סקר! =]

s h u r i k

New member
Ich bin hinter ../images/Emo11.gif

כללי: מה שלומך היום? חולה, תודה מה אכלת לארוחת הבוקר? кашу היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] להכל עכשיו יש טעם של חול =( כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? אין, אסור שיהיה.... אם יהיה הכל ילך לסיגריות... וסיגריות אסור באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? לא זוכר כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 6... בסיפרות האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? מתעב כמה אנשים יש לך באייסיקיו? לא הרבה... החלפתי פעמיים איסי כי היסתבכתי קצת... מעדיף לישמור על פרופיל נמוך מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? אנוט אחותי למה? כי אין כמוהה עוד בעולם פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 2.... החלפתי פעם אחד מיספר מאותה סיבה כמו באייסי כמה מספרים יש לך בפלאפון? שומר על פרופיל נמוך..... כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? לא סופר כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? לא יודע ונכנסות? לא יודע האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] לא איזה פלאפון בבעלותך כעת? "פיליפס" 530 =/ פאדיחה ישראל: פטריוט? מה זה... לישכת גיוס?!?! פטריוט ? מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? בשנת 2000... אחרי זה פג התוקף שלו מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? הרבה לישון ולעשות דווקא כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? 0 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] וויתרתי על זה מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? 10/11/1993 תספרו לבד האם את/ה אוהב/ת את המדינה? לא למה? כי חם פה ולא מספיק קר פה בית: כמה חדרים יש לך בבית? 4 מהו מספר הבית שלך? 6 בניין? אגה אם כן - קומה? 7 כמה חדרים יש לך בבית? יש לי דזוווו באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? לא בודק זמנים כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? עצוב בריאות: בריא/ה בדרך כלל? חצי שנה בריא, חצי שנה חולה מתי חלית לאחרונה? עכשיו אני חולה באיזו מחלה? וירוס דפוק כמה זמן היא נמשכה? מיום שני... עדיין נימשכת כמה ניתוחים עברת בחייך? ברית מילה ניחשב??? בעיות בגב? סימנים בגב בעיות בדרכי השתן? לא בעיות בתפקוד מיני? אולי הפרעות קשב? אולי כמה מכות בראש קיבלת בחייך? יחסית המון.... באיזה משקל נולדת? לא יודע אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] ברגע זה אני לא אוהב פיצה.... =] עם אילו תוספות? מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? אוהב/ת בננות? לא ומלפפונים? כן מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? קרח כשר או לא? קרח =/ שומר/ת על כשרות? פחחחחח..... חלב עם סלה סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? לא ואת השרשורים.... האאאא ואותי? מי אתה? ואת קיריל? מי זה? כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? לא יותר ממני תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] 3 משעמם לך? כניראה [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לישון כי אני מת [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! תיגמור מכוכבי רוק כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? יותר מידי רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? אני רוצה להקיא אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command

DeAth ScrEaM

New member
:]

כללי: מה שלומך היום? סביר מה אכלת לארוחת הבוקר? לא זוכרת :/ אההה... נזכרתי.. alivye היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] כן.. אני אוהבת את זה.. כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? הוא ריק... באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? אחרון היה בכימיה... הבא במתמטיקה... ואני אפילו זוכרת :] כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? הרבה. כמעט כל השבוע הייתי בביצפר בשמונה בבוקר עד 2-3.. האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? יאפ כמה אנשים יש לך באייסיקיו? יותר ממאה.. מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? לא אומרת... ננה בנה :] לא אומרת
למה? פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 6 כמה מספרים יש לך בפלאפון? לא יודעת כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? זה משתנה.. כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? -2:35:48 ונכנסות?03:28:43 וכל זה בחודש האחרון.... האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] המממ.... כמעט כל הפלאפונים הקודמים.... הראשון מת כשנפלתי למים והוא היה בכיס... השני ביקשתי מידידים שלי שישברו לי אותו כי הוא גועל נפש... השלישי פשוט מת, הרביעי נעלם לו... החמישי... החמישי לא נשבר! :] יאי :] והשישי עוד חי :] טוב נו הוא אצלי רק חודש... איזה פלאפון בבעלותך כעת? איזשהי נוקיה ישראל: פטריוט? לא פטריוט ?לא מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? לפני הרבה שנים מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? כל שנה זה משתנה... תלוי איפה אני ועם מי. כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? 0 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] לא חגגתי בת מצווה מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? בעליתי ב-1995.. תעשו חשבון :] האם את/ה אוהב/ת את המדינה? לפעמים כן ולפעמים לא... ובדרך כלל אני לא בדיוק חושבת על זה.. למה? כי זה לא מעניין אותי בית: כמה חדרים יש לך בבית? 4 מהו מספר הבית שלך? אינלי בית בניין? 116 אם כן - קומה? 1 כמה חדרים יש לך בבית? 4 באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? הממממ.... של אמא כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? הו.. המממ.... אינלי מושג... אני כל יום עושה משו אחר.... יש ימים שאני בבית כל הזמן אחרי הביצפר ויש שלא.. :/ בריאות: בריא/ה בדרך כלל? לא מתי חלית לאחרונה? במשו עם חיידקים? לפני חודש באיזו מחלה? אנגינה כמה זמן היא נמשכה? שבוע כמה ניתוחים עברת בחייך? 0 בעיות בגב? יש בעיות בדרכי השתן? לא שידוע לי בעיות בתפקוד מיני?
אם נחשוב על זה.. אז בעיקבות האזהרות שעל החפיסות של הסיגריות אני אמפוטנט :] הפרעות קשב? לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך? נראה לך שספרתי? באיזה משקל נולדת? 4.5 אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כן עם אילו תוספות? טונה, זייתים, תירס, פיטריות מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? פויה אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? לא יודע.... לא נשמע טעים לי :( אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? מה זה משנה? גם ככה הכל קלוריות... כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? ביום או שחצי שעה? אני יכולה לחסל שני מגשים בערך.. אוהב/ת בננות? לא ממש ומלפפונים? לא מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? אני לא יודעת... לא פתחתי אותו ממזמן כשר או לא? :/ שומר/ת על כשרות? לא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? הן בסדר ואת השרשורים? לא יודעת :] ואותי? חחח.. ואת קיריל? ברור כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? הרבה תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] הרבה הרבה הרבה משעמם לך? לא ממש [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? ללכת להכין קפה ולהסניף את העשן של הסיגריות של אבמא [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! תדפוק את הראש בקיר... זה מבדר כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? לא יודעת רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? יאפ

