סקר..

angel enamorado

New member
סקר..

אולי זה אפילו ייתפתח לדיון.. במידה והיו אומרים לך "שמעו, יש מכונת זמן, בחרו גיל/זמן/תקופה בחיים/בעולם ואני אדאג שתגיעו" מה תאמרו? תסכימו לוותר ולעבור למקום אחר?? במידה וכן, לאן הייתם רוצים לחזור/להגיע? עבר או עתיד? או אולי בכלל הייתם רוצים לחיות בתקופת הבינים אבל כשאתם בני אותו גיל כמו היום..

אין סיכוי ! לא הייתי משנה דבר..

החיים לפעמים חרא ולא הכל הולך.. אבל לי אין ממש מה להתלונן יש לי כל מה שאני רוצה (מבחינה חומרית) ועם הקשיים צריך להתמודד - זה החיים. לא הייתי משנה את הגיל שלי, לא את התקופה ולא את המקום
אני לא יכולה לחשוב על תקופות בחיים שהייתי מפספסת אם הייתי "קופצת" בגיל, וגם לא חוזרת אחורה, למרות שיש מצבים שממש רוצים לחזור אחורה כדי לתקן דברים שעשינו, אבל מה שנעשה - נעשה והכל לבסוף יוצא לטובה !

לאו13

New member
אמ... אני חושבת ש...

בכללי לא הייתי רוצה לעבור לאף תקופה..נוח לי עם החיים שלי..אבל בחיים כל אחד עושה טעויות..מתישהו בכל החיים עשיתי כמה טעויות..אז בכיף הייתי חושבת לתקופת העבר בחיים שלי והייתי מתקנת אותם

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהייתי מסכים

אבל חושב המון לפני שאעשה את זה כי מצד אחד הייתי רצה לחזור לגיל 3 כי זו התקופה שהייתי בה ילד ממש חמוד כזה
מצד שני אני רוצה להגיות בגיל 23 ככה כי זה כי להיות גדול ונראלי יקח לי המון זמן לחשוב על גיל 3/23

למעלה