סקר..

סקר..

האם אתם רק אוהבים את הפועל או שונאים את מכבי ואם אתם שונאים ממתי ולמה...

לי כשהייתי ילד טפטפו על מכבי

שנאתי אותם (תמיד הפועל) ואהבתי אותם באירופה ומאז מקרה צ`ורה והפיצה אני מתפלל שיפסידו צ`סקא מוסקבה...

אני חולה על הפועל י"ם!

ושונא את מכבי את גרשון ואת כולם. ולא חסר סיבות. אבל דבר ראשון חולה על הפועל י"ם

AmiTutiT14

New member
אוהבת מאד את הפועל,

ומעריכה את כל הקבוצות האחרות בליגה, כי מגיעה להן הערכה. את מכבי בכלליות אני ממש לא אוהבת, כי היא דופקת את הליגה ומצליחה רק בגלל הכסף שלה, אבל את השחקנים שם אני גם מעריכה, הם מעולים וזה לא אשמתם שהם משחקים בקבוצה-מאפייה.

השחקנים מנופחים יותר מדי

שארס צועק על השופטים כל פעם כמו ילד קטן אני לא יודע אם פעם הוא הרים יד והודה שזה הוא ובסטון הסתלבט על השופט נגד הפועל ובקיצור לומדים מגרשון לזלזל בכולם איכססס

AmiTutiT14

New member
אז שכחתי לציין שאת שאראס אני לא

אוהבת במיוחד, במילים מעטות. את גרשון אני בכלל לא סובלת, איכס, טיפוס מגעיל..........

שiש

New member
לא יודעת מה יותר

אוהבת את הפועל או שונאת את מכבי. מצבי בקטע הזה חמור ביותר, אני פשוט מ-ת-ע-ב-ת אותם. כשמגיע פרגון לגורמים מסוימים, גם אם הם יריבים שלנו - בכיף, כל הקבוצות בליגה, שיצליחו באירופה ובכל מה שהם עושים (רק לא על חשבוננו כמובן :) אבל לא כשזה מגיע למכבי. קבוצה שהמוטו שלה היא שחיתות רמאות ושחצנות שלא יודעים גבולות - אני לא מסוגלת לסמפט. יש דבר אחד בלבד שאני יכולה להגיד עליו שהוא טוב. קוראים לו אנתוני פארקר. חבל לי עליו... והלוואי עלינו שחקן כזה.

שiש

New member
פרעה זוועה :)

הוא לא שחקן, הוא אתלט. לא סובלת את הקופיף הזה.

AmiTutiT14

New member
העיקר שהוא עושה נקודות.

בסך הכל יש לו פוטנציאל, ועם קצת השקעה הוא יהיה קצת יותר מ"אתלט".

שiש

New member
אבל הוא לא ../images/Emo46.gif

הוא סתם סוג של כונף. אוהב לעשות הצגות. נותן לקהל המשועמם של מכבי בדיוק מה שהוא רוצה. כולו דאווין.

AmiTutiT14

New member
אולי במשחק הוא דאווין,

אבל היתה עליו כתבה ב"חמישיות" עם המשפחה שלו והוא נראה אדם ממש נחמד.. מה לעשות שהוא כמו מסכן מתחת לסל כל הזמן מחכה לחסום כדורים ולהתביע.. מכבי מחפשים שואו, כנראה גרשון ציווה עליו לתת אותם.. כי אנשים מתרגשים בעיקר מהטבעות והוא היחיד שיכול לתת אותן במכבי. ואם כבר מדברים על מהלכים- אהבתי את זה של לימונד בסוף הרבע השלישי במשחק האחרון. זה היה מושלם! ונעזוב את זה שהוא לא קלע, זה היה מהלך ממש יפה!

שiש

New member
יכול להיות שהוא אדם נחמד

אני לא מכירה אותו אישית ולא יודעת איך הוא בחיים. בתור שחקן - אני ממש לא מתלהבת ממנו, סורי. ולימונד באמת שיחק אותה. אם זה היה נכנס זה היה ענק...

למעלה