Nike07

New member
והנה גם שלי

מה שלומך היום? סביר מה אכלת לארוחת הבוקר? לחם עם חזיר היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] ביותר כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת?איזה 50 שקל באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? האחרון בספרות והבא הצבא כבר יחליט כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? בצבא דופקים משהו אחר האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? עכשיו כבר לא כמה אנשים יש לך באייסיקיו?57 מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? beatman למה? כי הוא תותח פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך?2 כמה מספרים יש לך בפלאפון?איזה 30 יש נראה לי... כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? לא יותר מ-1 כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? חצי שעה לערך ונכנסות? גם בסביבות חצי שעה האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] לא איזה פלאפון בבעלותך כעת? LG ישראל: פטריוט?כן פטריוט ? תשאל עוד 40 פעם... מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה?בטקס הסיום של ביצפר נדמה לי מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? אוכל טלויזיה מחשב פעם גם אופניים... כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה?0 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי]בטח שלא מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ?9 שנים בארץ האם את/ה אוהב/ת את המדינה?כן למה?אני בעצמי לא יודע בית: כמה חדרים יש לך בבית?4 מהו מספר הבית שלך?1כ בניין?כן אם כן - קומה?3 כמה חדרים יש לך בבית? מזה 2 שניות דבר לא השתנה... באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? הורים כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? שעתיים בריאות: בריא/ה בדרך כלל? תודה לאל טפו טפו טפו מתי חלית לאחרונה? לפני שנה בערך באיזו מחלה? שפעת כמה זמן היא נמשכה?כמעט חודש כמה ניתוחים עברת בחייך? 0 בעיות בגב?ועוד איזה בעיות בדרכי השתן?לא בעיות בתפקוד מיני?חס וחלילה חס ושלום הפרעות קשב? לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך?הרבה באיזה משקל נולדת?לא זוכר... אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות]כן עם אילו תוספות? זיתים מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? אפשרי אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? סבבה אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה-> לא! לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר?לאכול בחוץ כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום?לא חשבתי על זה... אוהב/ת בננות?כן ומלפפונים?כן מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע?תותים כשר או לא? כן שומר/ת על כשרות? לאאא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי?יש ויש ואת השרשוריםלא שם עליהם ואותי?לא שם...סתם סתם ואת קיריל?לא כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?כל עוד זה לא ממני לא אכפת לי משעמם לך?לא כל כך [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי!תהנה מהחיים כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ?לא ספרתי רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר?רצוי

