סקר

asix17

New member
סקר

למי שראה את הסרט. 1)איך הסרט? 2)מי יותר טוב קאקאשי או רוגה נאדרה(נינג'ת השלג שקאקאשי נלחם בו)? 3)האם הנסיכה קויוקי דומה לטסונאדה? 4)האם הנסיכה קויוקי תצליח בסרט החדש שלה(come come paraduse)? 5)מה עדיף ארץ השלג או ארץ האביב?

Hikaru

New member
תשובות datte ba yo~!

1) בסדר. לא יותר מדי טוב. זה כמו פילר ארוך, קצת יותר נחמד מאלה שהיו באנימה. האנימציה היתה נהדרת לפי דעתי. כזה EYECANDY. 2) קאקאשי, ללא ספק.. יש לו יותר ג'וטסואים, כנראה גם יותר ניסיון, והוא נראה הרבה יותר מגניב. PERIOD. 3) אממ..לא רואה את הדמיון... 4) כמובן שהיא תצליח כי העולם של נארוטו כנראה מלא ב-perverts כמו העולם האמיתי. XP 5) ארץ האביב. עד כמה ששלג זה מגניב, שלג בכל ימות השנה זה פשוט... לא. אביב שולט.

אמממ טוב..

1)סרט שוווה צפייה.. ממש נהניתי לראות אותו.. 2)דוגרי בינינו קאקאשי הרבה יותר טוב כי לא נראה לי שהנינג'ת שלג הזאת היה יכול להתמודד מולו בלי השיריון צ'אקרה הזה... וחוץ מיזה שארינגן!!! 3) ממש לא... 4)אני באמת מאחל לה הרבה הצלחה.. והשמיים הם הגבול... 5)האמת אני אוהב שלג לא כזה הרבה...אין מדינת קיץ? טוב נלך על מדינת האביב לפחת הים שמה לא קפוא..

נאמ...

1)איך הסרט? רגיל מדי, לא מיוחד... 2)מי יותר טוב קאקאשי או רוגה נאדרה? קאקא 3)האם הנסיכה קויוקי דומה לטסונאדה? לא ם.ם; 4)האם הנסיכה קויוקי תצליח בסרט החדש שלה? רק עם זה הנטאי :O 5)מה עדיף ארץ השלג או ארץ האביב? זו שאלה קשה |:

asix17

New member
הסבר

שכתבתי עם הנסיכה דומה לטסונאדה התכוונתי בשתית משקאות

למעלה