רחוק משם. בבית גרה אישה והיא הסכימה שנגור אצלה ובתמורה עזרנו לה לנקות ולסדר את הבית. ואז התעוררתי. אני יודעת, חלום מוזר, ממש מוזר אבל מה אני אעשה. אני לא שולטת בחלומות שלי.

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif נראה לי, אני לא כל-כך זוכרת

כשהייתי יותר קטנה אז אולי.. עכשיו לא

למעלה