מטאל מטאל מטאל מטאלללל../images/Emo159.gif

כללי: מה שלומך היום?יכול להיות יותר טוב מה אכלת לארוחת הבוקר?התעוררתי ב-3 בצהריים ואז גנבתי קניידלך לא מבושל מהסיר היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?]כן כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת?אולי 20 באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא?האחרון היה בלשון והבא מתכונת באומנות כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש?9 האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך?בערך כמו שאני שונאת את הסרט "היום שאחרי מחר". אולי טיפה פחות כמה אנשים יש לך באייסיקיו?לא יותר מ-70 מי הוא חבר הפורום האהוב עליך?לא יודעת למה?שאלה מצויינת פלאפונים:? כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך?4 כמה מספרים יש לך בפלאפון?הרבה כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום?פעם שלחתי המון עד שחסמו לי הודעות ושיחות כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות?הכי הרבה שעה ונכנסות?פחות מדקה. כולם קמצנים האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך]זרקתי אותו מרוב עצבים| ישראל: פטריוט?בערך מהו מהלך היום שלך ביום כיפור?לאכול בבית עם המשפחה, לצאת לסיבובים ברחבי העיר המקסימה שלי, לחזור הבייתה לאכול עוגת שוקולד (מסורת) ולצאת לטייל כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה?הייתי פעמיים בחיים שלי. פעם אחת שקיבלו ספר תורה בכיתה ב' ועוד פעם בכיתה ד' שהלכתי עם משפחה של חברה שלי מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ?16 שנה ו 3 חודשים האם את/ה אוהב/ת את המדינה?לפעמים בית: כמה חדרים יש לך בבית?5 מהו מספר הבית שלך?14 בניין?אכן אם כן - קומה?1 באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות?בחדר של אמא שלי בריאות: בריא/ה בדרך כלל?בריאה כמו שור דרוס! מתי חלית לאחרונה?התחלתי לפני 3 ימים ואני עדיין לא הבראתי באיזו מחלה?צננת
כמה זמן היא נמשכה?4 כמה ניתוחים עברת בחייך?2 בעיות בגב?רק שעולה עליי טרקטור בעיות בדרכי השתן?כן. יש לי דלקת בשלפוחית השתן הפרעות קשב?תלוי למה כמה מכות בראש קיבלת בחייך?יותר מידי באיזה משקל נולדת?אין לי מושג אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות]כן עם אילו תוספות?בולגרית, זיתים, אנשובי מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה?לא אם מתאים לך סבבה, אם לא למה?יותר מידי בצק. עיקרון אני אוכלת את זה בשביל הגבינה הנמסה והרוטב לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר?לקנות מהסופר לא
, להזמין הביתה
כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום?לא יודעת כמה ביום אבל בד"כ שאני מזמינה אז 2 ברצף אוהב/ת בננות?כן ומלפפונים?רק חמוצים מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע?שאריות של סדר פסח כשר או לא?לא שומר/ת על כשרות?לא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי?מקוריות ואת השרשוריםאני לא יודעת מי את/ה ואותי?למעלה להסתכל ואת קיריל?קיריל חמוד כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?לפחות 20, 30, 200 גג משעמם לך?ריקבון-זאת המילה [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו?לראות רובין מלוקסלי =]

שלי.....

כללי: מה שלומך היום? אחלה מה אכלת לארוחת הבוקר? כלום היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] לא אוכלת ארוחת בוקר כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? 40 בערך באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? אחרון תנ"ך הבא ביולוגיה כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? שבוע שלם,לפי שעות לא ספרתי האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? לפעמים כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 68 אחרי סינונים מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? שאלה קשה למה? ככה
פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? המון... כמה מספרים יש לך בפלאפון?120 כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? 10 בערך כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות?27 שעות 43 דקות ונכנסות?61 שעות 49 דקות האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך]נשבר....שברתי בעת העצבים איזה פלאפון בבעלותך כעת?נוקיה 6100 ישראל: פטריוט?לא פטריוט ?לא מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה?לא זוכרת מהו מהלך היום שלך ביום כיפור?ישנה כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה?0 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי]לא היה מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ?7 שנים האם את/ה אוהב/ת את המדינה?יש את החסרונות ואת היתרונות שלה למה? בית: כמה חדרים יש לך בבית?5 מהו מספר הבית שלך?12 בניין?12 אם כן - קומה?חדר שלי בקומה שניה... כמה חדרים יש לך בבית?5 שאלת כבר..לא?
באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות?בחדר של ההורים כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום?שלוש ארבע שעות בריאות: בריא/ה בדרך כלל?יס מתי חלית לאחרונה?לפני יומיים באיזו מחלה?אני יודעת,חום,כאבי גרון כמה זמן היא נמשכה?כמה ימים כמה ניתוחים עברת בחייך?0 בעיות בגב?לא בעיות בדרכי השתן?לא בעיות בתפקוד מיני?איך ידעת???
הפרעות קשב?לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך?לא קיבלתי באיזה משקל נולדת?2 70 אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] עם אילו תוספות? מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? אוהב/ת בננות?לא ומלפפונים?
כן מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע?קולה כשר או לא?לא שומר/ת על כשרות?לא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי?אהא ואת השרשורים כן ואותי? בטח,שאלה רטורית..לא? חחח ואת קיריל?חחחח אפשר לא לאהוב אותו? כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?
לא ספרתי.. תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך?קצת [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו?לסיים לענות [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי!אמרת כבר שמשעם לך! כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ?אין לי מושג..לא עד כדי כך משעמם לי שאני אתחיל לספור אותן עכשיו רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר?כן

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif התשובות שלי סוף סוף ../images/Emo36.gif

כללי:
מה שלומך היום
לא משהו עד שישי הבא
מה אכלת לארוחת הבוקר
קפה ועוגה.
היה טעים
כן.
כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת
אם עומר לא הכניס לי את הכסף הקטן שלו כשלא ראיתי, אז בערך 5 שקל, אם כן אז משהו כמו 15 שקל...
באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא
האחרון - מתכונת בכימיה והבא מתכונת במתמטיקה.
כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש
0 אבל המחנך שלי מתכוון להשאיר אותנו אחרי הלימודים בשביל ללמד היסטוריה.
האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך
נו כאילו דה
כמה אנשים יש לך באייסיקיו
בין 50 ל80.. זה משתנה כל הזמן.
מי הוא חבר הפורום האהוב עליך
עומר
למה
כי הוא הארוס שלי וכי הוא טמבל. פלאפונים:
כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך
שניים.
כמה מספרים יש לך בפלאפון
68
כמה הודעות את שולחת ביום
0
כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות
5 שעות ו40 דקות.
ונכנסות
11 שעות ו48 דקות, שני המונים מתאפסים כשהם מגיעים ל24 שעות.
האם אי פעם נשבר לך הפלאפון
לא
איזה פלאפון בבעלותך כעת
סמסונג משהו... ישראל:
פטריוט
לא ממש
מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה
אני לשיר
מהו מהלך היום שלך ביום כיפור
לישון, כיפור הבא אני אסע מראש לעומר ואשן איתו.
כמה פעמים את בבית כנסת בשנה
הייתי פעמיים בחי.
מתי עלית לארץ
כמה שנים את בארץ
באפריל 1994, ואני 11 שנה בארץ.
האם את אוהבת את המדינה
אני לא שונאת אותה.
למה
כי כששונאים משהו או מישהו מזיקים רק לעצמנו. בית:
כמה חדרים יש לך בבית
4
מהו מספר הבית שלך
2
בניין
כן.
קומה
1
באיזה חדר את מבקרת הכי פחות
בחדר הישן שלי שהפך לחדר ארונות של אמא.
כמה שעות את בבית בממוצע ביום
עכשיו בחופש די הרבה. בריאות:
בריאה בדרך כלל
לא ממש.
מתי חלית לאחרונה
לפני חודש
באיזו מחלה
הצטננות.
כמה זמן היא נמשכה
5-6 ימים.
כמה ניתוחים עברת בחייך
1
בעיות בגב
יותר מדי.
בעיות בדרכי השתן
לא
בעיות בתפקוד מיני
ממש לא.
הפרעות קשב
לפעמים.
כמה מכות בראש קיבלת בחייך
יותר מדי.
באיזה משקל נולדת
אין לי שמץ אוכל:
אוהב פיצה
כן
עם אילו תוספות
עגבניות וזיתים.
מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה
יותר מדי בצק.
לאכול בחוץ
להזמין הבייתה
לקנות מהסופר
להזמין הבייתה.
כמה משולשים את חושבת שאת יכולה לחסל ביום
שניים.
אוהבת בננות
כן
מלפפונים
בסלט
מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע
יש הרבה, מהיומולדת של אמא.
כשר או לא
כן הכל כשר
שומרת על כשרות
לא סתם:
אוהב/ת את השאלות שלי
הן בסדר
ואת השרשורים
גם הם
ואותי
אתה כבר תהיה בסדר...
ואת קיריל
אהבת חיי נשלישית (אחרי עומר והאחיין שלי )
כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק
תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =]
משעמם לך
לא כל כך. מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו
לא חסר לי מה אני רק צריכה להפסיק להתעצל! [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! לך ללמוד...
כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ
יותר מדי
רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר
לא אכפת לי

Drunk Bullet

New member
לא, אבל המורה למת' מלמדת בשתי שכבות

ואם המתכונת שלה תיהיה ב4 במאי (כמו שלי), זה אומר שהמורה תצטרך לעבור בין כמה כיתות, ובמקרה ותיהיה שאלה כלשהי, צריך לחכות עד שהיא תחזור..

M a r U s k A

New member
אני לא יודעת מתי נגמר החופש...

אתה שואל אותי מתי המתכונת במת'
מה שמזכיר לי שצריך להתחיל ללמוד אליה... דרך אגב אתה מתכוון לבוא ללמוד יומיים לפני המתכונת

למעלה